geçmiş olsun perişkocum
sağolasın sarma bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun perişkocum
inşallah faydasını görür evet.. çok ümitlendi çünkü.. bu kıl tüy sadece bayanların sorunu değil ya.. evet bu arada şehirler arası zincir büyüdü :) annem daha ilk seferinde farkı farketmiş. başta inanmamıştı oysa .benim hormonlar hızlı çalıştığından ona nazaran daha geç etkisini gösterecek gibi. iyi ki böyle bir konu açmışsın. emin ol çok dua alıyosundur :)erkeklik hormonundan dolayı etki etse de çok az faydasını görür. onlar bizim gibi değiller. ama yüzüne epilasyon yapacağı zamanda mümkünse bu tarihlere denk getirsin. bakarsın etki eder bu arada epilasyoncular zincirine başarılar dilerim umarım en yakın zamanda faydasını görürler
Nisan ayı bakım bilgileri eklenmiştir, şifa olsun bacılaaaaaaar
inşallah faydasını görür evet.. çok ümitlendi çünkü.. bu kıl tüy sadece bayanların sorunu değil ya.. evet bu arada şehirler arası zincir büyüdü :) annem daha ilk seferinde farkı farketmiş. başta inanmamıştı oysa .benim hormonlar hızlı çalıştığından ona nazaran daha geç etkisini gösterecek gibi. iyi ki böyle bir konu açmışsın. emin ol çok dua alıyosundur :)
teşekkür ederiz :)
şifa olsun bacım güle güle kullan tarihleri
hayıırr sadece 20-21 22 sinde yapılacak. 22 sinde sabah 7 ye kadar.. kimsenin sabah sabah kalkıp epilasyon yapacağını sanmam ama :) en uygunu 20 ve 21 i.16 17 18 19 20 21 tarihler bunlar mı kızlar ?
hayıırr sadece 20-21 22 sinde yapılacak. 22 sinde sabah 7 ye kadar.. kimsenin sabah sabah kalkıp epilasyon yapacağını sanmam ama :) en uygunu 20 ve 21 i.
malesef öyle. tarihe kadar sabredelim derken kurt adama bağlıcaz bu ayaboww çokk var daha
malesef öyle. tarihe kadar sabredelim derken kurt adama bağlıcaz bu ay
Pofff ne iğrenç şeyler ya canımı tak dedi artık öğğ geldii .Ben dayanamıycam galba o kadar philips lumea ıpl almayı düşünüorum bugün kesin karar vermiş durumdayım aklıma çok yattı cihaz kılları bitirmiomış uyutuomş inceltiomuş ama olsun ağdanın acısından çok çok iyidir ya
İzmir de oturup almayı düşünen varsa bana mesaj atsın aynı yerden alırsak indirim yaptırırız diye düşünüyorum
ben de almayı düşündüm bi ara, hatta kampanya vardı çok uygundu fiyatı. sonra araştırdım ki, dediğin gibi sadece uyutuyomuş tüyleri. sonra tekrar çıkıyormuş. kesin çözüm değil yani :/
yalan olmasın aralık 2013 de 300 küsür dü hatırladığım. baya bi indirimli hani şu alışveriş siteleri varya, limango gibi.. alcaktım. araştırınca vazgeçtim. bir de her tüy tipinde etkili olmuyormuş. sen yine de bi araştır. kadınlar kulubunde belki açmışlardır konusunuolsun uyutsun çıkmasından iyidir bi kaç sene de tüğsüz geziceksin dışarda ki epilasyonlarında geri dönüşümü var zaten ağda acısından çok çok iyidir diye düşünüyorum :18: kesin çözüm diye hiç bir şeyde söz konusu değil canım zaten. Ne kadardı canım kampanyalı fiyatı pahalı almak istemiyorm :18:
yalan olmasın aralık 2013 de 300 küsür dü hatırladığım. baya bi indirimli hani şu alışveriş siteleri varya, limango gibi.. alcaktım. araştırınca vazgeçtim. bir de her tüy tipinde etkili olmuyormuş. sen yine de bi araştır. kadınlar kulubunde belki açmışlardır konusunu
sarı tüğleri görmüor onu biliyorum canım ama o kadar ucuz bişi değil ki şimdi bile 1400 tl indirimli bulduldğm 1119 tl . acısızmş çıkmıyormş falan ya o süperrr
arkadaşım, konu sahibi ayperisi adetinize 2-3 gün kala bi şey yapmayın falan diyordu. sanırım yapmamak lazım.kızlar bişey sorucam şimdi ben boya aldım saçımı boyuycam hasta olmamada bir kaç gün var birşey olmaz demi emin olamadım