Dolunay epilasyonu

Arkadaslar konuya yeni dahil oldum. Bircok arkadasim olumlu sonuc almis. Tuy sorunundan muzdaribim.evliyim ve cok zorr :KK43: Bu ay mayista hangi tarihler oneriliyor. Ayrica bugun adetim basladi. 4 gun suruyor. Yardim lutfennn.

canım ay perisi her ayın başında sayfanında başında yayınlar adetinde yakın tarihler olmaz adetten sonra alıcaksın sayfanın başına bak oku :KK76::KK76::KK76::KK76:

canım ay perisi her ayın başında sayfanında başında yayınlar adetinde yakın tarihler olmaz adetten sonra alıcaksın sayfanın başına bak oku :KK76::KK76::KK76::KK76:

Hmm tesekkur ederim canim. Ay perisi yarin yayinlar o zaman ins. Takipte kaliyim :-)

ay perisi canım tarihlerde nerde kaldı bakiyimmm yine nişanlınlan geziyorsun degil mi ayy bu nişanlılıklar tadı bir başka yahu:KK17::KK17::KK17::KK17:

yok ben o bölgeye kökten alma işlemi yapamıyorum acıyor yeaaa :84:

oyy bebegim benim :) neyse benim o bölgeye başlayalı 1 yıl olacak temmuzda ama hiç bu tarihlerin dısına cıkmadım bazen adetime denk geldiği içinde almadım bakalım neler olacak evlenene kadar azalsında mutlu olayım :) zaten daha ortada ne evlenecek kişi var ne bişey daha 3.sınıfım oooo azalırr azalırrrr :) uff ne alakasız seyler yazdım yaeee:KK1::KK1::KK1::KK1::KK53:

Dolunay epilasyonu ile ilgili yeni tarihlri güncelleyebilirmisiniz rica etsem? İğne epilasyon için gün alıcaktım sizi dört gözle bekliyorum..Tarihleri hesaplamak için bi açıklama yazmışınıź ama çok açıklayıcı bulamadım yada ben anlyamadım aydınlatırsanız sevinirim 😊😊

Dolunay epilasyonu ile ilgili yeni tarihlri güncelleyebilirmisiniz rica etsem? İğne epilasyon için gün alıcaktım sizi dört gözle bekliyorum..Tarihleri hesaplamak için bi açıklama yazmışınıź ama çok açıklayıcı bulamadım yada ben anlyamadım aydınlatırsanız sevinirim ����

17 Mayıs öğleden sonra başlıyor.

Son düzenleme:
Canım en güncel seni gördümn yazayım dedim ılık ağda aldım acaba bu ağda sirle aynımı ve nasıl yapacağım anlamadım üstünde ince yapıştırıp bezle çekin diyor? Bu klasik el ağdasımı yoksa kağıtla yapılanmı???

cabım marketteb satılan ağdalarda şeker var oda kıl köklerini güçlendirir sen kuaför malzemeleri satılan yerden alıcaksın

Burda nerede oldugunu bilmiyorumki :/

canım netten de alabilirsin ben netten alıyorum kullanıdıgım marka depilisima titanyum pudralı agdası:KK53::KK53::KK53:

sağlık olsun canım bulundugun yerde kuaför malzemesi satan yerlerden de bulabilirsin:KK12::KK12::KK12::KK12:

Araştıracagım onu kuaför bir tanıdıgmız vardı ona sorarım olmazsa teşekkrüler :KK16:

sağolsun bacım yardımcı olmuş ek örnek olarak büyük marketlerden aldığımı söyleyebilirim. büyük marketlerin bakım kozmetik reyonlarında sir ağda satılır canım oradan temin edebilirsin. :KK54:

Son düzenleme:
X