• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam:3:
Aralık ayı tarihleri ne zaman güncellenir saçımı kestirmek istiyorum da:115:
benim saçlarım ince telli çok çabuk kırılıyor ve aşırı yavaş uzuyor o yüzden bundan sonra sizin verdiğiniz tarihleri dikkate alacağım
Kasım ayını kaçırdım:110:
Aralık'ı bekliyorum
Verdiğiniz emekler için de teşekkürler bu arada
:16::46:

rica ederim canım :29: birazdan güncellenir :54:

Aralık ayı tarihleri tamamlanmıştır :16: tarihleri güncellemem 1 saat 18 dakikamı almış :53:

Son düzenleme:
iyi aksamlar ay perisi sizi takip ediyorum dolunaya göre epilasyon yapmıştım çok memnun kaldım azalma oldu bendede ama bu ay çok geç zamanı büyük ihtimal regl olucam şimdilerde yapmam lazım ne yapmaliyim

merhabalar bende dolunay zamnı almaya gayret gösteriyorum gerçekten faydası oldu daha geç çıkıyor ve bazı yerlerde hiç çıkmıo artık inşallah hepsi biter emeğine sağlık

peri can sagol kuzum tarihler için emeğine sağlık. basur için de saraçoğlu hocanın bi kürü var. dereotu. ben tam yapamadım ama kökten çözüm olduğunu duydum. klasik sebeplerin yanında, soğuk ve ağır kaldırmanın da etkisi oluyo. :( aynı dertten muzdaribim bende :106:

peri can sagol kuzum tarihler için emeğine sağlık. basur için de saraçoğlu hocanın bi kürü var. dereotu. ben tam yapamadım ama kökten çözüm olduğunu duydum. klasik sebeplerin yanında, soğuk ve ağır kaldırmanın da etkisi oluyo. :( aynı dertten muzdaribim bende :106:

aa saraçoğlunun kitapları var bende niye bakmıyosam :9:

Back