ay perisi sana yazmak ıstıyorum ama mesaj kapasıtem dolamdıgı ıcın yazamıyorum bana yazar mısın senle derlesselım ıstıyorum
hu huuuu ay_perisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay perisi sana yazmak ıstıyorum ama mesaj kapasıtem dolamdıgı ıcın yazamıyorum bana yazar mısın senle derlesselım ıstıyorum
perim hani olumlamalarımız :26:
hu huuuu ay_perisi
Arkadaşlar yarın sabah hastaneye yatıyorum ve cuma günü ameliyat olacağım (miyom alınacak). Sizlerden benim için Dua etmenizi rica ediyorum. Sağlıcakla kalın...
canım ben yazsam da sen cevap veremezsin , facebook adresin varsa /akrepcik olarak arayıp bulabilirsin istersen![]()
arattım ama bulmadım![]()
sen bana özelden yaz yıne adresıını garantı bulmaya çalışayım danısmana ıhtıyac duyuyrum
ben ulasmıyorumm yaa cok sacma oldu telefondan da gırdım ama yaa sana ulasmıyorummhu huuuu ay_perisi
sevgı ıle bence hep kaznc saglanabılır en olmadı sevılmek kazanctır sanırımGÜNÜN RENGİ: BEYAZ
GÜNÜN OLUMLAMASI: Ben istediğim her şeyi sevgiyle hayatıma çekerim.![]()
ben ulasmıyorumm yaa cok sacma oldu telefondan da gırdım ama yaa sana ulasmıyorumm![]()
GÜNÜN RENGİ: BEYAZ
GÜNÜN OLUMLAMASI: Ben istediğim her şeyi sevgiyle hayatıma çekerim.![]()
bunu her seferınde yapmıyorsun bunu ancak gönlün izin verdiğinde sevgi ile yapabiliyorsun belkı ben de hıc yapabılecegımı dusunenlerden değilimdir , dominantımdır ama 5 aydır yaptım üstelik hiç rahatsızlık dymadn onu Allah veriyor iştevalla çok büyük bi meziyet..ben yapamam..
istediğim şeyi sevgiyle çekmek ....:26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44:
iyi akşamlar kızlargeçerken selam vereyim dedim
![]()
iyi akşamlar kızlargeçerken selam vereyim dedim
![]()
aleykum selam
![]()
Pericim bu hatun kişinin sayfasına baktım fakat bulamadım günün olumlamalarını vs yi nerede paylaşılıyor bunlar acaba? Yanlış anlama ama :26: gün bitiyor öyle haberimiz oluyor sabah evden çıkmadan okursam daha faydalı olur sanıyorum ki![]()
valla çok büyük bi meziyet..ben yapamam..
istediğim şeyi sevgiyle çekmek ....:26::26::26::26::26::26::44::44::44::44::44::44::44:
bunu her seferınde yapmıyorsun bunu ancak gönlün izin verdiğinde sevgi ile yapabiliyorsun belkı ben de hıc yapabılecegımı dusunenlerden değilimdir , dominantımdır ama 5 aydır yaptım üstelik hiç rahatsızlık dymadn onu Allah veriyor işte