sabırla koruk helva oluyo cnm...öğretemedim sana şu ata sözünü..
iylik yap denize at balık bilmesse halik bilir..
aman ne bileyim canım ben sayısalcıyım hafızamda kalmaz kolay kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sabırla koruk helva oluyo cnm...öğretemedim sana şu ata sözünü..
iylik yap denize at balık bilmesse halik bilir..
Bi dakika kapanıyomu sayfa anlamadım yaa kapanmasın lütfen bakın nişanlıyım ve iki defa oldu başlayalı çok ümit bağladım size acıyın bana :)))) öğrenin yazmışsınız ama nasıl olacak ki
Kizlar hatirliyomusunuz, biara yanda reklam yerinde fatmagul vardi tuy azaltici biseyin reklami. Nerden geldiyse aklima.
gögüs büyütme tarihleri ne zaman gelecek
tüm OCAK ayı bakım bilgileri güncellenmiştir. Bakım tarihleri öğrenme dersimizde artık başlayacak takipte kalın
gögüs büyütme tarihleri ne zaman gelecek
canım göğüs büyütmede bildiğin bir yontem var mı:)
canım göğüs büyütmede bildiğin bir yontem var mı:)
rezene adaçayı içiyorum günlük canım , ve keçiboynuzu pekmeziyle üzüm yiyorum yeni sayılırım ama daha :) bide mersin yağıyla masaj yapıyorum
boza içmek ve tarçın yağıyla göğse masaj yapmak büyütüyor diye biliyorum. böyle birşey de biliyorum söyleyeyim dedim. hatta boza içmek anne sütünü arttırır yani göğse etkisi büyük. bi deneyin derim
merhaba ay perisi konuyu görünce açıkçası çok şaşırdım fakat tam olarak anlayamadım yani adet tarihlerinden hemen önce ve sonra tüyler alınmıyor ve tam dolunay zamanı mı almak gerekiyor eğer beni aydınlatırsan çok sevinirim
Merhaba kızlar
Ben tam olarak 2014 Ocak ayı günlerini göremedim bana yardımcı olurmusunuz? teşekkürler:)
canım bu konunun ilk mesajında bulunduğumuz ayın günleri güncel olarak veriliyor
Rezene çayını kesinlikle öneriyorum oda büyütüyor
bu konuda uygulama yapmadım, çünkü 85-90 uygulayanlara yardımcı olduğunuz için teşekkürler
bu konuda uygulama yapmadım, çünkü 85-90 uygulayanlara yardımcı olduğunuz için teşekkürler