Selam, epilasyonda nötr günler, tarihlerin sonrasındaydı sanırım, ortalama kaç gün sürüyor acaba?
pericim ben de yaptım dün. çok şükür. ama inşallah bi daha böyle kısıtlı zamana denk gelmez. hepsi bir günde çok yorucu oldu valla. eşim sen saatlerdir ne yapıyorsun orada diye en son dayanamayıp sordu. neyse ki yaptım. pericim bir de bu kükürtlü sabunu soracaktım. cilde iyi geliyor mu? ben de iyi bir temizleyici arıyorum. ama doğal olsun.
hımm yani sen bu sabunu aktardan alıyorsun? benim cildim de hassas. öyle her şey iyi gelmiyor. acaba kurutup pul pul yapar mı diye soracaktım sen yumuşacık yapıyor demişsin. çok sağol canım. denediğin sabunları burada paylaşırsan ben de fikir sahibi olurum.ekşınlı olmuş işte bakne güzel şimdi bal kaymak olmuşsun arada bir aksiyon iyi gider
bundan sonra doğal sabunlarla yoluma devam edeceğim, kükürtlü sabundan çok ama çok memnunum. cildimi kurutmuyor ve nemlendiriyor. bundan önce avonun ve oriflame ın sabunlarını da kullandım, ve bir çok ünlü markanın.. ama hiçbirinden memnun kalmadım, yani ne varsa doğalında varaktarlarda doğal tüm sabunlar mevcut nerdeyse. hatta bazıları kendi yapıyor, kendi yaptıkları ambalajlı ürünlerden daha doğaldır diye düşünüyorum. burda bi aktar var çilekli sabun bile yapıyor bu kükürtlü sabunum bitsin sırayla hepsini deneyeceğim ve denedikçe size de bildireceğim. sizlerde deneyin
hımm yani sen bu sabunu aktardan alıyorsun? benim cildim de hassas. öyle her şey iyi gelmiyor. acaba kurutup pul pul yapar mı diye soracaktım sen yumuşacık yapıyor demişsin. çok sağol canım. denediğin sabunları burada paylaşırsan ben de fikir sahibi olurum.
Ay perisi ilk sayfada bu verdiğim tarihlerde kaşlarınızı almayın demişsin dolunay tarihleri mi anlamadım ben onu:26:
Benim kaşlarımı sürekli inceltiyor kuaförler ve çıkmamaya başladı artık alınan yerler ne yapabilirim ?
epilasyon için verilen tarihlerde kaşlarımızı almamamız gerekiyor. aksi halde küsermiş kaşlarımız
saolasın canım. dediğini bi inceleyim bakayım. ara ara duyuyorum bu markayı. artık onu dene bunu dene sıkıldım valla. bazen bırakayım hiçbir şey sürmeyeyim diyorum. cildim bazen daha kötü oluyor. annem hiçbir şey sürmüyor. kaç yaşında kadın cildi ne güzel.ben de kükürtlü sabun kullanıyorum cildim hassas ve karma canım yani t bölgem yağlı kalan kısımlar kuru ve genel olarak hassas
t bölgem haricinde kullandığım yerler pul pul oluyor nemlendirici kullandığım halde o yüzden ben t bölgemde kullanıyorum
ben aktarlara pek güvenmiyorum sabun konusunda içindekiler bilgisi olanlar var aktarlarda da bence onları tercih et ve içinde ne olduğunu bil çünkü normalde sabunda çoğunluğu zeytinyağı olur ucuz yollu sabunlar farklı kimyasallarla doldurulabiliyor ve internetten alışveriş yapıyorsan ben sana doa kozmetiğin sabunlarını öneririm, kükürtlü sabununu, zeytinyağı sabununu, kara üzüm sabunu ve hint yağı sarımsak olanı kullandım hala daha kullanıyorum hepsini
saçım için de buradan sabun aldım saçlarım inanılmaz kuru olmasına rağmen saçıma çok iyi geldi mesela hint yağı ve sarımsak sabunu
selam kızlar
dün mutfakta gökyüzüne baktım.dolunaydı.tüh vakti kaçırdım dedim.bir bakayım yeni tarih ne zamanmış diye geldim.iyi çok uzaklar da değilmiş.haftaya yeni tarih geliyormuşbacaklarım da gayet seyrelme var.ama 3 hafta önceydi sanırım.bikini bölgemin üst kısmını jiletle almakla zorunda kaldım.acil doktora gitmem gerekti umarım emeklerim boşuna gitmez.:44:
aynen canım onların zamanında doğal doğal yediklerinden içtiklerinden yaşadıkları yerin mis gibi havasından herhalde mis gibi ciltlerisaolasın canım. dediğini bi inceleyim bakayım. ara ara duyuyorum bu markayı. artık onu dene bunu dene sıkıldım valla. bazen bırakayım hiçbir şey sürmeyeyim diyorum. cildim bazen daha kötü oluyor. annem hiçbir şey sürmüyor. kaç yaşında kadın cildi ne güzel.
Ay perisi ilk sayfada bu verdiğim tarihlerde kaşlarınızı almayın demişsin dolunay tarihleri mi anlamadım ben onu:26:
Benim kaşlarımı sürekli inceltiyor kuaförler ve çıkmamaya başladı artık alınan yerler ne yapabilirim ?
ne oldu bacım acillik olan durum nedir :26:
randevu saatimi eşim değiştirmişti.acil çıkmam gerekti.önemli bir şey değil pericik
perişko durumlar ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?