• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim evet dedigin gibi diyor benim de annem, abdestin gecmez diyen de duydum o uzunluktan ilerisi icin :ssz:
Yok canim ben bacaklari da aliyorum bir an once bitsin diye, 17 kasimdi sanirim o tarihlerde almstim. Bikinide cok bisi yoktu cikmayan yerler de vardi ondan bekliyim dedim

aslında mantıklı yaza uğraşmamak için şimdiden alıp bitirmek mantıklı :44:

temizliğini yapınca pişicik olmaz, deodorantını kullan. temizliğini yap güzelce yine pişicik olmaz. pişicik kelimesini çok sevdim ben yeaaa :55:

Tamam biraz uzarsa keserim artik o zaman ben duramam oyle 20 gun :5:
Aslinda hani ol bildigimiz jiletlerden degil de ustten koparan jiletler cikmis onlarla ustunden mi gecsem
:26:
Bundan sonra o zaman pisicik olmaz Peri'sin sen:9:

küçülen fazda al işte canım nötrmüş ya

canım annem hep der ki tüylerin buğday tanesinden daha uzun olması hiç uygun değilmiş din açısından, ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle öğüt verme bence kimseye nolur nolmaz

bacakları zaten ben kış boyu almıyorum, etek giysem de kalın çorap giydiğimden üşümemeye bacaklar yardım ediyor da bikiniyi bilemicem :9:

Canim evet dedigin gibi diyor benim de annem, abdestin gecmez diyen de duydum o uzunluktan ilerisi icin :ssz:
Yok canim ben bacaklari da aliyorum bir an once bitsin diye, 17 kasimdi sanirim o tarihlerde almstim. Bikinide cok bisi yoktu cikmayan yerler de vardi ondan bekliyim dedim

Tamam biraz uzarsa keserim artik o zaman ben duramam oyle 20 gun :5:
Aslinda hani ol bildigimiz jiletlerden degil de ustten koparan jiletler cikmis onlarla ustunden mi gecsem
:26:
Bundan sonra o zaman pisicik olmaz Peri'sin sen:9:

böyle bir bilgi duymadım, fakat şöyle bir bilgi var ;

- adetten sonra uzayan özel bölge tüylerini ucundan alın. ve yanlış değildiyse cami hocası bize peygamber efendimizin 40 gün sonra tüyleri kısaltın gibi bir sözü olduğun söylemişti. yani buğday tanesini geçse de bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum :54: pelinim bidenem sende jiletin hiçbir türevine bulaşma. alttan veya üstten hepsi aynı işlevi görüyor ve makasta öyle. acilse k.f. aralıklarını kullanırsın ama gerek olduğunu düşünmüyorum :54:

- adetten sonra uzayan özel bölge tüylerini ucundan alın. ve yanlış değildiyse cami hocası bize peygamber efendimizin 40 gün sonra tüyleri kısaltın gibi bir sözü olduğun söylemişti. yani buğday tanesini geçse de bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum :54: pelinim bidenem sende jiletin hiçbir türevine bulaşma. alttan veya üstten hepsi aynı işlevi görüyor ve makasta öyle. acilse k.f. aralıklarını kullanırsın ama gerek olduğunu düşünmüyorum :54:

pudra dök :9: olmadı hametan sür pişik mişik olmazsın :1: ya ne olacak bacım sende ha, şurda 22 gün bile kalmadı :54:

Tamam ikna oldum, o zaman 22 sinde yolunmak uzere:9:

tamam canım söylediklerin de doğru olabilir ama sonuçta o bölge gün içerisinde sürekli kapalı, yani bakteri oluşumuna çok açık, üstelik pelin de ben de idrar yolları iltihabından muzdaribiz nemli kalmaması lazım vs vs vs:14: yani azıcık da olsa terlese orda kıl tüy olması epey sorun teşkil edebilir. azalacaklar diye sonuçta sağlığı riske atmayalım :26:

tamam canım söylediklerin de doğru olabilir ama sonuçta o bölge gün içerisinde sürekli kapalı, yani bakteri oluşumuna çok açık, üstelik pelin de ben de idrar yolları iltihabından muzdaribiz nemli kalmaması lazım vs vs vs:14: yani azıcık da olsa terlese orda kıl tüy olması epey sorun teşkil edebilir. azalacaklar diye sonuçta sağlığı riske atmayalım :26:

afedersiniz ortamdaki muhabbete sığınarak söylüyorum bunları, kendime sıvı sabun alıp günde bir defa o bölgeye az sıkıp gerekli temizliğini yapıyorum. peçete ile de kuruttuktan sonra hiçbir sorun kalmıyor bacım yani böyle de yapabilirsiniz isterseniz yine pişicik olmaz :13: hem muzdaripsiniz bu enfeksiyondan , niye bana demiyonuz bi çare arayalım hep beraber :54:

afedersiniz ortamdaki muhabbete sığınarak söylüyorum bunları, kendime sıvı sabun alıp günde bir defa o bölgeye az sıkıp gerekli temizliğini yapıyorum. peçete ile de kuruttuktan sonra hiçbir sorun kalmıyor bacım yani böyle de yapabilirsiniz isterseniz yine pişicik olmaz :13: hem muzdaripsiniz bu enfeksiyondan , niye bana demiyonuz bi çare arayalım hep beraber :54:

pericim sıvı sabundan ziyade beyaz sabun yada genital bölge temizleyici jeller var onlardan tavsiye ederim :54:

ben de ikna olmak istiyoruum :14:

Ne tur bi sivi sabun canim? Oranin pH si da onemli cunkum:26:

bildiğin hacı şakir bebitom :54:
ama ben uzun zamandır bütün vücut temizliğim için dalanın zeytin yağlı kalıp sabununu kullanıyorum. duş jeli filan kullanmam hiç :21: üstünde el yapımı yazıyor ne kadar doğru bilemem ama bence doğal ve güzel temizliyor.
Sanırım maaaşımı alır almaz kendimi Rossmann a atıcam ordan bakiniyim o zaman güzel bi sabun :12:
Vücut için nemlendirici ne kullanıyorsun peki bebik?

Back