Dolunay epilasyonu

Kıl dönmesi ve kıllar çıkarken sivilce olmaması için kuaförünüze ısrarla ağdayı kılların tersine yapıştırıp çıkış yönünde çekmesini söyleyin.Şimdikiler kurnazlık yapıp kılları ters yönde çekiyorlar çünkü kıllar kırılıyor ve kısa zamanda tekrar çıkıyor. Yani ağdayı çıkış yönünün tersine yapıştırıp, çıkış yöününe doğru çektireceksiniz..!:KK34:

Kıl dönmesi ve kıllar çıkarken sivilce olmaması için kuaförünüze ısrarla ağdayı kılların tersine yapıştırıp çıkış yönünde çekmesini söyleyin.Şimdikiler kurnazlık yapıp kılları ters yönde çekiyorlar çünkü kıllar kırılıyor ve kısa zamanda tekrar çıkıyor. Yani ağdayı çıkış yönünün tersine yapıştırıp, çıkış yöününe doğru çektireceksiniz..!:KK34:

ilginç doğrusu hep tersini öğütlediler çünkü bize. peki kıllar çıkış yönünde çekince geliyomuki. bide kararmayı geçiren bişey varmıdırki acaba

öncelikle tarihler bittikten sonra hemen yeni tarihleri yayınlıyorum ilk mesajda. yani orda hep güncel olacak tarihler. limon-tuz olayı veya o çiş olayı gerçekten işe yarasaydı şimdiye dek devrim açılmıştı. yani düşün yıllardır var fakat sonuç yok. Ben edindiğim tecrübelerde bu tür şeylerin işe yaramadığını kanıtladım kendi üzerimde. Sırayla deniyorum. Şu an karınca yumurtası yağını deniyorum. 1 yıl boyunca uygulayacağım mesela. Bu arada herkes farklı yöntem deniyor ilk mesajda görmüşsündür. Böylece hangi yöntem daha çok işe yarayacaksa onu sonradan uygulayacağız. Sende bir yöntem seç istersen.

Jilet olayına gelecek olursam aynı olay benimde başımdan geçti :KK1: ben babama özenmiştim ama kaş yüz ne varsa artık:KK9: Sende aramıza hoşgeldin :KK16:

ha haa peki nasıl önüne geçtin yahuu ben bıktım artıkkk al all bitmiyo bıyıklar ya valla bıktım bide leke oluyo alsamda bıyık varmış gibi:KK43:

ilginç doğrusu hep tersini öğütlediler çünkü bize. peki kıllar çıkış yönünde çekince geliyomuki. bide kararmayı geçiren bişey varmıdırki acaba

bu bilgiyi bir arkadaşımdan öğrendim. çok yakın bir kuaför arkadaşım var, bana uzak olduğu için gidemiyorum. ona sordum o da gülerek doğruladı. Bende deneyeceğim çünkü mantıklı geldi bana da . Kararmalar içinse suna dumankayanın bir formülü vardı fakat mantıklı gelmedi bana. Denemedim fakat deneyelim ne olur ne olmaz. Bu arada kararmanın sebebi bölgenin havasız kalması . roll-on'ların etkisi oldukça fazla. Menekşe yağı gibi doğal yağları öneririm arkadaşlar. Hoş kokar hemde :KK34:

bu aradaaa hoşbuldukkk :KK66: gayet keyifli bir site ve çok iyi bilgiler edineceğimi düşünüyorum sayendee :KK66:) mayısı bekliyorum dolunay gelsin artııkk haziranda düğünüm var nasipse o zaman kadar azalsa barii

bu aradaaa hoşbuldukkk :KK66: gayet keyifli bir site ve çok iyi bilgiler edineceğimi düşünüyorum sayendee :KK66:) mayısı bekliyorum dolunay gelsin artııkk haziranda düğünüm var nasipse o zaman kadar azalsa barii

kız bu arada ne mayısı , daha nisan tarihleri var:KK1: nisanı niye atladın :44:

canım bıyıkları iple mi aldırın diyosun ama cok acıyor ya :KK43:

canım ben kendim alıyorum. önce bi bölgeye 2-3 kez ip vurup hepsini bitirmiyorum orayı uyuşmaya bırakıp diğer bölgelere de sırayla 2-3 ip vuruyorum. sonra başlıyorum almaya. Hem kuföre para vermiyorum, kuaförler hiç canımız yokmuş gibi carı carı alıyolar ya aman ben gitmem. en iyisi kendi yaptığım, sadece bıyık değil yüzümü de kendim alıyorum. Çok ince dikiş ipleri var, plastik karışımı olmayanından. 35-40 cm uzunluğunda kesip uçlarını bağlıyorum. sonra doluyorum. kendi kendime alıyorum, yaptıkça da alışırsın . Valla ben yaptıysam herkes yapar :KK31:

Bu arada alabileceğin yerleri al. Kalan yerleri de yengeme veriyorum , uyuşmuş olduğu için hiç acımıyor alırken

Son düzenleme:
canım ben kendim alıyorum. önce bi bölgeye 2-3 kez ip vurup hepsini bitirmiyorum orayı uyuşmaya bırakıp diğer bölgelere de sırayla 2-3 ip vuruyorum. sonra başlıyorum almaya. Hem kuföre para vermiyorum, kuaförler hiç canımız yokmuş gibi carı carı alıyolar ya aman ben gitmem. en iyisi kendi yaptığım, sadece bıyık değil yüzümü de kendim alıyorum. Çok ince dikiş ipleri var, plastik karışımı olmayanından. 35-40 cm uzunluğunda kesip uçlarını bağlıyorum. sonra doluyorum. kendi kendime alıyorum, yaptıkça da alışırsın . Valla ben yaptıysam herkes yapar :KK31:

Bu arada alabileceğin yerleri al. Kalan yerleri de yengeme veriyorum , uyuşmuş olduğu için hiç acımıyor alırken

ben hayatta kendim biyerimi alamam mümkün değil yani :KK43:

ben hayatta kendim biyerimi alamam mümkün değil yani :KK43:

benim eski halim:26: ben eskiden kendim alamazdım hem de kuaföre de gitmezdim:KK60: fakat bi yerde artık hiç birşeyden korkmuyorum deme vakti geldi, ve umrumda olmuyor bile:KK24: sende artık o cesareti topla ve bi daha bırakma:KK4:

benim eski halim:26: ben eskiden kendim alamazdım hem de kuaföre de gitmezdim:KK60: fakat bi yerde artık hiç birşeyden korkmuyorum deme vakti geldi, ve umrumda olmuyor bile:KK24: sende artık o cesareti topla ve bi daha bırakma:KK4:

oyy tebrik ederim seni arkadasımmm :KK54:
ben kuaförden falan cekinmem de işte kendim beceremiyorum ama su iple dudak üstünü denicem :)

Koltukaltı ve Genital Bölge Kararmaları :

Koltukaltı kararması siyahlaşması bölgenin havasız kalması, o bölgedeki tüylerin temizliğinde jilet / traş bıçağı kullanmak, çok sıcak ağda kullanılması ve kalitesiz, cildinize zarar verecek deodorant kullanılması sebebiyle olur. Koltukaltına doğal yöntemler uygulayın, roll-on yerine menekşe yağı, lavanta yağı gibi kokulu ve deoğal yağları kullanın derim. Daha sağlıklı olacaktır.

Hepsinden birer tatlı kaşığı Pirinç unu, Yoğurt, Sirke karıştırılarak koltukaltınıza sürün. Kuruduktan sonra ovarak temizleyin ve limon suyu ile yine o bölgeyi ovun. En son olarak bebek pudrası sürerek de iyileşmeyi hızlandırabilirsiniz.Bu bitkisel tedavi yani doğal çözüm olduğu için genital bölgedeki kararmalar, siyahlaşma ve renk sorunları için de kullanabilirsiniz. ( SUNA DUMANKAYA formülüdür. İşe yarayıp yaramadığını bilmiyorum. Hep beraber deneyip göreceğiz. Hadi bakalım )

X