Dolunay epilasyonu

dolunay saf gibi yüzümü almamıştım, bugün bi baktım sakallı dede gibi olmuşum:KK53: gittim kuaföre aldım ne yazık ki:KK14:

bende baslayacagım tum vucudum ıcın yuzume 4 yıldır lazer yaptırdım bıtırmedı bıle hep aynı tuylerım eger gercekten işe yarıyorsaaa bende baslayayım yaaa :KK43: aycangülün tarıhlerını kacırıyordum tekrark kadınlar kulubunde yayınlanması cok ıyı oldu hem daha erken takıp etmıs olacagız canım :) ne zaman sonra etkisini göstermeye baslar acaba .. bu kanataron yagıda işe yarıyormukıııı o_O

bende baslayacagım tum vucudum ıcın yuzume 4 yıldır lazer yaptırdım bıtırmedı bıle hep aynı tuylerım eger gercekten işe yarıyorsaaa bende baslayayım yaaa :KK43: aycangülün tarıhlerını kacırıyordum tekrark kadınlar kulubunde yayınlanması cok ıyı oldu hem daha erken takıp etmıs olacagız canım :) ne zaman sonra etkisini göstermeye baslar acaba .. bu kanataron yagıda işe yarıyormukıııı o_O

ben kantaron yağını denemedim. İlk defa bu ay KARINCA YUMURTASI YAĞI deniyorum. Şimdiden belli olmaz ileriki aylarda bakacağız artık:KK16: Aramıza hoşgeldin bu arada:KK54: Eperki sende bir yöntem denemek istiyorsan senin adını da yöntem kısmına yazayım:KK19:

Bu arada nazar değdirdiniz , şubatın 2. tarihinde aldığım tüylerin ucu çıktı hıhhhhhh:KK14:

X