- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
valla eve gidip içecem, yoksa pazar günü buluşunca bakar ki öksürüyorum, bu sefer tamamıyla bıraktırır içirmez te allaaaam yaa
sen haftada 2 yap ben 1 yapayım , güzelleşelim derken (gerçi zaten güzeliz ) bi denge bozukluğu olmasın aman
yüz temizleme fırçasını 2,5 - 3 liraya bi büyük marketten almıştım, kozmetik mazlemeleri satan yerlerde de olur herhalde bilmiyorum , ama büyük avmlerde gratis vs belli yerlerde de görmüştüm bi ara :44: kirli bir bardağa dteterjan döküpte elinle ovaladığını düşün bir de bulaşık süngeri ile yıkadığını düşün.. süngerli kiri yağı çıkarır, ama diğeri öyle temiz yapmaz.. fırçayı da öyle düşün, hem masajda yapmış oluyor yüzüne kan geliyor can geliyor ahanda resmi
ben yüze sabun taraftarı değilim çünkü cildin ph dengesini bozuyor gereğinden fazla kurutuyor
canım bu fırçalar da yüzün hassassa zarar verebilir kuzenimin tahriş olmuştu. bilgin olsun
Ben de sen firca diyince netten baktim, bular lavabo ovma fircasi gibi sert geldi ondan sorayim acaba senin dediklerin daha mi hassastir diye dusunmustum..
Bi de ben sivilceli yuzde sivilce yayilimi artar mi diye de tereddut etmiyor degilim:26: