Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arada ki saat farkını ekleyeceksin bacım. mesela saat farkı 1 ise burda saat 8 de başlıyorsa orda 9 da başlar
biraz geç oldu ama bu gece bitti bacım
yok canım o değil.tonik yapıyormuşsun yüze sürmek için. annem öyle tarif etti
Selam, Zahide ile yetiş hayata diye bir programda anlatmıştı Prof. Saraçoğlu. Geçen cuma idi yanlış hatırlamıyorsam. Yüzde ki yağ bezeleri için tarif etmişti ama dk sını hatırlmıyorum. 7dk kaynatırsan lavantayı alerjilere, 10 dk saç çıkmasına, 15 dk daha başka bir şeye faydalı imiş. O günkü proğramın tekrarını bulup izleyin isterseniz.
ay perisi teşekkür ederim sana büyüyen aslanda uzatma hızlı oluyormuş küçülen aslanda gürleşme değilmi canım :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
pozitif bacım bal kaymak oldun mu
:) ne güzel. Bende dolunayın çok faydasını gördüm. Hep anneme derdim " ben evlenmeyeceğim, kocam beni boşar " . Fakat AYCANGÜL sayesinde tüylerim (nazik oldu biraz ) azaldı ve bazı yerler bitti nerdeyse.
ay periciğim en etkili cilt bakımı ne zaman terazi mi boğa mı blogtan okudum baya aklım karıştı bide nisan ayındaki en iyi kesim tarihi 9 nisan mı?
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Ben anlamadım .bız her ay mı bu gunlerı takıp edecez.yoksa aya ve burca gore günlerde mı degısıyor .lutfen bana da yardım edın hıc bırsey anlamadım
nerede benim ayperim ?
Kızlar, ben dolunay epilasyonunu bilmem ama adet bitince agda yapmanın etkili oldugunu gördüm.
Aralık ayının sonunda adetim bitince sir agda makinam ile bacaklarımı aldım. neredeyse 3 ay olacak. Kıl var mı derseniz var ama çok az ve zayıf. dokununca hissedilen kaba kıllar yok. Şimdi yine adetim yeni bitti, agda yapıcam. bir 3 ay daha rahat edicem.
Maşallah deyin :)
Maasallah
Bende koptum uzun zamandir dolunaydan, mecbur adet bitimine uyuyorum.
Adetten kac gun sonra alıyosun
periciğim ben 3 güne regl olucam malum tarihlere denk geliyor napmalıyım lazere giriyim mi
iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
nisana kalıcak cnm benimkisi nisan takvimini kozmikbakımblogtan sabırsızlıkla bekliyorum :)bugün yaptırabiliyorsan yaptır yoksa nisan tarihlerine sarkar bacım