dolunay epilasyonu neymiş ayol
Arkadaslar konuya yeni dahil oldum. Bircok arkadasim olumlu sonuc almis. Tuy sorunundan muzdaribim.evliyim ve cok zorrBu ay mayista hangi tarihler oneriliyor. Ayrica bugun adetim basladi. 4 gun suruyor. Yardim lutfennn.
canım ay perisi her ayın başında sayfanında başında yayınlar adetinde yakın tarihler olmaz adetten sonra alıcaksın sayfanın başına bak oku
Hmm tesekkur ederim canim. Ay perisi yarin yayinlar o zaman ins. Takipte kaliyim
Evet canım takip et bende kasımdan beri takip ediyorum ve tüylerim cılızlaştılar pişman olmazsın
Aa cok iyiymis darisi basima insallah
inşallah canım benim kıllarım daha önce jilet ile aldıgım için kalındır düşün bu işte inaçda önemli ayperisi bacımında dedigi gibi hepimize şifa olur inşallah
ay perisi canım tarihlerde nerde kaldı bakiyimmm yine nişanlınlan geziyorsun degil mi ayy bu nişanlılıklar tadı bir başka yahu
Ay perisi senı beklıyorum canım tarıhlerı ne zaman vereceksın :)
Dolunay epilasyonu ile ilgili yeni tarihlri güncelleyebilirmisiniz rica etsem? İğne epilasyon için gün alıcaktım sizi dört gözle bekliyorum..Tarihleri hesaplamak için bi açıklama yazmışınıź ama çok açıklayıcı bulamadım yada ben anlyamadım aydınlatırsanız sevinirim 😊😊
17 Mayıs öğleden sonra başlıyor.
kesmeye de kıyamıyorum ki :26:
sağolsun bacım yardımcı olmuşTarihler düzenlendi hepimize şifa olsun
Sen de kardeşim gibisin onun da totosunda. 54 kilodan aşağıyı görmeyen kız şimdi zor kıt 50 düşün o kadar saça rağmen. Tüm enerjiyi alıyor kız.
4-5 parmak kestir bence iyi gelir sen kilo vermek istemiyordun bildiğim kadarıyla kilondan memnundun
Tarihler yenilenmiştir. Topumuzun cümlesine şifa olsun, kolay ve acısız yolunmalar ve bol şifalı bakımlar dilerim :124:
Çok teşekkür ederizsaçımı ona göre kesicem.. Böyle çokkk eskiden olan Ay la alakalı şeyler beni çok çekiyor.. Materyalist görüşlerim çoğunlukta olmasına rağmen, bu tür şeyler beni çok çekiyor, heycanla beklemek ... Acaba hakkaten tüyler cılızlaşırmı.. Saçlarımı verilen tarihte kessem güçlenir mi diye.. Heycanlanmak merakla beklemek çok hoş
Hoşgeldin bacım, tüm tarihler şifa olsun. bacım yardımcı olmuş, onun da dediği gibi adetliyken veya adetine 1-2-3 gün varken epilasyon ve bakım yapmıyorsun. diğer durumlarda tarihler uyduğu sürece her türlü bakım ve epilasyonunu yapabilirsin. geriside sayfayı takip edip tarihlere uymaya bakıyor. Tekrardan hoşgeldin bacım ehe
1 gün tatil 1 gün full time çalışma şekline döndü bizim vardıyalar, o yüzden 2 günde 1 geliyorum bacım gariban nişanlımla sanki hergün mü buluşuyom haftada 1 buluşuyom hemen kız hemen kız
hormon dengesizliği vardı bende ,dediğin gibi bu kadar insana yarıyor.. Bu kadar takipçisi var :) elbette buna uymak en iyisi... Hani bilimsel değil ya , pek inanmama rağmen diyorum buna güvenim var bu yüzden.. Teşekkürlerbizde yaradıysa sende de yarar bacım niye yaramasın sen uzaylı mısın yoksa
evet kilom iyiydi fakat 6 kilo birden verdim gitti, çirkin böcek gibi bişey olmuşum
Ben bir senedir uyguluyorum bazı bölgelerde hiç çıkmıyor artık :)Çok teşekkür ederizsaçımı ona göre kesicem.. Böyle çokkk eskiden olan Ay la alakalı şeyler beni çok çekiyor.. Materyalist görüşlerim çoğunlukta olmasına rağmen, bu tür şeyler beni çok çekiyor, heycanla beklemek ... Acaba hakkaten tüyler cılızlaşırmı.. Saçlarımı verilen tarihte kessem güçlenir mi diye.. Heycanlanmak merakla beklemek çok hoş
Hosbuldum. Tesekkurkkurler tarihlere uymaya calisicam artikins fayda gorurum bende
çalışsın kız elleme erkek milleti evlenmek kolay mıkendinide fazla nazada cekme ha
hormon dengesizliği vardı bende ,dediğin gibi bu kadar insana yarıyor.. Bu kadar takipçisi var :) elbette buna uymak en iyisi... Hani bilimsel değil ya , pek inanmama rağmen diyorum buna güvenim var bu yüzden.. Teşekkürler
vardı dedin de bacım şu an geçtim mi, yoksa nane kürü uygula hormonları dengeler :44: birde bu yöntemde en önemli şey psikolojik olarak hazır olmak. psikolojik olarak azalacak diye düşünmezsen dolunay epilasyonu geç etki edebilir