• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim 1 saatte anca bitiyo anca sınavlardan sonra :31:

ay perisi senin konunada pat diye daldım ama :17:

Olsun gece yarisina daha cok var, hala vaktin var yani :34:
Bence almalisin hemen oyalanmadan:31:
Pericik demez bisi, hatta sevinir aramiza yeni birisi gelmis, hosgelmis der :29:

Fazla zamanımız kalmamış :50:
benim de yapmam lazım hemen
ama çok üşeniyorum yaaa
:110:

biri de benim bacağı alsa :17:

Su an tam saati gec kalmis degilsin, bence hala alabilirsin :34:
Ilk sayfayi incele ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksin:27:

benim 1 saatte anca bitiyo anca sınavlardan sonra :31:

ay perisi senin konunada pat diye daldım ama :17:

Olsun gece yarisina daha cok var, hala vaktin var yani :34:
Bence almalisin hemen oyalanmadan:31:
Pericik demez bisi, hatta sevinir aramiza yeni birisi gelmis, hosgelmis der :29:

uyumazsam deneyim o zaman thanks :34:

:29::29::29:

hoşgeldin bacım , gel senin adın bu forumda nutella olsun :125: pelinimizi dinle e bide beni dinle yolun gitsin, hala geç kalmış değilsin. olurda ilerde ben olmazsam buralarda napacan o zaman :43: zararın niresinden dönersen kardır :29:

Fazla zamanımız kalmamış :50:
benim de yapmam lazım hemen
ama çok üşeniyorum yaaa
:110:

bende üşeniyordum hatta iş yorgunluğu vardı ama didim kalktın kalktın kalkmadın gider dolunay :50: çünkü bu dolunay başka birşey değil, ayda 1 tam denk geliyor adet engel olmazsa :31: sende böyle di ve kalk :8:

hoşgeldin bacım , gel senin adın bu forumda nutella olsun :125: pelinimizi dinle e bide beni dinle yolun gitsin, hala geç kalmış değilsin. olurda ilerde ben olmazsam buralarda napacan o zaman :43: zararın niresinden dönersen kardır :29:

Simdi sana surdan bi tane carparsam ilerde nerelerde olacagini anlarsin:22: anladin mi beni:47:

Evet Nute hala vaktin var haydi gel hep beraber yolunalum:9::9:

hoşbulduk pelin nire ben ora :29:

nutellayı da çok severim hani sevdim öbür ismim de garfield :9:

sen neden olmazmışsın bakim annlamadım ben :50:

Simdi sana surdan bi tane carparsam ilerde nerelerde olacagini anlarsin:22: anladin mi beni:47:

Evet Nute hala vaktin var haydi gel hep beraber yolunalum:9::9:

pelin kızdı mı tam kızar pericik kızdırma bence :9:

tavuk muyuz biz ya off nefret e-di-yo-rum :50:

hoşbulduk pelin nire ben ora :29:

nutellayı da çok severim hani sevdim öbür ismim de garfield :9:

sen neden olmazmışsın bakim annlamadım ben :50:

pelin kızdı mı tam kızar pericik kızdırma bence :9:

tavuk muyuz biz ya off nefret e-di-yo-rum :50:

hop hoooooooooooop noluyo kanki mi oldunuz siz :15: keleee şunlara bak ne çabuk kaynaştılar :63:

Allaam yareppim ya ne dediysem belki ölürüm , ölümün ne zaman geleceği belli mi :26: ben sizleri bırakmam zaten :5:
Tabi tabi cevir kazi yanmasin, ben senin neyi kastettigini anladim da hadi neyse acmiyim konuyu:29:Birakma zaten:38:

biz önceden tanışıyoruz pericik alınma sen senle de kaynaşırız :16:

Evet Pericik, Lokum, Afilli, Nute ve ben kilo almaya calisan insanlar topiginden zembille indik topigine:9::9:

Tabi tabi cevir kazi yanmasin, ben senin neyi kastettigini anladim da hadi neyse acmiyim konuyu:29:Birakma zaten:38:

Evet Pericik, Lokum, Afilli, Nute ve ben kilo almaya calisan insanlar topiginden zembille indik topigine:9::9:

yok bacım onu kastetmedim :50: o en sonnn çare artık, hatta aklıma bile getirmiyorum :29:

siz kankiymişsiniz, ya ben neyim o zaman :110:

Back