Arkadaslar konuya yeni dahil oldum. Bircok arkadasim olumlu sonuc almis. Tuy sorunundan muzdaribim.evliyim ve cok zorrBu ay mayista hangi tarihler oneriliyor. Ayrica bugun adetim basladi. 4 gun suruyor. Yardim lutfennn.
canım ay perisi her ayın başında sayfanında başında yayınlar adetinde yakın tarihler olmaz adetten sonra alıcaksın sayfanın başına bak oku
Evet canım takip et bende kasımdan beri takip ediyorum ve tüylerim cılızlaştılar pişman olmazsınHmm tesekkur ederim canim. Ay perisi yarin yayinlar o zaman ins. Takipte kaliyim
Evet canım takip et bende kasımdan beri takip ediyorum ve tüylerim cılızlaştılar pişman olmazsın
aa cok iyiymis darisi basima insallah
canım netten de alabilirsin ben netten alıyorum kullanıdıgım marka depilisima titanyum pudralı agdası
bilmiyorum canım beb karttan geciyorum 3 senedir alıyorum şu site duranlar kozmetikKapıda ödeme seçenegi varmı peki??? Hemen bakıyorumda
bilmiyorum canım beb karttan geciyorum 3 senedir alıyorum şu site duranlar kozmetik
aa hadi ya baskasından alabilirsen al kartı kullan canım site güvenli sorun çıkmazkapıda ödeme seçenegi yokmus
aa hadi ya baskasından alabilirsen al kartı kullan canım site güvenli sorun çıkmaz
Babam çok hassas sadece bilet alırken veriyor kartı neyse arıtk
sağlık olsun canım bulundugun yerde kuaför malzemesi satan yerlerden de bulabilirsin
yok ben o bölgeye kökten alma işlemi yapamıyorum acıyor yeaaa :84:
Dolunay epilasyonu ile ilgili yeni tarihlri güncelleyebilirmisiniz rica etsem? İğne epilasyon için gün alıcaktım sizi dört gözle bekliyorum..Tarihleri hesaplamak için bi açıklama yazmışınıź ama çok açıklayıcı bulamadım yada ben anlyamadım aydınlatırsanız sevinirim ����
Canım en güncel seni gördümn yazayım dedim ılık ağda aldım acaba bu ağda sirle aynımı ve nasıl yapacağım anlamadım üstünde ince yapıştırıp bezle çekin diyor? Bu klasik el ağdasımı yoksa kağıtla yapılanmı???
cabım marketteb satılan ağdalarda şeker var oda kıl köklerini güçlendirir sen kuaför malzemeleri satılan yerden alıcaksın
Burda nerede oldugunu bilmiyorumki :/
canım netten de alabilirsin ben netten alıyorum kullanıdıgım marka depilisima titanyum pudralı agdası
sağlık olsun canım bulundugun yerde kuaför malzemesi satan yerlerden de bulabilirsin
Araştıracagım onu kuaför bir tanıdıgmız vardı ona sorarım olmazsa teşekkrüler
Olabilir Pericim koskoca protein yani saçlar tüm enerji oraya
Bu arada günaydın