Dolunay epilasyonu

Merhaba herkese
Bugün günlerden bal kaymak olma günü :)
Az sonra kuaför yolu tutacağım, sonra kalan kısmı eve gelip kendim halledeceğim
Bir de bebek pudrası alıp götürücem ilk kez çok heyecanlıyım
Hepimize acısız yolunmalı günler diliyorum Kökleri kurusun inşallah

bende bıyık ve sakallarımdan kurtulayım

kuaförde yok mu bebek pudrası?

randevu aldım akşama epilasyon için, cihaz bozulmuş

bende bıyık ve sakallarımdan kurtulayım
Çok şükür sakalım yok Pericim gya sarışınım bin şahit lazım köklü köklüler mübarek ağladım resmen kaş bıyık alınırken :26:
Bikini için de benim kız izinliymiş bugün yarın sabah gidicem. Ama koltuk altı miss şimdi bir de bacakları alıcam ohh

kuaförde yok mu bebek pudrası?

randevu aldım akşama epilasyon için, cihaz bozulmuş
Yok cannım valla ben alıp gidicem:)
Akşama mı kaçta

5 teydi. artık değil

dolunay epilasyonu için kayıt oldum :) 2 aydır bende takip ediyorum.bugün ağda yaptırdım ama ağda yanığı oldu bacağımda :/ cildim de çok hassas çabuk düzelir mi acaba

dolunay epilasyonu için kayıt oldum :) 2 aydır bende takip ediyorum.bugün ağda yaptırdım ama ağda yanığı oldu bacağımda :/ cildim de çok hassas çabuk düzelir mi acaba

2 sene önce kuaförde yapılan ağdanın içerisine su kaçmış, ağda ısınırken o da ısınmış. kız bacağıma sürecekken kaynar su bacağıma döküldü. çok acı çektim. 1 lira büyüklüğünde iz vardı. hametan iyileştirmeyi çabuklaştırdı. eğer yanık dediğin bunun gibi bişeyse 2 yıldır hala izi var fakat ilk haline göre azalma mevcut. yani 2 yıl önce koyu kahverengi olan iz şu an açık kahverengi

çok şükür eskiden daha çok tüyüm vardı şimdi eskiye göre tüysüz sayılırım ama madem yapıyorum hepsi bitsin

pudralı agda kullanırsan daha iyi oluyor canım...bende dolunayı kasımdan beri takip ediyorum 3 aydır baya incelme var inşallah kökleri kurur amin

kızlar bu dolunay dediğiniz şey tam olarak ney:26:?bende 3 senedir sir ağda yaptırıyorum banada bilgi verirmisiniz daha azaltmak için?

kızlar bu dolunay dediğiniz şey tam olarak ney:26:?bende 3 senedir sir ağda yaptırıyorum banada bilgi verirmisiniz daha azaltmak için?

bacım her ayın belirli tarihlerini bu konu başlığının ilk sayfasında veriyorum, adetin engel olmadığı sürece oradaki tarihlerde ağda yapacaksın. tarih geldi mesela fakat tek tük çıkmışsa sonuca hızlı ulaşmak için çıkanları al. yani böyle en basit anlatımı

hmmm anladım şimdi peki teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…