- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
afedersiniz ortamdaki muhabbete sığınarak söylüyorum bunları, kendime sıvı sabun alıp günde bir defa o bölgeye az sıkıp gerekli temizliğini yapıyorum. peçete ile de kuruttuktan sonra hiçbir sorun kalmıyor bacım yani böyle de yapabilirsiniz isterseniz yine pişicik olmaz :13: hem muzdaripsiniz bu enfeksiyondan , niye bana demiyonuz bi çare arayalım hep beraber
pericim sıvı sabundan ziyade beyaz sabun yada genital bölge temizleyici jeller var onlardan tavsiye ederim
kızlar ne yazık ki ikinizin de tavsiyesine uyamayacağım. çünkü doktorum kesin bir dille genital temizliğime sabun ve deterjan (sıvı haldeki tüm temizleyiciler deterjandır) kullanmamamı söyledi, kendi salgıladığı sıvı ile gerekli temizliği yaptığını söyledi, sadece kişisel bakım olarak epilasyona dikkat etmeliymişim
bence bu tarzda şeyler kullanmadan bir doktora danışın derim
içim rahat etmez
27 kasımda ağda yaptım. oh ne güzel dolunay tarihlerinde ağda yaptım diye mutluydum ertesi günü regl oldum normalde 5 gün sonra olucaktım erken oldumşimdiden çıkmaya başladılar. çok üzülüyorum.
canım bende rossmandan alınacaklar listesi yaptım ayın 15ini bekliyorumSanırım maaaşımı alır almaz kendimi Rossmann a atıcam ordan bakiniyim o zaman güzel bi sabun
Vücut için nemlendirici ne kullanıyorsun peki bebik?
ben sıvı sabun el için bile kullanmıyorum takıntı gibi birşey :26:eczacıbaşının sıvı sabunuydu adı sens mi ne tam hatırlayamadım :44: sıvı sabun pratiğime geliyor, jeli de hiç kullanmadım ama sıvı sabun daha kolay oluyor..
kızlar ne yazık ki ikinizin de tavsiyesine uyamayacağım. çünkü doktorum kesin bir dille genital temizliğime sabun ve deterjan (sıvı haldeki tüm temizleyiciler deterjandır) kullanmamamı söyledi, kendi salgıladığı sıvı ile gerekli temizliği yaptığını söyledi, sadece kişisel bakım olarak epilasyona dikkat etmeliymişim
bence bu tarzda şeyler kullanmadan bir doktora danışın derim
ben de senin yaptığın gibi yapıyorumcanım bende rossmandan alınacaklar listesi yaptım ayın 15ini bekliyorum
beğenmediğim el kremlerimi kullanıyorum vücut için vallaaşırı kuru değil bacaklarım kollarım filan yeterli oluyor :)
ben sıvı sabun el için bile kullanmıyorum takıntı gibi birşey :26:
benimde içim rahat etmez açıkcası yani orası temizlenmeden nasıl olur yani idrar filan peçete kullanınca tamamen gitmez bence. kendimi temiz hissetmem su sabun kullanmadan :44:bol bol durulandıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum
ben de senin yaptığın gibi yapıyorum
canım biz senle şu Rossmann meselesini bi eninw boyuna konuşalım ben de ayın 25 i gibi giderim sanırım :) orada kendimi kaybetmekten korkuyorum
banada sen bulaştırdın araştırdım bloglardan liste yaptım resmenkonuşalım konuşalım
canım bende rossmandan alınacaklar listesi yaptım ayın 15ini bekliyorum
beğenmediğim el kremlerimi kullanıyorum vücut için vallaaşırı kuru değil bacaklarım kollarım filan yeterli oluyor :)
ben sıvı sabun el için bile kullanmıyorum takıntı gibi birşey :26:
benimde içim rahat etmez açıkcası yani orası temizlenmeden nasıl olur yani idrar filan peçete kullanınca tamamen gitmez bence. kendimi temiz hissetmem su sabun kullanmadan :44:bol bol durulandıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum
o blogların linklerini kaybetmedinse istiyorum mesaj olark hadi kalk gel beraber gidelim :) böyle mesajla konuşmak yetmez özelden
Normalde inanmam ama severim böyle şeyleri ve tesadüfe bak bugün toprak tonları turuncular gitmiştimGünün olumlaması:Ben her anımda sakin hareket eden ve planladığı her şeyi kolaylıkla yaşayan bir bireyim..
GÜNÜN RENGİ:Turuncu.. yani giydiğimiz kıyafette turuncu olsun veya makyajda turuncu olsun..
Ada çayı Niyet: ''Şimdi şuandan itibaren bilgelik bitkisi olan ada çayını yakıyorum mekanıma birikmiş olan negatif enerjiyi geldikleri yere geri gönderiyorum ve şifalanıyorum'' diyerek Yeni ayda sabah veya akşam yeni ay günü evinizde veya iş yerinizde bir iki tutam ada çayını yakmak ve tütsülemek ortamın enerjisini yükselteceği gibi mekanınızı tüm negatif enerjilerden arındırır.Ada çayı bilgelik bitkisidir tüm benliğe ve bedene birikmiş negatifi arındırır temizler ve enerjiyi yükseltir.
Yine aynı şekilde adacayını yeniay günü veya gecesi tüketmeniz de bilgeliğinizi arttıracak ve size rahatlama getirecektir.
Evet bacılarım bugün NURAY SAYARİ'nin bu önerilerini ilke ediniyor ve ona göre yaşıyoruz. her ne olursa olsun
Normalde inanmam ama severim böyle şeyleri ve tesadüfe bak bugün toprak tonları turuncular gitmiştim
Adaçayını nasıl tütsüleyeceğiimm
bu ay dolunay hesaplamasını yazdınız mı kızlar ???
bacım ilk sayfada hep güncel duruyor
bi daha görmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?