Dolunay epilasyonu

ay perisi teşekkür ederim sana büyüyen aslanda uzatma hızlı oluyormuş küçülen aslanda gürleşme değilmi canım :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım o değil.tonik yapıyormuşsun yüze sürmek için. annem öyle tarif etti :KK31:

Selam, Zahide ile yetiş hayata diye bir programda anlatmıştı Prof. Saraçoğlu. Geçen cuma idi yanlış hatırlamıyorsam. Yüzde ki yağ bezeleri için tarif etmişti ama dk sını hatırlmıyorum. 7dk kaynatırsan lavantayı alerjilere, 10 dk saç çıkmasına, 15 dk daha başka bir şeye faydalı imiş. O günkü proğramın tekrarını bulup izleyin isterseniz.

Son düzenleme:
Selam, Zahide ile yetiş hayata diye bir programda anlatmıştı Prof. Saraçoğlu. Geçen cuma idi yanlış hatırlamıyorsam. Yüzde ki yağ bezeleri için tarif etmişti ama dk sını hatırlmıyorum. 7dk kaynatırsan lavantayı alerjilere, 10 dk saç çıkmasına, 15 dk daha başka bir şeye faydalı imiş. O günkü proğramın tekrarını bulup izleyin isterseniz.

Yağ bezeleri ve Lipomlar

Soğan kürü ve Lavanta

1.Kür:Soğan Kürü;
Kaynamakta olan bir buçuk su bardağı klorsuz suyun içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy bir kuru soğanı dörde bölüp atınız. Beş dakika ağzı kapalı olarak kısık ateşte kaynatınız. Beş dakika tamamlandıktan sonra ocaktan alınız ve ılımaya bırakınız. Ilıdıktan sonra süzünüz ve on beş gün boyunca aç karnına günde iki kez içiniz (öğleden evvel ve öğleden sonra). Eğer çalışıyorsanız bu doğal bitkiyi akşam yemeğinden önce ve akşam yatarken uygulayabilirsiniz.

Dikkat: Her defasında taze hazırlanmalıdır. Kullanılacak olan kuru soğan, pazarlarda satılan açık kahverengi kabuklu yemeklik soğandır. Özellikle bembeyaz soğan aramaya gerek yoktur. Beyaz, kırmızı ve mor soğan kullanılmamalıdır.

Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

2.Kür:

Lavanta kürü; Kaynamakta olan bir buçuk su bardağı suya bir tatlı kaşığı (yaklaşık iki gram) lavantayı atınız ve 10dakika kısık ateşte demleyiniz. Demleme işlemi tamamlandıktan sonra sıcakken süzünüz. Onbeş gün boyunca her gün akşam yemeklerinden en az iki saat sonra bir çay bardağı dolusu ılık olarak içiniz. Her defasında (her kullanımda) taze olarak hazırlanması şarttır. Bir gün önce arta kalan miktarı kullanmayınız. Kolay olsun diye bir kaç günlük hazırlayıp buzdolabında koruma altına almayınız. Hiçbir şekilde damak tadına uygun olsun diye, içerisine şeker veya benzeri hiç bir katkı ilave etmeyiniz. Onbeş günlük ilk kür tamamlandıktan sonra aynı uygulama peşpeşe 3 defa tekrar edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat; Bitkilerin raf ömürlerinin 1 yılı aşmamış olmasına ve bitkilerin doğru türü olmasına dikkat ediniz.

http://www.profsaracoglu.com/yag-bezeleri-ve-lipomlar.xhtm

:) ne güzel. Bende dolunayın çok faydasını gördüm. Hep anneme derdim " ben evlenmeyeceğim, kocam beni boşar :KK43:" . Fakat AYCANGÜL sayesinde tüylerim (nazik oldu biraz :KK1: ) azaldı ve bazı yerler bitti nerdeyse.

Ben anlamadım .bız her ay mı bu gunlerı takıp edecez.yoksa aya ve burca gore günlerde mı degısıyor .lutfen bana da yardım edın hıc bırsey anlamadım

ay periciğim en etkili cilt bakımı ne zaman terazi mi boğa mı blogtan okudum baya aklım karıştı bide nisan ayındaki en iyi kesim tarihi 9 nisan mı?

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

unuttum kıyafet ve ayakkabı alış verişi için hangi burç zamanı önemliydi cnm esin bilgilerin için şimdiden teşekkürler.

ay periciğim en etkili cilt bakımı ne zaman terazi mi boğa mı blogtan okudum baya aklım karıştı bide nisan ayındaki en iyi kesim tarihi 9 nisan mı?

terazi de yağ bakımı etkili olur, boğa da mineral bakımı daha etkili olur. cilt masajı ve bakımı oğlak burcundayken tavan yapar bacım. şu an işyerini kapatıyorum pek zamanım yok açıklayıcı olmuştur umarım :26: evet bacım aslanda büyüyor 9 nisanlı tarihte

Son düzenleme:
Ben anlamadım .bız her ay mı bu gunlerı takıp edecez.yoksa aya ve burca gore günlerde mı degısıyor .lutfen bana da yardım edın hıc bırsey anlamadım

her ay adetin engel olmadığı sürece mümkün oldukça uyacaksın canım. ne kadar çok uyarsan ve yanlış tarihlerde epilasyon yapmazsan sonuca daha çabuk ulaşırsın :KK54:

canım yüzüm için siyah nokta ve gözenekleri küçülmek için etkili buharlı cilt temizleme ve nemlendirme seansı yaptırmak istiyorum

nerede benim ayperim ?

Kızlar, ben dolunay epilasyonunu bilmem ama adet bitince agda yapmanın etkili oldugunu gördüm.

Aralık ayının sonunda adetim bitince sir agda makinam ile bacaklarımı aldım. neredeyse 3 ay olacak. Kıl var mı derseniz var ama çok az ve zayıf. dokununca hissedilen kaba kıllar yok. Şimdi yine adetim yeni bitti, agda yapıcam. bir 3 ay daha rahat edicem.

Maşallah deyin :)

periciğim ben 3 güne regl olucam malum tarihlere denk geliyor napmalıyım lazere giriyim mi

nerede benim ayperim ?

Kızlar, ben dolunay epilasyonunu bilmem ama adet bitince agda yapmanın etkili oldugunu gördüm.

Aralık ayının sonunda adetim bitince sir agda makinam ile bacaklarımı aldım. neredeyse 3 ay olacak. Kıl var mı derseniz var ama çok az ve zayıf. dokununca hissedilen kaba kıllar yok. Şimdi yine adetim yeni bitti, agda yapıcam. bir 3 ay daha rahat edicem.

Maşallah deyin :)

Maasallah :nazar:
Bende koptum uzun zamandir dolunaydan, mecbur adet bitimine uyuyorum.

X