Dolunay epilasyonu

epilasyon günleri içerisindeyiz kızlar. alınabilecek tüyleriniz varsa alabilirsiniz. unutmayın her fırsatı değerlendiriyoruz

ben koltuk altımı 2 kere dolunay zamanında aldım genede hiçbir işe yaramadıki tüylerim fazla değildir. %5lik bile azalma kaydedemedim

ben koltuk altımı 2 kere dolunay zamanında aldım genede hiçbir işe yaramadıki tüylerim fazla değildir. %5lik bile azalma kaydedemedim

hemen anlamazsın zaten. o zaman 1-2 defa yap kurtul oh ne güzel olur mu öyle şey. azim gerekli. bende 4. uyuşumda oldu belki seninki 3. de veya 7.ci de olacak. sabır sabıııııııııııııııır

başlığı okuyunca ve uzun süredir takip edince çok heveslenmiştim. sonuç alamayınada hayal kırıklığına uğradım demekki beklemek gerekmiş biraz

Şimdi agdayi yaptık ya ne oneriyosunuz daha geç çıkması için yağ fln kullanan var mi????

ben cevap vermiş olucam ama
genelde portakal yağı kullanılıyor ama direk limonda sürebilirsin canım
çok iyi geliyo hatta tuzlu limon

başlığı okuyunca ve uzun süredir takip edince çok heveslenmiştim. sonuç alamayınada hayal kırıklığına uğradım demekki beklemek gerekmiş biraz

e yani. lazere bile gidince sana belirli seanslar veriyorlar. dolunay yöntemi hem bedava hemde yaptıkça zevk alıyosun.

ben cevap vermiş olucam ama
genelde portakal yağı kullanılıyor ama direk limonda sürebilirsin canım
çok iyi geliyo hatta tuzlu limon

limon + tuz karışımının sertleştirdiğini söyleyenler var. fakat bünyeye göre değişiyor. ben o konuda karamsarım :44:

Dün regl oldum:105: Zaten bekliyodum ama başlamak istiodum kendimi hazırlamıştım :26: Kaldık yine öbür aya :44: yapsam olmaz dimi canım çok acır tesiri olmaz ne kadar erken o kadar iyiydi aslında ama napalım doğanın kanunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…