Dolunay epilasyonu

cnm mart ayinin tarihi yokmu??mecbur nisan 2 sinimi beklemeliyim...nisan tarihi bana uygun batima 13 gun kalmis olacak...ama mart ayida olsa iyiymis marttadolunay olmuyomu??kusura bakma cok soruyorumbilmiyorum cunki..senden ogrenicem insallah cok sagol

tabii ki canım, sonuçta bu doğal bir yöntem. emin ol faydasını göreceksin. ben dedeme çekmişim mesela 4. yapışımda %40 lık bir ilerleme katettim . aslında benim için bitmese de geç çıksın yeter diyordum. ama bitiyo yavaş yavaş şükür

olsa yazardım nisanda var mecburen onu bekliyoruz

ben de tüy azaltıcı losyonu yeni tüylerim çıkana kadar sürüyorum.tabi dolunay epilasyonundan sonra azalmalar inş. arttıkça sürekli sürmek gerekecek mi onu da şuan bilmiyorum.aldığım yere sorarım artık :)

uçları çıkana kadar sür. çıktıktan sonra sürme , çünkü köke ilerleyemeyecektir

Ben bu konuyu bilmiyordum.Bu sabah yüzümü aldım.bioder sürdüm.henüz yeni ay olmadı sanırım..işe yarar mı bende acaba?merak ettim şimdi:44:

Tarihleri not ettim hemencik 1 nisanda zaten temiz olucamda ikinci tarih mükemmel olmuş gerçekten canım emeğine sağlık

Arkadaşlar bana bildirim gelmiyor artık nedense sinir oldum hep tek tek bakiyrm yazılanlara... Sorumu cevapladiginiz için teşekkür ediyorum opuldunuz

akrapcik bir arkadaş daha bu yöntemle tarih veriodu aynı kişimisiniz.??çünkü o konuyu kapatmışşş..

Ayın 7 şinde kollarımı ağda ile aldırıp şu güne kadar losyon sürdüm yine tüycüklerim tekrar çıkmaya hazırlanıyorlar.Bu bendeki tüylere şaşıyorum hiç çıkmaktan yorulmuyorlar :))

Son düzenleme:
Ayın 7 şinde kollarımı ağda ile aldırıp şu güne kadar losyon sürdüm yine tüycüklerim tekrar çıkmaya hazırlanıyorlar.Bu bendeki tüylere şaşıyorum hiç çıkmaktan yorulmuyorlar :))

ben şubatın son tarihinde yapmıştım. şu an sadece kırılanlar çıktı, kökünden aldıklarımdan hala tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…