yok bacım onu kastetmedim o en sonnn çare artık, hatta aklıma bile getirmiyorum

siz kankiymişsiniz, ya ben neyim o zaman

Ask olsun Pericik, hepinizin yeri ayri
Ben circirovski oldum Hatta sabahki kanliydi biliyor musun, korkumdan kimseye demedim, Allah'tan gecti normale dondu rengi sonra:26:

Hemen haslanmis pattis yedim, bol naneli.. Simdi de makarna yaptim, sade sodayla goturuyorum

kanlıysa ihmal etme bacım, git bi doktora danış bence

Sorma, dun aksam 48 kiloyu gormustum daha bir hafta olmadan 1 kilo almistim, hic bisi yemeden sabah tartildim susuzluktan olmus vucudum 46.6 cikti

vah vah keşke bende birden zayıflasam yoğurdum o zaman üzerime daha çok düşüyor, yidiriyor tekrar 57-58 yapıyor bana kilo yakışıyormuş

vah vah keşke bende birden zayıflasam yoğurdum o zaman üzerime daha çok düşüyor, yidiriyor tekrar 57-58 yapıyor bana kilo yakışıyormuş

Oyle deme pericik, kilo saglikli olduktan sonra candir, insani dinc gosteriyor en basta, cok sukur circirovski disinda bir rahatsizligim yok ama olsun ben 53 gibi olmak istiyorum, aslinda gorenler artik cok zayif degilsin diyorlar, dolu dolu 36 bedenim ama yine de ben 38 benden olmak istiyorum

evet çok dinç gösteriyorum, yoğurdumda öyle tabi aaah ah bi kavuşsaydık yaza düğün düşünüyoruz ya hadi bakalım

bende üşeniyordum hatta iş yorgunluğu vardı ama didim kalktın kalktın kalkmadın gider dolunay çünkü bu dolunay başka birşey değil, ayda 1 tam denk geliyor adet engel olmazsa sende böyle di ve kalk

Aynen öyle dedim ve kalktım. İşimi hallettim çok şükür teşekkür ederim öneriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…