Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merak ettiğim için aycangül'ün sayfasına da bakındım o sadece küçülen fazın değil dolunay fazınında etkili olduğunu yazmış. doğru değil dimi
ben anlayamadim . bende bir sorun var demek ki yada bilgisayardan girmedigim icin ay resmine gelince bisey yazmiyo
öğrendim bennn, haziran ayına kadar ki tarihleri çıkardım bile. telefonumun alarmınıda ayarladım ki kaçırmayayım saatleri ve günleri :) teşekkürler ay_perisi :)
Merhaba,
Her ay tarihleri yeniliyordunuz bu ayda tarihleri güncelleyebilirseniz seviniriz..Şimdiden teşekkürler kolay gelsin...:)
Pericim cok gecmis olsun, kiyamamm
sağol bacım şu bronşiti bi geçirseydim keşke hep öksürüyorum ciğerlerim ağrıyor geceleri uyuyamıyorum
şuuubat, şuuubat, şuuubaat
şubat tarihleri gelmiş çok tesekkurler canım emegıne saglık
geçmiş olsun canım harnup pekmezi içsene bronşite çok faydalı ayrıca şubat tarihleri için çoook teşekkürler bu hasta haline bizlere yardım ettiğin için allah senden razı olsun............
pekmezi de hiç sevmem :120: yoğurdum turplu ballı bişey yaptırdı sıvılaşınca onu içecekmişim :26: tarihler içinse önemi yok canım elimden geldiğince sizlerleyim İnşallah
Melegim tatihler icin sagol, unutmam insallah daha var cunki. Sen birde epilasyon gununden bi gun once bizi arasan, hatirlatsan. Buraya bakmaz unutursak diye ay ne cok sey istiyorum demi :26: yok olmadi bi gel sen yol bari