ben de tüy azaltıcı losyon kullanıyorum.umarım işe yarar
Dün regl oldum:105: Zaten bekliyodum ama başlamak istiodum kendimi hazırlamıştım :26: Kaldık yine öbür aya :44: yapsam olmaz dimi canım çok acır tesiri olmazne kadar erken o kadar iyiydi aslında ama napalım doğanın kanunu
ay canım vah vahnisanda 2 tarih var canım , biri olmazsa diğeri tutar. 1-2 gün öncesine denk gelmesin yeter
İnşAllah canım.İşte niyetlendim artık önemli olan niyetlenmek karınca yumurtası yağı işe yarıyor mu peki ???
mart dolunayından da yararlandım. vatana millete hayırlı olsunnisana Allah kerim :))
yok canım ya ekstra bir şey kullanmıyorum. gerek yok yani. aldıkça azalan tüylerim var. hatta düşündüm geçen gün ben hep dolunaya mı tesadüf ettim diye :))
Canım bende hevesle Mart epilasyonunu bekliyordum ki regl oldum. Şimdi Nisanı bekliyorum
Bende Nisanda Hama Otu Yağını kullanacağım sonucu bildiririm.
Bu arada Şubat dolunayında ağda yapmıştım. Söylendiği gibi 10 günü geçti daha yeni yeni çıkmaya başladı o da çok az. Diğer ayları da kaçırmazsam daha iyi sonuç alabilirim diye umudediyorum. Ama Mart ayını kaçırınca gerçekten üzüldüm:...
selam kizlaar//akrepcik benim sorum bu dolunay epilasyonu hakkinda...simdi bu epilasyon adetten sonrami oluyor??adetten sonraysa ne zaman???ben subat 15 te adet baslamisti...simdi ben ne zaman yapmaliyim...yardim lutfen kurt kadina donusmem demi dolunay cikincasimdiden tesekkur ederim
mucize ya bu dolunay epilasyonu
ben 26sında bacaklarımı almıştım bu tarih oldu sadece kökten almadıklarım çıktılar diğerlerinde tık yok
6sını da değerlendiricektim ama regl oldum 2.tarihi beklemem gerekiyor kollarımı almak için.
2.tarih ne zamana denk gelir tahminen.
her yolu deneyenlerdenim bi de bu dolunayı deneyeyim:)memnun kaldığınız bi karınca yumurtası yağı var mı piyasada bi sürü ürün var insan kararsız kalıyor
canım ben tarihler veriyorum ya adetine 1-2 gün varsa o tarihleri uygulama. eğer ki verdiğim tarihten 1-2 gün sonra adet olacaksan alma. sonrası önemli değil. aramıza hoşgeldin