• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

loreal almayın kullanmayın aldırmayın kullandırmayın lütfen :14::14::14:
Eki Görüntüle 860315
Eki Görüntüle 860316

evet aslında özgür olması gereken hayvanları, kendi zevkimiz için kullanılmasını onaylayıp onaylamamak herkesin kendi özgür seçimi :43::43: özgür seçimden ziyade ben vicdan meselesi diyorum daha doğru bence

tabi yine de seçim senin lokumum

eneeee benzaten makyajı pek kullanmam bundan sonra da loreal almam :14:

canım aktif sivilcen olduğunda(iltihaplı) fırçada pedde kullanma.
fırçadan uzak dur aman afillinin dediği gibi cildi çiziyor.
ped alacaksanda bence bu resimdekini al hem peeling çok güzel granüller küçücük günlük kullanım için üretilmiş zaten hafif bi peeling yani hemde pedden almış olursun. kokusu ayrı muhteşem buram buram şeftali kokuyor :21: fiyatı 10tl civarında
ben haftada bir duşta kullanıyorum bunu nazikçe gezdiriyorum yüzümde pedle beraber yumoş yumoş oluyorum :23:

resmi koymayı unutmuşum :9::9::9:

Yok canim zaten alnimda oldugu icin sivilceler yanaciklarima kullanirim, bir de burnuma :21:
Canim seftali diyip beni cezbettin ama, ben elimdeki tum urunler bitsin bir yer kesfettim, tum urunlerin icinde kimyasal, paraben vs ya hic yok ya da en aza indirilmis, cogu bitkisel urunler :23: Tum bakim urunlerini ve makyaj esyalarimi oradan doldurmak istiyorum yavas yavas bi ozel derslerden para almaya basliyim da:21:
Simdi baktim senin icin canim Adanada da varmis:21:
Tabi elimdekilerin bitmesi lazim, o kadar para bayildim zamaninda bunlara da:9:
Hatta gitmeden sana da soracaktim birlikte inceleyelim diyecektim:38:
Bak benim de dusta kullandigim seninkine benziyor:
http://4.bp.blogspot.com/-WY_MeGrz8yI/UcrQ9dclZhI/AAAAAAAAGag/S8P05ldAkBQ/s640/20130626_141150.jpg

Son düzenleme:
eneeee benzaten makyajı pek kullanmam bundan sonra da loreal almam :14:

ben zaten loreal kullanmam :19:

Yok canim zaten alnimda oldugu icin sivilceler yanaciklarima kullanirim, bir de burnuma :21:
Canim seftali diyip beni cezbettin ama, ben elimdeki tum urunler bitsin bir yer kesfettim, tum urunlerin icinde kimyasal, paraben vs ya hic yok ya da en aza indirilmis, cogu bitkisel urunler :23: Tum bakim urunlerini ve makyaj esyalarimi oradan doldurmak istiyorum yavas yavas bi ozel derslerden para almaya basliyim da:21:
http://4.bp.blogspot.com/-WY_MeGrz8yI/UcrQ9dclZhI/AAAAAAAAGag/S8P05ldAkBQ/s640/20130626_141150.jpg

şu dediğin yerin internet sitesi yok mu cınııım? :21:

şu dediğin yerin internet sitesi yok mu cınııım? :21:

http://www.rossmann.com.tr/ burasi canim, arkadasimla inceledik, alterra urunlerinde koruyucu kimyasal olmadigina dair logolar var.
Yani urunun ustunde ya rossmann yazicak ya da alterra.. arkadasim onerdi bana da kendisi hemsire, cok onem veriyor kimyasalinin az olmasina. cok memnun kendisine de guvenirim bu konuda:21: Elimdekiler bitsin bunlardan almaya baslayacagim.. Hatta makyaj temizleme mendilini hemen almayi dusunuyorum kalmamis da:21:
Sos bi de ben senin dedigin tibetin genclik pinari hareketlerine baslamak istiyorum bana yardimci olur musssun :)

Son düzenleme:

http://www.rossmann.com.tr/ burasi canim, arkadasimla inceledik, alterra urunlerinde koruyucu kimyasal olmadigina dair logolar var.
Yani urunun ustunde ya rossmann yazicak ya da alterra.. arkadasim onerdi bana da kendisi hemsire, cok onem veriyor kimyasalinin az olmasina. cok memnun kendisine de guvenirim bu konuda:21: Elimdekiler bitsin bunlardan almaya baslayacagim.. Hatta makyaj temizleme mendilini hemen almayi dusunuyorum kalmamis da:21:
Sos bi de ben senin dedigin tibetin genclik pinari hareketlerine baslamak istiyorum bana yardimci olur musssun :)

bu markayı biliyorum canım. domol diye bir ıslak mendilimsi temizleyicisi var, çok memnunuz. ama sitesi açılmıyor.
seve seve yardımcı olurum tabii ki de :23:

bu markayı biliyorum canım. domol diye bir ıslak mendilimsi temizleyicisi var, çok memnunuz. ama sitesi açılmıyor.
seve seve yardımcı olurum tabii ki de :23:

Canim sitesi garip zaten, sabahin erken saatlerinde aciliyor :) Gun icinde erorr veriyor:15:
Zaten sitesinde cok ayrintili bilgi yok ben actigim zamanlarda, sana burdan ihtiyacin olan bir urunle ilgili ozellikleri vs yi buraya yazarim ;)

Anneme de dedim, annem de baslicak :) Annem sarkoidoz hastasi oldugu icin kortizon kullaniyor, bu ilac da annemin tum fizyolojisni berbat etmis durumda, her gun yeni bir hastalik cikiyor.. O yuzden ona da uygun olabilecegini dusundum:10:

Canim sitesi garip zaten, sabahin erken saatlerinde aciliyor :) Gun icinde erorr veriyor:15:
Zaten sitesinde cok ayrintili bilgi yok ben actigim zamanlarda, sana burdan ihtiyacin olan bir urunle ilgili ozellikleri vs yi buraya yazarim ;)

Anneme de dedim, annem de baslicak :) Annem sarkoidoz hastasi oldugu icin kortizon kullaniyor, bu ilac da annemin tum fizyolojisni berbat etmis durumda, her gun yeni bir hastalik cikiyor.. O yuzden ona da uygun olabilecegini dusundum:10:

daha ileri yaşlarda daha belirgin sonuçlar verdiğini okumuştum ben de. işe yaramasa bile her gün egzersiz yapmış olur fena mı :8:

daha ileri yaşlarda daha belirgin sonuçlar verdiğini okumuştum ben de. işe yaramasa bile her gün egzersiz yapmış olur fena mı :8:

ayyy bunu duyduguma cok sevindim:16:
Baktim zaten cok zorlucak hareketler de degiller... En zoru bile annemin cok hosuna giden bel fitigi egzersizlerine benziyor(sanirim aynisi bile olabilir):9:

Simdi canim hareketler tamam gordugum gibi..

Bunlar kac tekrarli olucak, her gun mu yapiliyor? Her gecen gun sayi artisi sabitleme olayi nasil isliyor?

ayyy bunu duyduguma cok sevindim:16:
Baktim zaten cok zorlucak hareketler de degiller... En zoru bile annemin cok hosuna giden bel fitigi egzersizlerine benziyor(sanirim aynisi bile olabilir):9:

Simdi canim hareketler tamam gordugum gibi..

Bunlar kac tekrarli olucak, her gun mu yapiliyor? Her gecen gun sayi artisi sabitleme olayi nasil isliyor?

canım istersen konuya yaz perinin konusunu sabote etmeyelim :27:

nivea peelingi kullandım bende canım güzel hafif oda :21:
rossmanı biliyorum canım ama hiç girmedim :44:bahsettiğin markaya bakim avm'ye gittiğim zaman :23:
şu sıralar zaten bende bişe alamam :9: çok açıldım çoook alışverişin sonu yok :31:
ihtiyacım oldukça rossmana giderim artık :21:

yapma canım etkisini göremezsin ve belkide saçın küsüp geç uzama yapabilir :31: Benim reglim dün akşam bitti, sonra gittim 10 cm kadar uçlarından aldırdım, daha rahatım sanki :16:
bu pazar günü düyün cumartesi kına var akrabamızın orman gibi her yer vacaklarım bub tarihi bekledim ama denk getiremeyeceğim sanırım bu gün yada yarın almam lazım ne byapmalım ne zaman almalıyım bu gün yada yarın alırsam çok çıkar möı küçüllen faz mı 16 sı acaba

Back