- 22 Mart 2014
- 86
- 5
2 sene önce kuaförde yapılan ağdanın içerisine su kaçmış, ağda ısınırken o da ısınmış. kız bacağıma sürecekken kaynar su bacağıma döküldü. çok acı çektim. 1 lira büyüklüğünde iz vardı. hametan iyileştirmeyi çabuklaştırdı. eğer yanık dediğin bunun gibi bişeyse 2 yıldır hala izi var fakat ilk haline göre azalma mevcut. yani 2 yıl önce koyu kahverengi olan iz şu an açık kahverengi
Ben dün öğlen yapmıştım ağdamı yakalamış mıyım dolunayı acep :26:
yakalayamamışsın maalesef, dün 23:08den sonra başladı çünkü :26:
Teşekkür ederim Jumblante
Kıl tüy işlerine uyuz olmasam iyiydi.
Dayanamadım bi kaç saat daha. Gitti dolunay.
:18: İnşallah diğer ay kaçırmam
pudralı agda kullanırsan daha iyi oluyor canım...bende dolunayı kasımdan beri takip ediyorum 3 aydır baya incelme var inşallah kökleri kurur amin
hayret ilk duyduğunda inanan biri çıktı inanmayanı zorlamayacaksın bırakın yumak yumak dolaşsınlar
rica ederim, ayda 2 kez oluyor zaten kaçırmamaya çalış çünkü gerçekten etkisi çok büyük oluyor.
benim bacağımın bazı kısımlarında hiç tüy çıkmamaya başladı, köse olan kısımlar var
kızlar kusura bakmayın 3-4 gündür yoktum, burnumda kıkırdak eğrilmesi olmuş ameliyat olsum. yeni dönebildim aranıza. sağolsun arkadaşlar sorulara yardımcı olmuşnisan tarihlerini pazar günü vereceğim, şimdi klavyeye fazla eğilmemem gerekiyor. hepinizi öpüyorum, gelen sorulara cevap vermeye devam edin arkadaşlar ben iyileşene kadar en azından. şimdiden çok teşekkürler hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar kusura bakmayın 3-4 gündür yoktum, burnumda kıkırdak eğrilmesi olmuş ameliyat olsum. yeni dönebildim aranıza. sağolsun arkadaşlar sorulara yardımcı olmuşnisan tarihlerini pazar günü vereceğim, şimdi klavyeye fazla eğilmemem gerekiyor. hepinizi öpüyorum, gelen sorulara cevap vermeye devam edin arkadaşlar ben iyileşene kadar en azından. şimdiden çok teşekkürler hepinizi kocaman öpüyorum
ay perisi ben bu takvimi bildiğin yaydım tanıdıklara.. resmen epilasyoncular zinciri oluşturduk sayende .. :) yalnız soracağım bir nokta var. erkek kardeşimde bu furyaya katıldı..:) ergen daha.annemle ben telefonda konuşurken duymuş bana da söylesene falan demiş. oda muzdarip yavrum.yanaklarında elmacık kemiklerinde tüyler var. onlar için uygulamak istiyor. erkekler içinde geçerli mi bu dolunay epilasyonu?
Ayyy melegim cok gecmis olsun
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun pericik
geçmiş olsun allah acil şifalar versin