• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bacım ni disem yalan olur, kullanmadım hiç onu :44: istersen bir dene ama herşeyi de kullanma canım ya, cildini mahvetme. yani tamam belki iyidir fakat kimyasal içeriğide var yani onu da düşün, onu senin cildin yani alt tabakadaki kılcallar emiyor o da kanına karışıyor :31: aslında cilt temizliğini düzenli yapınca o ufak pürüzler bile kalmıyor, yani benim cildimde böyle görüyorum. ne bileyim sende mübarek herşeyi kullanıyon :57:

Kiz ne kullaniyorum :D Haftada bire dusurdum elma sirkesini, 3 gundur de kukurtlu sabun baska bisi kullandigim yok:31:Cok kurudugumda da o da agiz cevrem, bepanten, Yuz kremim bile yok
:50:

ben sabuna karşıyım hala :113:

Ben sadece sivilceli bolgeme yani t bolgeme kullaniyorum Sos:31:

Son düzenleme:

Kiz ne kullaniyorum :D Haftada bire dusurdum elma sirkesini, 3 gundur de kukurtlu sabun baska bisi kullandigim yok:31:Cok kurudugumda da o da agiz cevrem, bepanten, Yuz kremim bile yok
:50:

Ben sadece sivilceli bolgeme yani t bolgeme kullaniyorum Sos:31:

aferin Pelucan :34:

ama sivilcelerime bi care istiyorummm:5: Sos sen ne kullaniyorsun nemlendirici olarak?

canım sivilcenin çaresi yok maalesef. nemlendirici kullanmıyorum normalde cildim çok yağlı benim. ama çok iyi dedikleri bir nemlendiriciye dünya para verdim, mutsuzum :113: bitsin diye kullanıyorum ama daha almam.

canım sivilcenin çaresi yok maalesef. nemlendirici kullanmıyorum normalde cildim çok yağlı benim. ama çok iyi dedikleri bir nemlendiriciye dünya para verdim, mutsuzum :113: bitsin diye kullanıyorum ama daha almam.

Yememe icmeme de dikkat ediyorum, en azindan 3 aydir ne cips ne burger, evde patlattiigim misir da iki damla yag ile:ssz:
Offfffffff, su Rossmanni iyice bi arastiriyorum olmadi oranin urunlerinden denicem ufak ufak... Is basvurusunda da bulundum ilan vermisler, belki alirlar :9:

Yememe icmeme de dikkat ediyorum, en azindan 3 aydir ne cips ne burger, evde patlattiigim misir da iki damla yag ile:ssz:
Offfffffff, su Rossmanni iyice bi arastiriyorum olmadi oranin urunlerinden denicem ufak ufak... Is basvurusunda da bulundum ilan vermisler, belki alirlar :9:

valla cildin yağlıysa istediğin kadar yemenden kıs, hiçbir şey olmaz :23:
canım senin şu okul işi ne oldu görüşmeye gittiğin? haber gelmedi mi olumlu ya da olumsuz?

valla cildin yağlıysa istediğin kadar yemenden kıs, hiçbir şey olmaz :23:
canım senin şu okul işi ne oldu görüşmeye gittiğin? haber gelmedi mi olumlu ya da olumsuz?

pifff aslinda cildim cok guzeldi bebek poposu gibiydi ta ki su tez savunma olayima kadar...
turemeye basladilar resmen simdi de sikinti stresten bitmek bilmiyorlar sanirim karma cilt benimki, ama alnim asiri yagli oldu son birkac ayda:25:

yok canim haber falan, 3 ozel ders ogrencisiyle yola devam:10:
Bugun de kpss icin program hazirladim kendime bir haftalik, aksama Guray'la basliyoruz calismaya:31:
Istersen sana da gonderiyim:)

pifff aslinda cildim cok guzeldi bebek poposu gibiydi ta ki su tez savunma olayima kadar...
turemeye basladilar resmen simdi de sikinti stresten bitmek bilmiyorlar sanirim karma cilt benimki, ama alnim asiri yagli oldu son birkac ayda:25:

yok canim haber falan, 3 ozel ders ogrencisiyle yola devam:10:
Bugun de kpss icin program hazirladim kendime bir haftalik, aksama Guray'la basliyoruz calismaya:31:
Istersen sana da gonderiyim:)

çok iyi olur canım benim mailim sende var de mi? yoksa da yazayım özelden.
ben atama sonuçları açıklanınca çalışmaya başlayacağım. maazallah atanırım da boşa çalışmış olurum :9:

erkek arkadaşın ne yapıyor canım çalışıyor mu?

çok iyi olur canım benim mailim sende var de mi? yoksa da yazayım özelden.
ben atama sonuçları açıklanınca çalışmaya başlayacağım. maazallah atanırım da boşa çalışmış olurum :9:

erkek arkadaşın ne yapıyor canım çalışıyor mu?

Canim yok mailin bende:15:
Dimi aman calisma:9:
Canim makina muhendisi su an calisiyor, ama memnun degil hem calisma saatleri hem maas, o da devlet istiyor o yuzden:25:

az kaldı adetimde geçti ohhhhhh
bi güzel temizlenelim..:21::21::21:
ben gecen ay tamda ertesi gün epilasyon yapmışım çok üzüldüm:5::5::5::5::5::5::5: bu ay inşallah şaşırtmıyacam günleri:51::51::51::51::51::51:

Ask olsun Pericik, hepinizin yeri ayri:38:
Ben circirovski oldum:5: Hatta sabahki kanliydi biliyor musun, korkumdan kimseye demedim, Allah'tan gecti normale dondu rengi sonra:26:

Hemen haslanmis pattis yedim, bol naneli.. Simdi de makarna yaptim, sade sodayla goturuyorum:12:

canım yaa yeni okudum iyisindir inşallah, çok geçmiş olsun. ismin değişmiş oohh miss, olsa da yesek.

Back