hep aldırdıgım yere aldırıyorum canım sonucta hani cıkanları alsa ve onları küstürse yeter bana :) takip edeyim senin tarihleri bakalım :)
Kıl dönmesi ve kıllar çıkarken sivilce olmaması için kuaförünüze ısrarla ağdayı kılların tersine yapıştırıp çıkış yönünde çekmesini söyleyin.Şimdikiler kurnazlık yapıp kılları ters yönde çekiyorlar çünkü kıllar kırılıyor ve kısa zamanda tekrar çıkıyor. Yani ağdayı çıkış yönünün tersine yapıştırıp, çıkış yöününe doğru çektireceksiniz..!
o kadar güveniyosun yanibari aldıracağın zaman dikkat verde yanlış bir şey yapmasın
öncelikle tarihler bittikten sonra hemen yeni tarihleri yayınlıyorum ilk mesajda. yani orda hep güncel olacak tarihler. limon-tuz olayı veya o çiş olayı gerçekten işe yarasaydı şimdiye dek devrim açılmıştı. yani düşün yıllardır var fakat sonuç yok. Ben edindiğim tecrübelerde bu tür şeylerin işe yaramadığını kanıtladım kendi üzerimde. Sırayla deniyorum. Şu an karınca yumurtası yağını deniyorum. 1 yıl boyunca uygulayacağım mesela. Bu arada herkes farklı yöntem deniyor ilk mesajda görmüşsündür. Böylece hangi yöntem daha çok işe yarayacaksa onu sonradan uygulayacağız. Sende bir yöntem seç istersen.
Jilet olayına gelecek olursam aynı olay benimde başımdan geçtiben babama özenmiştim ama kaş yüz ne varsa artık Sende aramıza hoşgeldin
ilginç doğrusu hep tersini öğütlediler çünkü bize. peki kıllar çıkış yönünde çekince geliyomuki. bide kararmayı geçiren bişey varmıdırki acaba
tamam canımmm sen tarihleri yaz yeter
ha haa peki nasıl önüne geçtin yahuu ben bıktım artıkkk al all bitmiyo bıyıklar ya valla bıktım bide leke oluyo alsamda bıyık varmış gibi
bu aradaaa hoşbuldukkkgayet keyifli bir site ve çok iyi bilgiler edineceğimi düşünüyorum sayendee ) mayısı bekliyorum dolunay gelsin artııkk haziranda düğünüm var nasipse o zaman kadar azalsa barii
dolunay ve ip yöntemi ileliseyi bitirene kadar kuaföre gitmemiş biriyim ben, önceki hallerime bakıyorum da
bu aradaaa hoşbuldukkkgayet keyifli bir site ve çok iyi bilgiler edineceğimi düşünüyorum sayendee ) mayısı bekliyorum dolunay gelsin artııkk haziranda düğünüm var nasipse o zaman kadar azalsa barii
canım bıyıkları iple mi aldırın diyosun ama cok acıyor ya
aman ya azalmasa bile geç çıksın yeter
canım ben kendim alıyorum. önce bi bölgeye 2-3 kez ip vurup hepsini bitirmiyorum orayı uyuşmaya bırakıp diğer bölgelere de sırayla 2-3 ip vuruyorum. sonra başlıyorum almaya. Hem kuföre para vermiyorum, kuaförler hiç canımız yokmuş gibi carı carı alıyolar ya aman ben gitmem. en iyisi kendi yaptığım, sadece bıyık değil yüzümü de kendim alıyorum. Çok ince dikiş ipleri var, plastik karışımı olmayanından. 35-40 cm uzunluğunda kesip uçlarını bağlıyorum. sonra doluyorum. kendi kendime alıyorum, yaptıkça da alışırsın . Valla ben yaptıysam herkes yapar
Bu arada alabileceğin yerleri al. Kalan yerleri de yengeme veriyorum , uyuşmuş olduğu için hiç acımıyor alırken
ben hayatta kendim biyerimi alamam mümkün değil yani
benim eski halim:26: ben eskiden kendim alamazdım hem de kuaföre de gitmezdimfakat bi yerde artık hiç birşeyden korkmuyorum deme vakti geldi, ve umrumda olmuyor bile sende artık o cesareti topla ve bi daha bırakma
oyy tebrik ederim seni arkadasımmm
ben kuaförden falan cekinmem de işte kendim beceremiyorum ama su iple dudak üstünü denicem :)