ilk dolunay deneyimim başarıyla sonuçlandı umarım sonucu da güzel olur
devamını getir ve psikolojik olarak inan ve gör bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk dolunay deneyimim başarıyla sonuçlandı umarım sonucu da güzel olur
yok bacım onu kastetmedim o en sonnn çare artık, hatta aklıma bile getirmiyorum
siz kankiymişsiniz, ya ben neyim o zaman
Ask olsun Pericik, hepinizin yeri ayri
Ben circirovski oldum Hatta sabahki kanliydi biliyor musun, korkumdan kimseye demedim, Allah'tan gecti normale dondu rengi sonra:26:
Hemen haslanmis pattis yedim, bol naneli.. Simdi de makarna yaptim, sade sodayla goturuyorum
kanlıysa ihmal etme bacım, git bi doktora danış bence
Bir daha olmadi ama normale dondu, eger bir kez daha gelirse gidicem
illa bi arıza çıksın veya arıza daha da ilerlesin diye bekliyon demi
Yok bisi olmaz kotuye merak etme
Dun etli bir yemek de yemistim belki onun da etkisi olabilir diye emin olamadim cunku ilk circirovski olmadan zorlanmistim, o yuzden bekliyorum
Ben de ona istinaden bekliyorum Pericimbağırsakları zorlayıp zedelemişse
Ben de ona istinaden bekliyorum Pericim
Simdi kahve limon yutucam
elma yedim simdi de Bakicam yine gelirse ya da artik dayanamazsam gidicem, ya peri wc ye zor yetisiyorum 7-8 dk da bir wc deyim, ya yolda altima kacirirsamilla ki gitmeyeceğim diyosun yani e hadi bakalım İnşallah bir sorun çıkmaz:26:
elma yedim simdi de Bakicam yine gelirse ya da artik dayanamazsam gidicem, ya peri wc ye zor yetisiyorum 7-8 dk da bir wc deyim, ya yolda altima kacirirsam
yazık zaten kilo alamıyordu garibim
Sorma, dun aksam 48 kiloyu gormustum daha bir hafta olmadan 1 kilo almistim, hic bisi yemeden sabah tartildim susuzluktan olmus vucudum 46.6 cikti
vah vah keşke bende birden zayıflasam yoğurdum o zaman üzerime daha çok düşüyor, yidiriyor tekrar 57-58 yapıyor bana kilo yakışıyormuş
devamını getir ve psikolojik olarak inan ve gör bak
Oyle deme pericik, kilo saglikli olduktan sonra candir, insani dinc gosteriyor en basta, cok sukur circirovski disinda bir rahatsizligim yok ama olsun ben 53 gibi olmak istiyorum, aslinda gorenler artik cok zayif degilsin diyorlar, dolu dolu 36 bedenim ama yine de ben 38 benden olmak istiyorum
tamam takipteyim zaten bundan sonra psikoloji olarak inancım çok yüksek zaten hemen bitcek diye düşünüyorum
evet çok dinç gösteriyorum, yoğurdumda öyle tabi aaah ah bi kavuşsaydık yaza düğün düşünüyoruz ya hadi bakalım
bende üşeniyordum hatta iş yorgunluğu vardı ama didim kalktın kalktın kalkmadın gider dolunay çünkü bu dolunay başka birşey değil, ayda 1 tam denk geliyor adet engel olmazsa sende böyle di ve kalk