Dolunay epilasyonu

dolunay epilasyonu neymiş ayol

hepimizi bir araya getiren, tüylerimizi önce zayıflatıp sonra azaltan, hatta bazen kimi zaman direk azaltan bir yöntem. Eskilerden bu yana kullanılıp unutulmaya yüz tutmuş bu yöntemi biz tutup gün yüzüne çıkardık ve tekrar nesilden nesile aktarmayı düşünüyoruz İnşallah

Arkadaslar konuya yeni dahil oldum. Bircok arkadasim olumlu sonuc almis. Tuy sorunundan muzdaribim.evliyim ve cok zorr Bu ay mayista hangi tarihler oneriliyor. Ayrica bugun adetim basladi. 4 gun suruyor. Yardim lutfennn.

canım ay perisi her ayın başında sayfanında başında yayınlar adetinde yakın tarihler olmaz adetten sonra alıcaksın sayfanın başına bak oku

Hmm tesekkur ederim canim. Ay perisi yarin yayinlar o zaman ins. Takipte kaliyim

Evet canım takip et bende kasımdan beri takip ediyorum ve tüylerim cılızlaştılar pişman olmazsın

Aa cok iyiymis darisi basima insallah

inşallah canım benim kıllarım daha önce jilet ile aldıgım için kalındır düşün bu işte inaçda önemli ayperisi bacımında dedigi gibi hepimize şifa olur inşallah

Hoşgeldin bacım, tüm tarihler şifa olsun. bacım yardımcı olmuş, onun da dediği gibi adetliyken veya adetine 1-2-3 gün varken epilasyon ve bakım yapmıyorsun. diğer durumlarda tarihler uyduğu sürece her türlü bakım ve epilasyonunu yapabilirsin. geriside sayfayı takip edip tarihlere uymaya bakıyor. Tekrardan hoşgeldin bacım ehe

ay perisi canım tarihlerde nerde kaldı bakiyimmm yine nişanlınlan geziyorsun degil mi ayy bu nişanlılıklar tadı bir başka yahu

1 gün tatil 1 gün full time çalışma şekline döndü bizim vardıyalar, o yüzden 2 günde 1 geliyorum bacım gariban nişanlımla sanki hergün mü buluşuyom haftada 1 buluşuyom hemen kız hemen kız

Ay perisi senı beklıyorum canım tarıhlerı ne zaman vereceksın :)

17 Mayıs öğleden sonra başlıyor.

sağolsun bacım yardımcı olmuş Tarihler düzenlendi hepimize şifa olsun

Bacılarım sayfaya 2 günde 1 girip bakıyorum işten dolayı fakat bundan 3-4 gün önce yazılan mesajları görmedim, acaba site değişti diye mi bilmiyorum, yoksa o tarihlerde net başındaydım fakat yazdıklarınız görmedim, o yüzden de teker teker cevapladım yeniden. kusurum varsa affolsun efemm

Tarihler yenilenmiştir. Topumuzun cümlesine şifa olsun, kolay ve acısız yolunmalar ve bol şifalı bakımlar dilerim :124:

kesmeye de kıyamıyorum ki :26:

Sen de kardeşim gibisin onun da totosunda. 54 kilodan aşağıyı görmeyen kız şimdi zor kıt 50 düşün o kadar saça rağmen. Tüm enerjiyi alıyor kız.
4-5 parmak kestir bence iyi gelir sen kilo vermek istemiyordun bildiğim kadarıyla kilondan memnundun

evet kilom iyiydi fakat 6 kilo birden verdim gitti, çirkin böcek gibi bişey olmuşum

Tarihler yenilenmiştir. Topumuzun cümlesine şifa olsun, kolay ve acısız yolunmalar ve bol şifalı bakımlar dilerim :124:

Çok teşekkür ederiz saçımı ona göre kesicem.. Böyle çokkk eskiden olan Ay la alakalı şeyler beni çok çekiyor.. Materyalist görüşlerim çoğunlukta olmasına rağmen, bu tür şeyler beni çok çekiyor, heycanla beklemek ... Acaba hakkaten tüyler cılızlaşırmı.. Saçlarımı verilen tarihte kessem güçlenir mi diye.. Heycanlanmak merakla beklemek çok hoş

bizde yaradıysa sende de yarar bacım niye yaramasın sen uzaylı mısın yoksa

Son düzenleme:

Hosbuldum. Tesekkurkkurler tarihlere uymaya calisicam artik ins fayda gorurum bende

1 gün tatil 1 gün full time çalışma şekline döndü bizim vardıyalar, o yüzden 2 günde 1 geliyorum bacım gariban nişanlımla sanki hergün mü buluşuyom haftada 1 buluşuyom hemen kız hemen kız

çalışsın kız elleme erkek milleti evlenmek kolay mı kendinide fazla nazada cekme ha

bizde yaradıysa sende de yarar bacım niye yaramasın sen uzaylı mısın yoksa
hormon dengesizliği vardı bende ,dediğin gibi bu kadar insana yarıyor.. Bu kadar takipçisi var :) elbette buna uymak en iyisi... Hani bilimsel değil ya , pek inanmama rağmen diyorum buna güvenim var bu yüzden.. Teşekkürler

evet kilom iyiydi fakat 6 kilo birden verdim gitti, çirkin böcek gibi bişey olmuşum

Canım o zaman el mahkum kestireceksin
Yok yok öyle olmamışsındır :)

Ben bir senedir uyguluyorum bazı bölgelerde hiç çıkmıyor artık :)

Ben bir senedir uyguluyorum bazı bölgelerde hiç çıkmıyor artık :)[/QUOTE]

Aaa çok sevindim bbu süpermiş :) bende dün aslanpençesi kürüme başladım ve akşamında regl oldum.. Yarın saçımı kesicektim.. Saç kesme hayalim suya düştü ya o kadar heycanla günümü beklerken.. Neyse kısmet

vardı dedin de bacım şu an geçtim mi, yoksa nane kürü uygula hormonları dengeler :44: birde bu yöntemde en önemli şey psikolojik olarak hazır olmak. psikolojik olarak azalacak diye düşünmezsen dolunay epilasyonu geç etki edebilir

Son düzenleme:

Haklısın inannıyorum ay perisi yok hormonlarım düzelmedi, aslanpençesi kürüne başladım , ve başladığım gün Regl oldum. O yüzden şu anda saçımı kesemiyorum , saç kesim günü olmasına rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…