dimeyik dimeyik

ilk gördüğüm anda nasılsam şu an ondan daha öteyim yoğurduma karşı, o da öyle artma var azalma yok yani

Allah arttirsin Pericik

Ben de dun yuzumu kukurtlu sabunla yikadim sivilceler icin, sabah kalktim kurumuslar bile

Canim sana sey sorucam benim cildim ozellikle t bolgem yagli yuz kremi ne onerirsin:26:

çok ayıp aşırı aşırısı ayıp benim konu başlığım varya

Tamamdir insallah vardir, benim kukurtlu sabunum da mecitefendinin, herhalde bu dediklerini de satiyordur diye dusunmekteyim
Benim alnim minik minik sivilce kayniyor, boyle kabarti gibi olan yerler var oralara surdugumde arttirmaz mi yaglanmayi sence?

Kiz ben senin sevginden bahsettim
Hemen bakiyorum basliga

ben direk krem için yazdım tüm yorumları iyi dileklerin içinse çok sağol pelinim, Rabbim muradımızı versin

yok canım arttırmaz merak etme, bende karma cilde sahibim

ben direk krem için yazdım tüm yorumları iyi dileklerin içinse çok sağol pelinim, Rabbim muradımızı versin

Amin Pericim, Allah hepimize bir an once hayirlisi ile versin gonlumuzdekileri
Sivilceli bolgeye daha mi az sureyim yani, ay cok heyecan yaptim insallah vardir aktarda

Amin Pericim, Allah hepimize bir an once hayirlisi ile versin gonlumuzdekileri
Sivilceli bolgeye daha mi az sureyim yani, ay cok heyecan yaptim insallah vardir aktarda

yo farketmez zaten nemlendiriciyi fazla kullanmak zararlıdır, cildin nem üretmesini azaltıyor ve tembelleştiriyor. o yüzden ince bir tabaka halinde sür yeter

Son düzenleme:

yo farketmez zaten nemlendiriciyi fazla kullanmak zararlıdır, cildin nem üretmesini azaltıyor ve tembelleştiriyor. o yüzden ince bir tabaka halinde sür yeter

Tesekkur ederim Pericim

Peri simdi mecitefendinin sitesini geziyordum da, benim alindaki siviler kuculduler ama sayica arttilar (demin kukurtlu sabunla yikarken aynaya baktigimda kendimden tiksindim yemin ederim) burda anti akne kremi yapmislar, kafam karisti acaba ondan mi alsam dedim:26:

bacım ni disem yalan olur, kullanmadım hiç onu :44: istersen bir dene ama herşeyi de kullanma canım ya, cildini mahvetme. yani tamam belki iyidir fakat kimyasal içeriğide var yani onu da düşün, onu senin cildin yani alt tabakadaki kılcallar emiyor o da kanına karışıyor aslında cilt temizliğini düzenli yapınca o ufak pürüzler bile kalmıyor, yani benim cildimde böyle görüyorum. ne bileyim sende mübarek herşeyi kullanıyon

ben sabuna karşıyım hala :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…