Dolunay epilasyonu

2 sene önce kuaförde yapılan ağdanın içerisine su kaçmış, ağda ısınırken o da ısınmış. kız bacağıma sürecekken kaynar su bacağıma döküldü. çok acı çektim. 1 lira büyüklüğünde iz vardı. hametan iyileştirmeyi çabuklaştırdı. eğer yanık dediğin bunun gibi bişeyse 2 yıldır hala izi var fakat ilk haline göre azalma mevcut. yani 2 yıl önce koyu kahverengi olan iz şu an açık kahverengi :KK31:

benmde kesilmiş gibi oldu derim ya :/ batıklarımın bile izleri bir yıldır gitmiyo bunun da izi kalırsa ne yapacağım ben .hametan iyileştirmeyi çabuklaştırıyorsa ondan alayım bari :) çok teşekkür ederim :KK8:

bende şimdi yaptım epilasyonumu, dolunaydan faydalanıyorum neredeyse her epilasyonumda ve faydasını da inanılmaz görmekteyim.

Teşekkür ederim Jumblante :nazar:
Kıl tüy işlerine uyuz olmasam iyiydi.
Dayanamadım bi kaç saat daha. Gitti dolunay.
:18: İnşallah diğer ay kaçırmam :KK1:

rica ederim, ayda 2 kez oluyor zaten kaçırmamaya çalış çünkü gerçekten etkisi çok büyük oluyor.
benim bacağımın bazı kısımlarında hiç tüy çıkmamaya başladı, köse olan kısımlar var

pudralı agda kullanırsan daha iyi oluyor canım...bende dolunayı kasımdan beri takip ediyorum 3 aydır baya incelme var inşallah kökleri kurur amin:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

:KK9: hayret ilk duyduğunda inanan biri çıktı :KK9: inanmayanı zorlamayacaksın bırakın yumak yumak dolaşsınlar :63:

Yalan olmasın geçen sene ya mayıs ya nisan dan beri takip ediyorum alma aralıklarım vücudumda iyice arttı ve belli bölgelerde artık hiç çıkmıyor. Bikini bölgemi aldıralı 2 ayı geçti ama eskiden bu hali 2-3 haftalık haline benziyor aldırmasam bile olur sırf çabuk kurusu. kökü diye aldırıcam yine belli bölgelerde de hiiiç yok sağolsun pericik:KK16:
Dediğin gibi evde kullandğım pudralı da kuaförün değişiyor sanırım:KK31:
Benim kuaför de şaşırmıştı geçen yaz ne yaptın bunlara diye söyledim o da bakıyor tarihlere :)

rica ederim, ayda 2 kez oluyor zaten kaçırmamaya çalış çünkü gerçekten etkisi çok büyük oluyor.
benim bacağımın bazı kısımlarında hiç tüy çıkmamaya başladı, köse olan kısımlar var

Benim kaşlarımda o sorun oldu acaba alınmaması gereken zamanda mı aldırmıştım.
Keşke daha önceden bulmuş olsaydım burayı :KK50:

insanlar neden inanmıyor ki :26: ben ilk burayı gördüğümde "aa ne güzel yöntem hemen deneyim" demiştim kaldı ki zamanında ipl'den dilim yandığı için kolay kolay da duyduklarımı uygulamam. bi kaç aydır elimden geldiğince uyguluyorum kullandığım ağda da tüy azaltıcı özellikte olduğundan güzel de sonuç alıyorum. zaten dediğiniz gibi bitmese azalsa da yeter :KK34: bir de ben başladığımda tüylerim gerçekten çok fazlaydı öyle ki testesteronu azaltmak için bir yandan da hap kullanıyordum (doktor tavsiyesiyle) inşallah hepimiz kurtulucaz şunlardan

edit : en son yaptığımda kartuştaki ağda azalmış farketmemişim ondan hepsini ağdayla alamadım. burda plastik eldivenle alanları okumuştum deneyim dedim. ağda da orayı uyuşturduğundan çektikçe rahat rahat geldi bundan sonra bir alternatifim daha var :)

Son düzenleme:
Nisan ayı epilasyonu en erken ne zaman belli olur ay perisi? Ben çok şükür olumlu sonuç aldım ilk denememde bile! Bacağımdaki tüyler inanilmaz geç ve yavaş cıktılar ancak mart ayıni kullanamadım :KK43: adetime denk geldi

kızlar kusura bakmayın 3-4 gündür yoktum, burnumda kıkırdak eğrilmesi olmuş ameliyat olsum. yeni dönebildim aranıza. sağolsun arkadaşlar sorulara yardımcı olmuş :KK16: nisan tarihlerini pazar günü vereceğim, şimdi klavyeye fazla eğilmemem gerekiyor. hepinizi öpüyorum, gelen sorulara cevap vermeye devam edin arkadaşlar ben iyileşene kadar en azından. şimdiden çok teşekkürler hepinizi kocaman öpüyorum :KK54:

kızlar kusura bakmayın 3-4 gündür yoktum, burnumda kıkırdak eğrilmesi olmuş ameliyat olsum. yeni dönebildim aranıza. sağolsun arkadaşlar sorulara yardımcı olmuş :KK16: nisan tarihlerini pazar günü vereceğim, şimdi klavyeye fazla eğilmemem gerekiyor. hepinizi öpüyorum, gelen sorulara cevap vermeye devam edin arkadaşlar ben iyileşene kadar en azından. şimdiden çok teşekkürler hepinizi kocaman öpüyorum :KK54:

geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Ayyy melegim cok gecmis olsun :KK16:

ay perisi ben bu takvimi bildiğin yaydım tanıdıklara.. resmen epilasyoncular zinciri oluşturduk sayende .. :) yalnız soracağım bir nokta var. erkek kardeşimde bu furyaya katıldı..:) ergen daha.annemle ben telefonda konuşurken duymuş bana da söylesene falan demiş. oda muzdarip yavrum. :KK43: yanaklarında elmacık kemiklerinde tüyler var. onlar için uygulamak istiyor. erkekler içinde geçerli mi bu dolunay epilasyonu?

ay perisi ben bu takvimi bildiğin yaydım tanıdıklara.. resmen epilasyoncular zinciri oluşturduk sayende .. :) yalnız soracağım bir nokta var. erkek kardeşimde bu furyaya katıldı..:) ergen daha.annemle ben telefonda konuşurken duymuş bana da söylesene falan demiş. oda muzdarip yavrum. :KK43: yanaklarında elmacık kemiklerinde tüyler var. onlar için uygulamak istiyor. erkekler içinde geçerli mi bu dolunay epilasyonu?

erkeklik hormonundan dolayı etki etse de çok az faydasını görür. onlar bizim gibi değiller. ama yüzüne epilasyon yapacağı zamanda mümkünse bu tarihlere denk getirsin. bakarsın etki eder :KK1: bu arada epilasyoncular zincirine başarılar dilerim umarım en yakın zamanda faydasını görürler :KK9:

X