aslında mantıklı yaza uğraşmamak için şimdiden alıp bitirmek mantıklı :44:

temizliğini yapınca pişicik olmaz, deodorantını kullan. temizliğini yap güzelce yine pişicik olmaz. pişicik kelimesini çok sevdim ben yeaaa

Tamam biraz uzarsa keserim artik o zaman ben duramam oyle 20 gun
Aslinda hani ol bildigimiz jiletlerden degil de ustten koparan jiletler cikmis onlarla ustunden mi gecsem
:26:
Bundan sonra o zaman pisicik olmaz Peri'sin sen

Tamam biraz uzarsa keserim artik o zaman ben duramam oyle 20 gun
Aslinda hani ol bildigimiz jiletlerden degil de ustten koparan jiletler cikmis onlarla ustunden mi gecsem
:26:
Bundan sonra o zaman pisicik olmaz Peri'sin sen

böyle bir bilgi duymadım, fakat şöyle bir bilgi var ;

- adetten sonra uzayan özel bölge tüylerini ucundan alın. ve yanlış değildiyse cami hocası bize peygamber efendimizin 40 gün sonra tüyleri kısaltın gibi bir sözü olduğun söylemişti. yani buğday tanesini geçse de bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum pelinim bidenem sende jiletin hiçbir türevine bulaşma. alttan veya üstten hepsi aynı işlevi görüyor ve makasta öyle. acilse k.f. aralıklarını kullanırsın ama gerek olduğunu düşünmüyorum

pudra dök olmadı hametan sür pişik mişik olmazsın ya ne olacak bacım sende ha, şurda 22 gün bile kalmadı

Tamam ikna oldum, o zaman 22 sinde yolunmak uzere

tamam canım söylediklerin de doğru olabilir ama sonuçta o bölge gün içerisinde sürekli kapalı, yani bakteri oluşumuna çok açık, üstelik pelin de ben de idrar yolları iltihabından muzdaribiz nemli kalmaması lazım vs vs vs yani azıcık da olsa terlese orda kıl tüy olması epey sorun teşkil edebilir. azalacaklar diye sonuçta sağlığı riske atmayalım :26:

afedersiniz ortamdaki muhabbete sığınarak söylüyorum bunları, kendime sıvı sabun alıp günde bir defa o bölgeye az sıkıp gerekli temizliğini yapıyorum. peçete ile de kuruttuktan sonra hiçbir sorun kalmıyor bacım yani böyle de yapabilirsiniz isterseniz yine pişicik olmaz :13: hem muzdaripsiniz bu enfeksiyondan , niye bana demiyonuz bi çare arayalım hep beraber

pericim sıvı sabundan ziyade beyaz sabun yada genital bölge temizleyici jeller var onlardan tavsiye ederim

ben de ikna olmak istiyoruum

Ne tur bi sivi sabun canim? Oranin pH si da onemli cunkum:26:

Sanırım maaaşımı alır almaz kendimi Rossmann a atıcam ordan bakiniyim o zaman güzel bi sabun
Vücut için nemlendirici ne kullanıyorsun peki bebik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…