Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akrepcik öncelikle böyle bir konu açtığın için ve bizleri bilgilendirdiğin için teşekkürler yaklaşık 1 aydır takip ediyorum ve şubat ın son tarihinde ağdamı yaptım ve şuana kadar sadece kırılanlar çıktı birazcık ben yıllardır ağda yaparım ama böyle birşey daha önce hiç aklıma gelmemişti ama bazı aylar da tüyler hemen çıkarken bazı aylarda çok geç çıkardı hormonlarıma bağlardım çıkış hızlarını ama öyle olmadığını sayende öğrendim canım şimdi sana birşey soracağım saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum nezaman kesmem gerek çünkü enson kesmemden bu yana hiç uzamadı (1 yıl önce kestim ve sadece 3 cm kadar uzamıştır ve artık aynı boy saçtan bıktım vede biraz uzamasını istiyorum) cevaplarsan sevinirim
16 gün oldu hala kaymak gibiyim
ay inş. benim de böyle dediğim günler gelir ya yani bacaklarınıza dokunduğunuzda minnacık çıkmaya başlamış hiç tüy sertliği de gelmiyor mu?
22 mart en ama en uygun dönem canım . ilerde bununla ilgili bilgilerde paylaşacağım
okudukça sizlere imreniyorum çünkü bende hiç bir değişiklik olmadı hatta ter mi tepti ne oldu anlamadım 25 şubatta almıştım mart tarihi geldiğinde diken gibi sert sert çıkmışlardı, makinayla tekrar üzerinden geçtim, 1 hafta oldu alalı yine öyle sertler nemlendirmiştimde, neden böyle olmuş olabilir acaba?
kese yap birde canım. tüyler çıkmakta zorlandığı için öyle diken gibi sert çıkıyor. uzadıkça pamuk gibi olduğunu göreceksin bende iki bacağımın arasında öyle oluyor, uzadıkça yumuşadığını göreceksin. tabi kese yapman lazım ki ölü deriyi atıp rahat çıksın dediğim gibi , sonuçta epilasyon yapmıyor muyuz ? doğru zamanda pes etmeden yaptıkça benim aldığım sonuçları sende alacaksın
canım çok teşekkürler cevabın için başka bilgiler paylaşırsanda çok sevinirim
Cevap verdiin için teşekkür ederim, hemen ilk işim keselemek olucak inşallah düzelir.. çok enteresanki türlerimin sert olduğu bölge koltuklatımda filan yumuşacık hemde 25 şubatta epilasyon yapmıştım çıktıkları halde yeni almışım gibi yumuşak ama üst bacağımın dış kısmı çok sert ufacık tüyler diken gibi ele batıyor.. inşallah keselemek işe yarar..
ben marttaki tarihte reglim olacak diye almadım ama reglim gecikti
nisanı bekleyeceğiz artık
zamanla tüylerin azalacağını düşünmek her şeye değer
merhaba benim adet gunum 18 mart ne zaman yapmam lazım adet bitiminden sonra mı anlayamadım:26:
Bende bugün nette kendimi sırf bu kıl tüy olayına deli gibi odaklayıp araştırma yaparken rastladım ilk defa duydum yıllarca ağda yapmama rağmen hiç bu tarihlere denk gelmedim sanırım. Küçüklüğümde dedeme özenip bıyık bölgemi 2 kere jilet yapmıştım 6 yaşında falan annemin çığlıkları hala kulağımda şimdi ceremesini çekiyorum sert ve iğrenç görünümlü iple almaktan baygınlık geçiriyorum limon ve limon tozu denedim ama fayda yok yakıyor ama yine çıkıyor dolunay olayı ilgimi çekti diğer sitelerde de dolunayda aldıktan sonra kendi idrarınızı sürün yazıyor valla ne kadar kulağa hoş gelmesede gerçekten faydasının olacağını bilsem hemen yapacağımm akrepçikk bu konuda bilgi verirmisinn ? nisan ve mayıs ayı dolunay tarihlerini hemen kaydettim bu yıl içinde ki diğer tarihleri de yayınlıyacakmısın?
ben tam anlamadım ne yapacağımızı
Vücüdümdaki tüyler için epilasyon yapıyorum zaten ama kaslarımı falan bu tarihde aldırsam azalma olur mu ?
kaşlarını bu tarihte aldırırsan evet azalma olur ve küserler. Fakat diyelim ki kuaför içine girdi ve şeklini bozdu, kaş küseceği için sorun oluşturabilir. Ben yine de dolunay da aldırmam kaşlarımı