merhabalar bende dolunay zamnı almaya gayret gösteriyorum gerçekten faydası oldu daha geç çıkıyor ve bazı yerlerde hiç çıkmıo artık inşallah hepsi biter emeğine sağlık
iyi aksamlar ay perisi sizi takip ediyorum dolunaya göre epilasyon yapmıştım çok memnun kaldım azalma oldu bendede ama bu ay çok geç zamanı büyük ihtimal regl olucam şimdilerde yapmam lazım ne yapmaliyim
merhaba pericimben 2 senedir yapıyorum, geç uzadığı için ve adetime denk geldiği için her ay her ay denk gelmiyor ama epilasyon günlerinin dışına hiç çıkmadım.ben kendimde %50 lik azalma görüyorum ve oldukça geç çıkması da cabasıbenim için bitmese de geç çıksın yeter zaten, ama hem azalıy
or hem geç çıkıyorbir kere tam 4 ay epilasyon yapmamıştım o derece muhteşem birşey bu epilasyon
merhaba pericim
nasılsın...
ne zamandır işlerimden fırsat bulup kulübe rahatça giremiyorum...
yığınla raporlarım var ama dayanamadım sana yazuyorum
canım sen dolunay tarihleri dışına hiç çıkmıyorsun doğru anladım dimi...
ben senin verdiğin tarihlere uyuyorum ama bazen bekleyemiyorum...ama genelde adetim bittikten 3.gün almaya alıştırdım kendimi duramıyorum
bu neticeyi değiştirir mi...dolunay dışında almayayım mı...
Kizlr bnde4_5 aydir takip ediyorum dolunay epilasyonunu kesinlkle azalma gec cikma oldu ama tamamen bitiren var mi merak ediyorum
konu açılalı 1 sene olmadı canım, bitiren yok ki bitiren olsa da büyük mucize olur. keşke bitseazalmalar yaklaşık %90 civarında üye sayısı olarak. geç çıkması da bununla orantılı. ha ben de %45-%50 civarında bitme var şükür ve ben 2 senedir yapıyorum, toplasan 8-9 defadır uyuyorum çünkü her ay tüyüm olmuyor ve bazende adetim engel oluyor. fakat hiç tarihler dışına çıkmıyorum, ne kadar acil olursa olsun tarih dışına çıkmıyorum
Pericim, benim adetim biteli 3 gun olucak, en son agustosta yapmistim epilasyonu bikini bolgeme...
Ben nasil beklicem 22 Araliga kadar akil ver bana ya maymus olursam:26:
Pericim, benim adetim biteli 3 gun olucak, en son agustosta yapmistim epilasyonu bikini bolgeme...
Ben nasil beklicem 22 Araliga kadar akil ver bana ya maymus olursam:26:
ağustostan beri almalık olmadılar mı
imrendim
pericim şimdi benim tırnaklarım çok çabuk uzuyor ve ben bıktım tırnak kesmekten, tarihleri önceden yazardın
ama mantıken; epilasyon tarihleriyle aynı olsa gerek öyle mi?:26:
Son adetimden sonra oldular(yani son 1 haftada olanlar oldu) ama tarih teeeeee ayin sonuna nerdeyse Peri, yumak gibi mi gezicem ben
olmazsın hem havalar soğuduğu için üşümezsindeolsanda kazak falan giyiyorsun kimse görmez biraz sabret
küçülen fazda al işte canım nötrmüş ya
Son adetimden sonra oldular(yani son 1 haftada olanlar oldu) ama tarih teeeeee ayin sonuna nerdeyse Peri, yumak gibi mi gezicem ben
canım annem hep der ki tüylerin buğday tanesinden daha uzun olması hiç uygun değilmiş din açısından, ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle öğüt verme bence kimseye nolur nolmazpişiiiicik olmaz , demek ki son adetinde hormonlar çok iyi çalışmış1 ay bile yok sen sabret bacımm
Kiz pis pis deli misinBikini bolgem neden ususun
Pisiciiiik olmaz ama pisik olabilriim dimipişiiiicik olmaz , demek ki son adetinde hormonlar çok iyi çalışmış1 ay bile yok sen sabret bacımm
"epilasyon" - "Siyah Nokta Temizleme" - "Geç Uzayan Tırnak Kesim" Tarihleri diye yazıyor zaten bacım
küçülen fazda al işte canım nötrmüş ya
canım annem hep der ki tüylerin buğday tanesinden daha uzun olması hiç uygun değilmiş din açısından, ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle öğüt verme bence kimseye nolur nolmaz
bacakları zaten ben kış boyu almıyorum, etek giysem de kalın çorap giydiğimden üşümemeye bacaklar yardım ediyor da bikiniyi bilemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?