- 18 Eylül 2012
- 1.465
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sayfanin ilk basinda verdigin tarihlermi??kusura bakma cnm fazla bisey bilmiyorum...ama tek bildigim tuylerden kurtulmak istiyorum...canim bide ben tup bebek tedavisinde bisuru hormon ilaclari kullandim bu yusden yuzumde cook killar cikti,bildigin kil yani oyle tuy felan degil,biyiklarimda ayni,yani bi jilet vursam esiminkinden cok olacak...lazer epilasyano gidiyim dedim,kadin eyer cocuk yapacakasan killar yine gelir bosa yapmis olurum dedi bide ilaclari kullanirken fazla etki gostermez dedi..o yuzlen lazer kaldi..simdi yuzumude bu tarihlerde yapsam olurmu faydasi???
cnm mart ayinin tarihi yokmu??mecbur nisan 2 sinimi beklemeliyim...nisan tarihi bana uygun batima 13 gun kalmis olacak...ama mart ayida olsa iyiymis marttadolunay olmuyomu??kusura bakma cok soruyorumbilmiyorum cunki..senden ogrenicem insallah cok sagol
kızlar dolunaya uyan üyelerim hangi ürünü kullandığını yazsın. ilk mesajda kim ne kullanıyor onu yazacağım. sonrada sonuçlarını yazacağım. lütfen ne yaptığınızı yazar mısınız ? tüyleri aldıktan kaç gün boyunca sürüyorsunuz onu da belirtirseniz sevinirim ..
Mesela ben KARINCA YUMURTASI YAĞI kullanıyorum.. ilk 3 gün boyunca sürüyorum
ben de tüy azaltıcı losyonu yeni tüylerim çıkana kadar sürüyorum.tabi dolunay epilasyonundan sonra azalmalar inş. arttıkça sürekli sürmek gerekecek mi onu da şuan bilmiyorum.aldığım yere sorarım artık :)
Ben bu konuyu bilmiyordum.Bu sabah yüzümü aldım.bioder sürdüm.henüz yeni ay olmadı sanırım..işe yarar mı bende acaba?merak ettim şimdi:44:
Ben bu konuyu bilmiyordum.Bu sabah yüzümü aldım.bioder sürdüm.henüz yeni ay olmadı sanırım..işe yarar mı bende acaba?merak ettim şimdi:44:
Tarihleri not ettim hemencik 1 nisanda zaten temiz olucamda ikinci tarih mükemmel olmuş gerçekten canım emeğine sağlık
deneyeceğim bakalım bir sonraki tarihte düzenli bir şekilde :)
Karınca yumurtası yağı aldım bende ama surmedim bi dahaki tarihte surucem inşallah
seni de listeye ekliyorum canım
akrapcik bir arkadaş daha bu yöntemle tarih veriodu aynı kişimisiniz.??çünkü o konuyu kapatmışşş..
Ayın 7 şinde kollarımı ağda ile aldırıp şu güne kadar losyon sürdüm yine tüycüklerim tekrar çıkmaya hazırlanıyorlar.Bu bendeki tüylere şaşıyorum hiç çıkmaktan yorulmuyorlar :))