Dolunay epilasyonu

ay canım vah vah nisanda 2 tarih var canım , biri olmazsa diğeri tutar. 1-2 gün öncesine denk gelmesin yeter

ay canım vah vah nisanda 2 tarih var canım , biri olmazsa diğeri tutar. 1-2 gün öncesine denk gelmesin yeter

İnşAllah canım.İşte niyetlendim artık önemli olan niyetlenmek karınca yumurtası yağı işe yarıyor mu peki ???

İnşAllah canım.İşte niyetlendim artık önemli olan niyetlenmek karınca yumurtası yağı işe yarıyor mu peki ???

bende ilk defa şubat sonu tarihinde sürdüm. ilk 3 gün boyunca sürdüm . bakalım nasıl etkilenecek tüylerim :) 9 gün oldu henüz uçları çıkmadı bile hadi bakalım. o değilde ben dolunayı keşfetmeden önceki epilasyonlarımda hep 1 hafta olmadan uçları çıkardı. o yüzden sadece düğünlerden 2-3 gün önce alırdım bacaklarımı ki görünmesinler diye. şimdi aylarca uzamasını bekliyorum

kızlar dolunaya uyan üyelerim hangi ürünü kullandığını yazsın. ilk mesajda kim ne kullanıyor onu yazacağım. sonrada sonuçlarını yazacağım. lütfen ne yaptığınızı yazar mısınız ? tüyleri aldıktan kaç gün boyunca sürüyorsunuz onu da belirtirseniz sevinirim ..

Mesela ben KARINCA YUMURTASI YAĞI kullanıyorum.. ilk 3 gün boyunca sürüyorum

Son düzenleme:
mart dolunayından da yararlandım. vatana millete hayırlı olsun nisana Allah kerim :))

yok canım ya ekstra bir şey kullanmıyorum. gerek yok yani. aldıkça azalan tüylerim var. hatta düşündüm geçen gün ben hep dolunaya mı tesadüf ettim diye :))

Canım bende hevesle Mart epilasyonunu bekliyordum ki regl oldum. Şimdi Nisanı bekliyorum
Bende Nisanda Hama Otu Yağını kullanacağım sonucu bildiririm.
Bu arada Şubat dolunayında ağda yapmıştım. Söylendiği gibi 10 günü geçti daha yeni yeni çıkmaya başladı o da çok az. Diğer ayları da kaçırmazsam daha iyi sonuç alabilirim diye umudediyorum. Ama Mart ayını kaçırınca gerçekten üzüldüm:...

olsun bizde nisanı yaparız, ne de olsa 2 tarih var kaldı 24 gün :26:

selam kizlaar//akrepcik benim sorum bu dolunay epilasyonu hakkinda...simdi bu epilasyon adetten sonrami oluyor??adetten sonraysa ne zaman???ben subat 15 te adet baslamisti...simdi ben ne zaman yapmaliyim...yardim lutfen kurt kadina donusmem demi dolunay cikinca simdiden tesekkur ederim

canım ben tarihler veriyorum ya adetine 1-2 gün varsa o tarihleri uygulama. eğer ki verdiğim tarihten 1-2 gün sonra adet olacaksan alma. sonrası önemli değil. aramıza hoşgeldin

mucize ya bu dolunay epilasyonu
ben 26sında bacaklarımı almıştım bu tarih oldu sadece kökten almadıklarım çıktılar diğerlerinde tık yok
6sını da değerlendiricektim ama regl oldum 2.tarihi beklemem gerekiyor kollarımı almak için.
2.tarih ne zamana denk gelir tahminen.

her yolu deneyenlerdenim bi de bu dolunayı deneyeyim:)memnun kaldığınız bi karınca yumurtası yağı var mı piyasada bi sürü ürün var insan kararsız kalıyor

Son düzenleme:

tarihleri yazdım canım, ilk mesajda hep güncel olarak veriyorum

her yolu deneyenlerdenim bi de bu dolunayı deneyeyim:)memnun kaldığınız bi karınca yumurtası yağı var mı piyasada bi sürü ürün var insan kararsız kalıyor

ben ilk defa kullanıyorum bu yağı, şimdilik bişey diyemeyeceğim ama taha olması lazım markası :44:

canım ben tarihler veriyorum ya adetine 1-2 gün varsa o tarihleri uygulama. eğer ki verdiğim tarihten 1-2 gün sonra adet olacaksan alma. sonrası önemli değil. aramıza hoşgeldin

sayfanin ilk basinda verdigin tarihlermi??kusura bakma cnm fazla bisey bilmiyorum...ama tek bildigim tuylerden kurtulmak istiyorum...canim bide ben tup bebek tedavisinde bisuru hormon ilaclari kullandim bu yusden yuzumde cook killar cikti,bildigin kil yani oyle tuy felan degil,biyiklarimda ayni,yani bi jilet vursam esiminkinden cok olacak...lazer epilasyano gidiyim dedim,kadin eyer cocuk yapacakasan killar yine gelir bosa yapmis olurum dedi bide ilaclari kullanirken fazla etki gostermez dedi..o yuzlen lazer kaldi..simdi yuzumude bu tarihlerde yapsam olurmu faydasi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…