Dolunay epilasyonu

bende 26 martta aldım bacaklarımı ağdayla.
genelde hemen çıkarlar ama daha çıkmadılar bile.
bakımlarımı da bu tarihlere denk getireceğim.
7 martta da yaparım epilasyonumu.

bende 26 martta aldım bacaklarımı ağdayla.
genelde hemen çıkarlar ama daha çıkmadılar bile.
bakımlarımı da bu tarihlere denk getireceğim.
7 martta da yaparım epilasyonumu.

epilasyona adet engel olmadığı sürece her tarihi değerlendirmeye çalışalım. çıkanlar varsa onları alalım. daha çabuk sonuca ulaştırırız diğer konu başlıklarımı da inceleyebilirsiniz

kozmikbakımı takip ediyodum artık buraylada yakından ilgilenicem çook teşekkürler canım
ben bu aya göre yapılan epilasyondan çoook fayda sağladım çok memnunum
mart ayının günleride belliymiş çok sevindim yapmam gerekiyordu bugünlerde
tekrar teşekkürler

bu arada şu bebek pudrasını mutlaka denicem yalnız sormak istediğim bişi var canım
emla krem i duymuştum acıyı azaltıyormuş bu ikisinden hangisini tavsiye edersin
emla pahalıydı biraz galiba ama:26:

bu arada şu bebek pudrasını mutlaka denicem yalnız sormak istediğim bişi var canım
hehe ben emla kullandım geçen ay...ama kuaföre gittiğimde kapanmıştı şu an bulunduğum yer antika bir şehir bilememişim

sonuç hem 50 liradan oldum (emla) hem kıllı kaldım

iyi uyuşturdu...:)

hehe ben emla kullandım geçen ay...ama kuaföre gittiğimde kapanmıştı şu an bulunduğum yer antika bir şehir bilememişim

anaamm o zaman pudra deniyek yaa

rica ederim xAyx

emlayı denemedim çünkü ciddi bir hastalığa sebep olduğunu söylemişti bir doktor yazısında ama adını hatırlayamadım :44: pudrayı da koltukaltında ilk defa şubat sonu tarihinde kuaförüm uyguladı. acı sıfıra yakındı o derece. bi daha ki tarihe bikinimde deneyeceğim

uzun zamandır bu kadar gülmemiştim kusura bakma ama tutamadım kendimi

evet ben iyiki ayın 28ınde adet olmusum diyorum lazerimi denk getirdim 7 sinde olcak.süper olcak :)

ne güzel canım yaa lazerden daha hızlı sonuç alacaksın. fakat yıllar sonra tekrar çıkıyormuş lazer uygulaması. uzaktan akrabam geliniyle beraber yaptırmıştı geri çıktı

ne güzel canım yaa lazerden daha hızlı sonuç alacaksın. fakat yıllar sonra tekrar çıkıyormuş lazer uygulaması. uzaktan akrabam geliniyle beraber yaptırmıştı geri çıktı

hamilelik döneminde cıkabiliyormus sonrasnda 6 ayda bir yaptırıyormussun bu sekılde 2-3 seans daha yaptırırsın sonrası cıkmaz bi daha demişti yapan kişi :)

tamam canım mutlaka pudra alıcam yalnız merak ettiğim bişi var
makina kullansak da bööle işe yarıyo mu yoksa ağda daha mı iyi olur :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…