Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok pahalıymış yahu, benim baktığım philips markaydı. tabi onlarında yine model farklılıkları var. benim gördüğüm muhtemelen düşük model bişiydi. ampul ve atım sayısı arttıkça fiyatıda yükseliyordu. madem kafana koydun, al bakalım. elle tutulurgözle görülür derecede işe yarıyorsa bize de haber et
yok kız bu tek tip model yok ampul falan filan değiştirme yokmuş ömrü ne zamana kadar gdiosa kullanıosun sonra çöpee
Nisan ayı bakım bilgileri eklenmiştir, şifa olsun bacılaaaaaaar
Merhaba,
Ben yorumlarınızı yeni okumaya başladım nereye eklediğinizi öğrenebilirmiyim ben bütün yorumları okudum fakat tarih göremedim.
Yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...
merhaba ay perisi bir şey soracağım . tüyleri büyüyen fazda mı yoksa küçülen fazda mı alacağız ?
küçülen fazda alacağız canım. tarihler küçülen ay fazı özel tarihleridir
Merhaba hanımlar, Geçenlerde mesaj yazdığımı sanıyordum ama yazmadan çıkmışım demek ki. 1 yıldır bu dolunay epilasyonundan haberim var fakat sanırım 6 aydır devamlı takip ediyorum, burada da konuyu görünce sevindim. İnanılmaz azaldı tüyler, çok şaşırıyorum. Acaba bir gün biter mi ki
Bu arada ellerine, emeğine sağlık Ay perisi :)
aaa :) bu çok iyi birşey :) benimkilerde azalır da inşallah maymunluktan kurtulurum. sevindim sizin adınıza
Merhaba hanımlar, Geçenlerde mesaj yazdığımı sanıyordum ama yazmadan çıkmışım demek ki. 1 yıldır bu dolunay epilasyonundan haberim var fakat sanırım 6 aydır devamlı takip ediyorum, burada da konuyu görünce sevindim. İnanılmaz azaldı tüyler, çok şaşırıyorum. Acaba bir gün biter mi ki
bunları okudukça mutlu oluyorum ümidim artıyoo :) bende biraz süreç yavaş ilerliyor sanırsam.. annemde daha ilk seferinde farketmiş, baya geç çıktılar diyor..
Teşekkür ederim, darısı başınıza :) siz ne zamandan beri takip ediyorsunuz bu tarihleri?
Ben geç çıkıp çıkmamasını pek anlayamıyorum önceden nasıldı hatırlamıyorum ama seyreldiği çok bariz. Şuan 2. tarihi bekliyorum ilki reglime denk geldi. E çıktı tabi haliyle, geçen epilasyon muhabbeti açıldı. eşim sen tüysüzsün ki diyor. İçimden diyorum öncesinde görseydin sen diye. Ki önceden azcık bile çıksa kapri giyemezdim kesinlikle. Azalınca göze çarpmıyor tabi.
3 ay oldu galiba ben takip etmeye başlayalı . bakalım şimdilik çok bir değişme yok çünkü çabuk çıkan ve kalın köklü benim tüylerim :/ 2 hafta bile sürmüyo çıkıyo hemen dolunay işe yarar inşallah :44:
ya şöyle , annem bir haftada çıkıyordu diyor önceden tüylerim. şimdi 2. haftasoı daha çıkmadılar dediydi. benim mesela 1 haftada çıkar uzarlar bile normalde. benimde hafiften süre uzamaya başladı gibi.. :)
inan o dediğin tüylerin daha besilisi vardı bende :) 1 sene lazere gittim. yine tüylüyüm. ama normal bi bayan kadar tüylüyüm en azından. at kılı gibi değiller şimdi de bu dolunay epilasyonuna başladım. bakalım, akla karayı seçicez bi 6 ay sonra herhal..
belki çok erken ama mayıs epilasyon günlerinin tahmini bi zamanı var mı. lazere başlıcam . nisan günleri adetime denk geliyor çünkü. eğer mayıs başında varsa onu beklemek istiyorum. yardımıcı olursanız çok sevinirim.
3 ay oldu galiba ben takip etmeye başlayalı . bakalım şimdilik çok bir değişme yok çünkü çabuk çıkan ve kalın köklü benim tüylerim :/ 2 hafta bile sürmüyo çıkıyo hemen dolunay işe yarar inşallah :44: