bu pazar günü düyün cumartesi kına var akrabamızın orman gibi her yer vacaklarım bub tarihi bekledim ama denk getiremeyeceğim sanırım bu gün yada yarın almam lazım ne byapmalım ne zaman almalıyım bu gün yada yarın alırsam çok çıkar möı küçüllen faz mı 16 sı acaba
Peri bizi seviyor kııııız hissettim bunu
ben de ben de hissettim
evet bayanlar, konu güzellik ve bakım olunca konuşmaları keyifle okuyorum.
sende iki aydır benim reglime denk getiriyosun kesim tarihini
gelecek ay ne zaman acep
BAYANLAR ADETLİYKEN VEYA ADETE YAKINKEN HORMONLAR TAVAN YAPAR ve TÜYLERİNİZ HIZLI VE SERT ÇIKAR ..
arkadaşlar bende de tam tersi. yeni farkettim adetliyken tüylerimi alırsam çok ince çıkıyor geç çıkıyor ve sıfır acı. elimle bile çektiğimde
geliyor. herkeste böyle mi acaba . beyaz tenliyim normal günde ağda yaparsam 2-3 gün kızarıklık geçmiyor ama adetliyken yaparsam hiç kızarıklık falan yok. benim gibi olan v ar mı
bende bana küstün sandım cevap vermeyincelokum bacım ben bu mesajı nasıl göremedim Allah Allah
öncelikle yumurtalarına kız benim ne suçum vargelecek ay ne zaman ne zaman ne zamaaaaaaaaaaaaaaaaan 11-12 aralık var elimizde işini görür mü efem :125:
aralıkta ilk tarihler ne zaman olucak. bi plan yapmam lazım da
bende bana küstün sandım cevap vermeyince
e gene benim reglime denk gelirbu seçeneğide beğenmedim periciğim iş görmez
kırık saçlarla yola devam diyosun
23-24 aralık ta var sadece tarihdiğer tarih ise yılbaşında tam da
aralıkta çok azmış ya çok kötüyılbaşında olması da çok kötü. neyse artık küçülen tarihleri kullanırım.
Pericikim, yarin bacaklarimi alayim dedim bir baktim tarihe gun bile degil saatler var resmen
Regl duzenim bozuldu gecen ay, bilmiyorum bu ay ne zaman olurum... Kacirmadan 25' ini beklemeden alayim dimi:26:
evet çıkanları al, saat diyip beğenmiyon mu güzelim tarihimizisizin için unutulmayacak bir anı olacak ne güzel , düşünsene " zamanla yarışıyordum" diye eskileri andığını
Evet cook guzel bir ani olacakAma ben tuysuzluk konusunda seni gececegim gunleri anmak istiyorum
daha çok beklersinbeni geçecekmiş :100:
pericim yaa bugün epilasyon günüymüş şimdi hatırladım. yaaaaşimdi biz sizden 2 saat ileriydik, siz türkiye'de saatleri aldınız ama biz burda almadık 3 saat farkımız oldu. şimdi benim epilasyon saatim bitti mi yani. hadi çöz bakalım benim problemimi offf kollarımı alırdım iyi olurdu. ben daha dolunaydan etkilenmedim çünkü, maaşallahım var. her ay hepsi çıkıyo tüylerimin eksiksiz, tam kadro. ama inatla tarihlere uyuyorum, belki bende senin gibi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?