nisana kalıcak cnm benimkisi nisan takvimini kozmikbakımblogtan sabırsızlıkla bekliyorum :)
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
20-21 nisanda en yakın tarih canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nisana kalıcak cnm benimkisi nisan takvimini kozmikbakımblogtan sabırsızlıkla bekliyorum :)
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Merhaba herkese
Bugün günlerden bal kaymak olma günü :)
Az sonra kuaför yolu tutacağım, sonra kalan kısmı eve gelip kendim halledeceğim
Bir de bebek pudrası alıp götürücem ilk kez çok heyecanlıyım
Hepimize acısız yolunmalı günler diliyorum Kökleri kurusun inşallah
Merhaba herkese
Çok şükür sakalım yok Pericim gya sarışınım bin şahit lazım köklü köklüler mübarek ağladım resmen kaş bıyık alınırken :26:bende bıyık ve sakallarımdan kurtulayım
Yok cannım valla ben alıp gidicem:)kuaförde yok mu bebek pudrası?
randevu aldım akşama epilasyon için, cihaz bozulmuş
Çok şükür sakalım yok Pericim gya sarışınım bin şahit lazım köklü köklüler mübarek ağladım resmen kaş bıyık alınırken :26:
Bikini için de benim kız izinliymiş bugün yarın sabah gidicem. Ama koltuk altı miss şimdi bir de bacakları alıcam ohh
Yok cannım valla ben alıp gidicem:)
Akşama mı kaçta
dolunay epilasyonu için kayıt oldum :) 2 aydır bende takip ediyorum.bugün ağda yaptırdım ama ağda yanığı oldu bacağımda :/ cildim de çok hassas çabuk düzelir mi acaba
Çok şükür sakalım yok Pericim gya sarışınım bin şahit lazım köklü köklüler mübarek ağladım resmen kaş bıyık alınırken :26:
Bikini için de benim kız izinliymiş bugün yarın sabah gidicem. Ama koltuk altı miss şimdi bir de bacakları alıcam ohh
Merhaba herkese
pudralı agda kullanırsan daha iyi oluyor canım...bende dolunayı kasımdan beri takip ediyorum 3 aydır baya incelme var inşallah kökleri kurur amin
oh bacım ne güzel, bitmese de azalsın yeter valla
evet bacım azaldılar şimdi kuaförden geldim yapan bayan tüylerin incelmeye başladı ne kullanıyorsun dedi 5 senedir benim ağdamı o yaparda baya şaşırdı canım allah razı olsun senden
söylemeseydin sonra inanmıyorlar
inandı oda takip edecek canım
kızlar bu dolunay dediğiniz şey tam olarak ney:26:?bende 3 senedir sir ağda yaptırıyorum banada bilgi verirmisiniz daha azaltmak için?
Epilasyon tarihlerini bulamadim yardimci olabilir misiniz
hmmm anladım şimdi peki teşekkür ederimbacım her ayın belirli tarihlerini bu konu başlığının ilk sayfasında veriyorum, adetin engel olmadığı sürece oradaki tarihlerde ağda yapacaksın. tarih geldi mesela fakat tek tük çıkmışsa sonuca hızlı ulaşmak için çıkanları al. yani böyle en basit anlatımı