bi türlü bu tarihlerde epilasyonumu yapamadım yaahep kaçırııyorum
yorumları çok fazla okuyamadımda bu tarihlerde yapıp gerçekten tüylerinde azalma olan var mıdır acaba :26: yani mutlaka çok çıkmıyodur ama azalmada oluyor mu ? ya da sonunda tamamen bitiyor mu ki ?
ne durumu sarma bacı :44: yoğurdumu diyosan hiçbir sorun yok canım
o durum evetsevindim canım
ilk gördüğüm anda nasılsam şu an ondan daha öteyim yoğurduma karşı, o da öyleartma var azalma yok yani
Allah arttirsin Pericik
Ben de dun yuzumu kukurtlu sabunla yikadim sivilceler icin, sabah kalktim kurumuslar bile
Canim sana sey sorucam benim cildim ozellikle t bolgem yagli yuz kremi ne onerirsin:26:
çok ayıp aşırı aşırısı ayıpbenim konu başlığım varya
Kiz ben senin sevginden bahsettim
Hemen bakiyorum basliga
Tamamdir insallah vardir, benim kukurtlu sabunum da mecitefendinin, herhalde bu dediklerini de satiyordur diye dusunmekteyim
Benim alnim minik minik sivilce kayniyor, boyle kabarti gibi olan yerler var oralara surdugumde arttirmaz mi yaglanmayi sence?
Tamamdir insallah vardir, benim kukurtlu sabunum da mecitefendinin, herhalde bu dediklerini de satiyordur diye dusunmekteyim
Benim alnim minik minik sivilce kayniyor, boyle kabarti gibi olan yerler var oralara surdugumde arttirmaz mi yaglanmayi sence?
ben direk krem için yazdım tüm yorumlarıiyi dileklerin içinse çok sağol pelinim, Rabbim muradımızı versin
ben direk krem için yazdım tüm yorumlarıiyi dileklerin içinse çok sağol pelinim, Rabbim muradımızı versin
Bu kadinlar klubune ne oluyor yorum yapiyorum gitmiyor bastan yaziyorum 40 saatte gidiyor
Amin Pericim, Allah hepimize bir an once hayirlisi ile versin gonlumuzdekileri
Sivilceli bolgeye daha mi az sureyim yani, ay cok heyecan yaptim insallah vardir aktarda
Bu kadinlar klubune ne oluyor yorum yapiyorum gitmiyor bastan yaziyorum 40 saatte gidiyor
sayfalar açılmıyor. açılırsa da yüzyılda :18:
yo farketmez zaten nemlendiriciyi fazla kullanmak zararlıdır, cildin nem üretmesini azaltıyor ve tembelleştiriyor. o yüzden ince bir tabaka halinde sür yeter
Peri simdi mecitefendinin sitesini geziyordum da, benim alindaki siviler kuculduler ama sayica arttilar (demin kukurtlu sabunla yikarken aynaya baktigimda kendimden tiksindim yemin ederim) burda anti akne kremi yapmislar, kafam karisti acaba ondan mi alsam dedim:26:
bacım ni disem yalan olur, kullanmadım hiç onu :44: istersen bir dene ama herşeyi de kullanma canım ya, cildini mahvetme. yani tamam belki iyidir fakat kimyasal içeriğide var yani onu da düşün, onu senin cildin yani alt tabakadaki kılcallar emiyor o da kanına karışıyoraslında cilt temizliğini düzenli yapınca o ufak pürüzler bile kalmıyor, yani benim cildimde böyle görüyorum. ne bileyim sende mübarek herşeyi kullanıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?