arkadaşim ben anlayamadım şimdi bu ay için yani martta bir tarih yok mu ?
malesef yok canım. 1 tarih vardı o da geçti. yeni tarih olarak nisanda 2 tarih var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşim ben anlayamadım şimdi bu ay için yani martta bir tarih yok mu ?
malesef yok canım. 1 tarih vardı o da geçti. yeni tarih olarak nisanda 2 tarih var
eskiden ara tarihler oluyodu yokmu artık?
oluyo canım. Bazen 3 tarih bile oluyo. Fakat 2013 Mart ta tek tarih vardı
piiiki
farketmiyor. sadece epilasyon yapacağın tarih adetinden 1-2 gün öncesine denk gelmesin yeter. zaten martta başka tarih yok. nisan için verdiğim ilk tarihte yapacaksın canım
tesekkur ettim canım bende takip ederim artık tarihleri
Önceki sayafalara baktım ama bulamadım yeni tarihimiz 2 nisan mı : )
evet öyle
bende baslayacagım tum vucudum ıcın yuzume 4 yıldır lazer yaptırdım bıtırmedı bıle hep aynı tuylerım eger gercekten işe yarıyorsaaa bende baslayayım yaaa aycangülün tarıhlerını kacırıyordum tekrark kadınlar kulubunde yayınlanması cok ıyı oldu hem daha erken takıp etmıs olacagız canım :) ne zaman sonra etkisini göstermeye baslar acaba .. bu kanataron yagıda işe yarıyormukıııı
mart ayının tarhleri geçtimi acba (
canım nisan ayı tarihleri hangi günler arasında rica etsem şimdiden söler misin?bende randevu alacağım o gün için şimdiden
canım nisan ayı tarihleri hangi günler arasında rica etsem şimdiden söler misin?bende randevu alacağım o gün için şimdiden
Martta tek tarih vardı ve Mart'ın başı gibi oldu, üzülmeyin ya 2 nisan'a şurda ne kaldı
:)) tamam beklemedeyimm