ay perisi sana yazmak ıstıyorum ama mesaj kapasıtem dolamdıgı ıcın yazamıyorum bana yazar mısın senle derlesselım ıstıyorum
hu huuuu ay_perisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay perisi sana yazmak ıstıyorum ama mesaj kapasıtem dolamdıgı ıcın yazamıyorum bana yazar mısın senle derlesselım ıstıyorum
bi daha görmiyim
perim hani olumlamalarımız :26:
hu huuuu ay_perisi
Arkadaşlar yarın sabah hastaneye yatıyorum ve cuma günü ameliyat olacağım (miyom alınacak). Sizlerden benim için Dua etmenizi rica ediyorum. Sağlıcakla kalın...
canım ben yazsam da sen cevap veremezsin , facebook adresin varsa /akrepcik olarak arayıp bulabilirsin istersen
arattım ama bulmadım
sen bana özelden yaz yıne adresıını garantı bulmaya çalışayım danısmana ıhtıyac duyuyrum
ben ulasmıyorumm yaa cok sacma oldu telefondan da gırdım ama yaa sana ulasmıyorummhu huuuu ay_perisi
sevgı ıle bence hep kaznc saglanabılır en olmadı sevılmek kazanctır sanırımGÜNÜN RENGİ: BEYAZ
GÜNÜN OLUMLAMASI: Ben istediğim her şeyi sevgiyle hayatıma çekerim.
ben ulasmıyorumm yaa cok sacma oldu telefondan da gırdım ama yaa sana ulasmıyorumm
GÜNÜN RENGİ: BEYAZ
GÜNÜN OLUMLAMASI: Ben istediğim her şeyi sevgiyle hayatıma çekerim.
bunu her seferınde yapmıyorsun bunu ancak gönlün izin verdiğinde sevgi ile yapabiliyorsun belkı ben de hıc yapabılecegımı dusunenlerden değilimdir , dominantımdır ama 5 aydır yaptım üstelik hiç rahatsızlık dymadn onu Allah veriyor iştevalla çok büyük bi meziyet..ben yapamam..
istediğim şeyi sevgiyle çekmek ....:26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44:
iyi akşamlar kızlar geçerken selam vereyim dedim
iyi akşamlar kızlar geçerken selam vereyim dedim
aleykum selam
Pericim bu hatun kişinin sayfasına baktım fakat bulamadım günün olumlamalarını vs yi nerede paylaşılıyor bunlar acaba? Yanlış anlama ama :26: gün bitiyor öyle haberimiz oluyor sabah evden çıkmadan okursam daha faydalı olur sanıyorum ki
valla çok büyük bi meziyet..ben yapamam..
istediğim şeyi sevgiyle çekmek ....:26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44:
bunu her seferınde yapmıyorsun bunu ancak gönlün izin verdiğinde sevgi ile yapabiliyorsun belkı ben de hıc yapabılecegımı dusunenlerden değilimdir , dominantımdır ama 5 aydır yaptım üstelik hiç rahatsızlık dymadn onu Allah veriyor işte