• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

valla eve gidip içecem, yoksa pazar günü buluşunca bakar ki öksürüyorum, bu sefer tamamıyla bıraktırır içirmez te allaaaam yaa:43:

sen haftada 2 yap ben 1 yapayım , güzelleşelim derken (gerçi zaten güzeliz :12: ) bi denge bozukluğu olmasın aman :31:

yüz temizleme fırçasını 2,5 - 3 liraya bi büyük marketten almıştım, kozmetik mazlemeleri satan yerlerde de olur herhalde bilmiyorum , ama büyük avmlerde gratis vs belli yerlerde de görmüştüm bi ara :44: kirli bir bardağa dteterjan döküpte elinle ovaladığını düşün bir de bulaşık süngeri ile yıkadığını düşün.. süngerli kiri yağı çıkarır, ama diğeri öyle temiz yapmaz.. fırçayı da öyle düşün, hem masajda yapmış oluyor yüzüne kan geliyor can geliyor :21: ahanda resmi

Lionesse-Yuz-Temizleme-Fircasi-393__55103245_0.jpg

ben yüze sabun taraftarı değilim çünkü cildin ph dengesini bozuyor gereğinden fazla kurutuyor :20:
canım bu fırçalar da yüzün hassassa zarar verebilir kuzenimin tahriş olmuştu. bilgin olsun :31:

Ben de sen firca diyince netten baktim, bular lavabo ovma fircasi gibi sert geldi ondan sorayim acaba senin dediklerin daha mi hassastir diye dusunmustum..
Bi de ben sivilceli yuzde sivilce yayilimi artar mi diye de tereddut etmiyor degilim:26:

Ben de sen firca diyince netten baktim, bular lavabo ovma fircasi gibi sert geldi ondan sorayim acaba senin dediklerin daha mi hassastir diye dusunmustum..
Bi de ben sivilceli yuzde sivilce yayilimi artar mi diye de tereddut etmiyor degilim:26:

yok canım öyle değil sandığın gibi. ben de kullandım bir ara. sonra üşendim :32:

peelingle daha tahriş olmaz mı? bilemedim şimdi :26:

Zaten peelingin amaci usteki olu deriden bir nebze de olsa kurtulmak degil mi:26: Ben de ordan yola cikarak ikisini yakistirdim:26:

Canim ben bundan sanirim 3-4 ay kadar once cilt bakimina gitmistim, orada uzman onermisti kukurtlu sabunu sivilceler icin..
Cildime buhari verdi, siyah nokta sivilce ne varsa temizledikten sonra acilmis olan gozeneklere peeling yapti, peelingi biraz sertce
http://2.bp.blogspot.com/-0T5p861FqCU/TzVsBP68WsI/AAAAAAAACDA/CNPJwdoRcoQ/s1600/012.JPG sunun gibi bisiyle masaj yaparak cikardi, temizledi... aslinda o yuzden de oyle dusundum:26:

merhaba kızlar nasıl gidiyor...
dolunay epilasyonu ile büyük ölçüde tüylerinden arınan var mı:4:
ben düzenli uyamıyorum tarihlere adet düzensizliğim olduğu için...
sizlerin yorumunu önemsiyorum...

ben yüze sabun taraftarı değilim çünkü cildin ph dengesini bozuyor gereğinden fazla kurutuyor :20:
canım bu fırçalar da yüzün hassassa zarar verebilir kuzenimin tahriş olmuştu. bilgin olsun :31:

yok kız çok yumuşak uçları , sabun değince de pamuk gibi oluyor. belki kuzenin sert başka bir fırça almıştır :44:

merhaba kızlar nasıl gidiyor...
dolunay epilasyonu ile büyük ölçüde tüylerinden arınan var mı:4:
ben düzenli uyamıyorum tarihlere adet düzensizliğim olduğu için...
sizlerin yorumunu önemsiyorum...

var tabi bacım olma mı :1: düzenli uygulayan arkadaşların hepsi memnun :29:

peeling ise haftada 1 uygun olur çünkü cildi ölü tabakadan arındırıyor fakat fazla da yaparsak nem tabakasını ve koruyucu tabakasını aşındırabiliriz. sonra da güneş lekeleri vs oluşabilir. haftada 1 yapmakta fayda var :31:. fırçayı ise 2 günde 1 yapıyorum üşengeçliğimden :1:

Zaten peelingin amaci usteki olu deriden bir nebze de olsa kurtulmak degil mi:26: Ben de ordan yola cikarak ikisini yakistirdim:26:

Canim ben bundan sanirim 3-4 ay kadar once cilt bakimina gitmistim, orada uzman onermisti kukurtlu sabunu sivilceler icin..
Cildime buhari verdi, siyah nokta sivilce ne varsa temizledikten sonra acilmis olan gozeneklere peeling yapti, peelingi biraz sertce
http://2.bp.blogspot.com/-0T5p861FqCU/TzVsBP68WsI/AAAAAAAACDA/CNPJwdoRcoQ/s1600/012.JPG sunun gibi bisiyle masaj yaparak cikardi, temizledi... aslinda o yuzden de oyle dusundum:26:

aaay bilemedim :23:

yok kız çok yumuşak uçları , sabun değince de pamuk gibi oluyor. belki kuzenin sert başka bir fırça almıştır :44:

o fırçayı biliyorum canım ben. ama derisi çok hassastı onun o yüzden öyle olmuştu

aaay bilemedim :23:

o fırçayı biliyorum canım ben. ama derisi çok hassastı onun o yüzden öyle olmuştu

canlarım uçları istediği kadar yumuşak olsun uçları kesik olduğu için yüzü çiziyor siz hissetmiyorsunuz ama yerleşen çizikler oluşturabiliyor yüzde

peelingler o kadar zararlı değil çünkü granül şeklinde olduğundan yüzü çizmiyor sadece sürtünmeyi artırıyor

ben cildiyeye gittim yüüzmdeki sivilceler hiç geçmiyor diye ne kullanıyorsun dedi saydım kükürtlü sabun bazen kara üzüm çekirdeği sabunu ev fırça

sakın sakın sakın dedi onlar çok zararlı cilde onları ayda 1 kullansan bile fazla, 2 ayda bir ciddi derinlemesine temizlerken yap dedi yeterliymiş ben de öyle yapıyorum
sabunu kullanabilirsin çeşitli kimyasallar içeren temzileyicilerden iyidir demişti

canlarım uçları istediği kadar yumuşak olsun uçları kesik olduğu için yüzü çiziyor siz hissetmiyorsunuz ama yerleşen çizikler oluşturabiliyor yüzde

peelingler o kadar zararlı değil çünkü granül şeklinde olduğundan yüzü çizmiyor sadece sürtünmeyi artırıyor

ben cildiyeye gittim yüüzmdeki sivilceler hiç geçmiyor diye ne kullanıyorsun dedi saydım kükürtlü sabun bazen kara üzüm çekirdeği sabunu ev fırça

sakın sakın sakın dedi onlar çok zararlı cilde onları ayda 1 kullansan bile fazla, 2 ayda bir ciddi derinlemesine temizlerken yap dedi yeterliymiş ben de öyle yapıyorum
sabunu kullanabilirsin çeşitli kimyasallar içeren temzileyicilerden iyidir demişti

canim simdi sen fircaya hayir, kukurtlu sabuna evet mi diyorsun:26:

canim simdi sen fircaya hayir, kukurtlu sabuna evet mi diyorsun:26:

öyle diyorum canım yani cildin de hassasiyet yoksa sabun en iyisi bence cildiye de öyle demişti kullanabilirsin demişti

fırça yerine şu bir aralar loreal veriyordu temizleme pedi diye geçiyor sanırım gratiste görmüştüm $DSC01461.jpg

bunlar cildini çizmez hasar vermez hem de temizler mis gibi :21:

öyle diyorum canım yani cildin de hassasiyet yoksa sabun en iyisi bence cildiye de öyle demişti kullanabilirsin demişti

fırça yerine şu bir aralar loreal veriyordu temizleme pedi diye geçiyor sanırım gratiste görmüştüm Eki Görüntüle 860088

bunlar cildini çizmez hasar vermez hem de temizler mis gibi :21:

Yok canim cildim hassas degil cok sukur, ama alnim sivilce dolu, elma sirkesi sagolsun azalmaya basladilar ama:21:
Bu pedi begendim, aliyim bari:21:

Yok canim cildim hassas degil cok sukur, ama alnim sivilce dolu, elma sirkesi sagolsun azalmaya basladilar ama:21:
Bu pedi begendim, aliyim bari:21:
canım aktif sivilcen olduğunda(iltihaplı) fırçada pedde kullanma.
fırçadan uzak dur aman afillinin dediği gibi cildi çiziyor.
ped alacaksanda bence bu resimdekini al hem peeling çok güzel granüller küçücük günlük kullanım için üretilmiş zaten hafif bi peeling yani hemde pedden almış olursun. kokusu ayrı muhteşem buram buram şeftali kokuyor :21: fiyatı 10tl civarında
ben haftada bir duşta kullanıyorum bunu nazikçe gezdiriyorum yüzümde pedle beraber yumoş yumoş oluyorum :23:

resmi koymayı unutmuşum :9::9::9:
http://1.bp.blogspot.com/-ZW7R5jEyf...view_loreal+perfect+clean+peeling+%283%29.JPG

Son düzenleme:
canım aktif sivilcen olduğunda(iltihaplı) fırçada pedde kullanma.
fırçadan uzak dur aman afillinin dediği gibi cildi çiziyor.
ped alacaksanda bence bu resimdekini al hem peeling çok güzel granüller küçücük günlük kullanım için üretilmiş zaten hafif bi peeling yani hemde pedden almış olursun. kokusu ayrı muhteşem buram buram şeftali kokuyor :21: fiyatı 10tl civarında
ben haftada bir duşta kullanıyorum bunu nazikçe gezdiriyorum yüzümde pedle beraber yumoş yumoş oluyorum :23:

resmi koymayı unutmuşum :9::9::9:
http://1.bp.blogspot.com/-ZW7R5jEyf...view_loreal+perfect+clean+peeling+%283%29.JPG

loreal almayın kullanmayın aldırmayın kullandırmayın lütfen :14::14::14:
Eki Görüntüle 860315
$animalmonkeytesting.jpg

Son düzenleme:
afillicim sende lorealin vardı yazmışsın yukarda bende kullanıyorum diye örnek verdim herkesin kendi özgür seçimi tabi kullanıp kullanmamak

afillicim sende lorealin vardı yazmışsın yukarda bende kullanıyorum diye örnek verdim herkesin kendi özgür seçimi tabi kullanıp kullanmamak

evet aslında özgür olması gereken hayvanları, kendi zevkimiz için kullanılmasını onaylayıp onaylamamak herkesin kendi özgür seçimi :43::43: özgür seçimden ziyade ben vicdan meselesi diyorum daha doğru bence

tabi yine de seçim senin lokumum

Back