• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu pazar günü düyün cumartesi kına var akrabamızın orman gibi her yer vacaklarım bub tarihi bekledim ama denk getiremeyeceğim sanırım bu gün yada yarın almam lazım ne byapmalım ne zaman almalıyım bu gün yada yarın alırsam çok çıkar möı küçüllen faz mı 16 sı acaba

madem acil dedin önce senden başlayayım :29: öncelikle küçülen faz aralıklarını ilk sayfadan öğrenebilirsin , olur da ben olmasam işini direk görür bacım benim :54: sonra ise kötü haberi vereyim, 18 kasımda başlıyor küçülen faz :14: pazar akşamı da epilasyon tarihi var :14: bugün ya da yarın alırsan dolunaya denk geliyor yani tam ay ışığının en fazla olduğu zamana denk geliyor. buna ben kısaca kurt adam dönemi diyorum. büyüyen fazda aldığın tüyler 2 kat hızlı ve sert çıkıyorsa, kurt adam döneminde aldığın tüyler 4 kat kadar hızlı ve sert çıkacak :20: o yüzden çok acilse al ama sonucunu bil yinede :53:

Son düzenleme:
sende iki aydır benim reglime denk getiriyosun kesim tarihini :57::22:
gelecek ay ne zaman acep :6:

lokum bacım ben bu mesajı nasıl göremedim Allah Allah :50:

öncelikle yumurtalarına kız benim ne suçum var :57: gelecek ay ne zaman ne zaman ne zamaaaaaaaaaaaaaaaaan :55: 11-12 aralık var elimizde işini görür mü efem :125:

BAYANLAR ADETLİYKEN VEYA ADETE YAKINKEN HORMONLAR TAVAN YAPAR ve TÜYLERİNİZ HIZLI VE SERT ÇIKAR ..

arkadaşlar bende de tam tersi. yeni farkettim adetliyken tüylerimi alırsam çok ince çıkıyor geç çıkıyor ve sıfır acı. elimle bile çektiğimde
geliyor. herkeste böyle mi acaba . beyaz tenliyim normal günde ağda yaparsam 2-3 gün kızarıklık geçmiyor ama adetliyken yaparsam hiç kızarıklık falan yok. benim gibi olan v ar mı :72:

BAYANLAR ADETLİYKEN VEYA ADETE YAKINKEN HORMONLAR TAVAN YAPAR ve TÜYLERİNİZ HIZLI VE SERT ÇIKAR ..

arkadaşlar bende de tam tersi. yeni farkettim adetliyken tüylerimi alırsam çok ince çıkıyor geç çıkıyor ve sıfır acı. elimle bile çektiğimde
geliyor. herkeste böyle mi acaba . beyaz tenliyim normal günde ağda yaparsam 2-3 gün kızarıklık geçmiyor ama adetliyken yaparsam hiç kızarıklık falan yok. benim gibi olan v ar mı :72:

bacım ni diyon sen :53: yok bacım olur mu öyle şey, hiç duymadım da deneyen de olmadı böyle tehlikeli birşeyi :20: tehlikeli çünkü hormon döneminde tüylerde bir nevi hormonlanmış oluyor :1: bak aklıma koydun bu konuyu, en yakın zamanda bir doktora sorarım da öyle birşey yoktur, belki öyle gelmiştir. bi yaşıma daha girdim ettim 24 :12:

lokum bacım ben bu mesajı nasıl göremedim Allah Allah :50:

öncelikle yumurtalarına kız benim ne suçum var :57: gelecek ay ne zaman ne zaman ne zamaaaaaaaaaaaaaaaaan :55: 11-12 aralık var elimizde işini görür mü efem :125:
bende bana küstün sandım cevap vermeyince :5:
e gene benim reglime denk gelir :14:bu seçeneğide beğenmedim periciğim iş görmez:19:
kırık saçlarla yola devam diyosun :27:

aralıkta ilk tarihler ne zaman olucak. bi plan yapmam lazım da :27:

Pericikim, yarin bacaklarimi alayim dedim bir baktim tarihe gun bile degil saatler var resmen :15:
Regl duzenim bozuldu gecen ay, bilmiyorum bu ay ne zaman olurum... Kacirmadan 25' ini beklemeden alayim dimi:26:

Pericikim, yarin bacaklarimi alayim dedim bir baktim tarihe gun bile degil saatler var resmen :15:
Regl duzenim bozuldu gecen ay, bilmiyorum bu ay ne zaman olurum... Kacirmadan 25' ini beklemeden alayim dimi:26:

evet çıkanları al, saat diyip beğenmiyon mu güzelim tarihimizi :21: sizin için unutulmayacak bir anı olacak ne güzel , düşünsene " zamanla yarışıyordum" diye eskileri andığını :46:

evet çıkanları al, saat diyip beğenmiyon mu güzelim tarihimizi :21: sizin için unutulmayacak bir anı olacak ne güzel , düşünsene " zamanla yarışıyordum" diye eskileri andığını :46:

Evet cook guzel bir ani olacak :21: Ama ben tuysuzluk konusunda seni gececegim gunleri anmak istiyorum:9:

pericim yaa bugün epilasyon günüymüş şimdi hatırladım. yaaaa :( şimdi biz sizden 2 saat ileriydik, siz türkiye'de saatleri aldınız ama biz burda almadık 3 saat farkımız oldu. şimdi benim epilasyon saatim bitti mi yani. hadi çöz bakalım benim problemimi :( offf kollarımı alırdım iyi olurdu. ben daha dolunaydan etkilenmedim çünkü, maaşallahım var. her ay hepsi çıkıyo tüylerimin eksiksiz, tam kadro. ama inatla tarihlere uyuyorum, belki bende senin gibi olurum :31:

pericim yaa bugün epilasyon günüymüş şimdi hatırladım. yaaaa :( şimdi biz sizden 2 saat ileriydik, siz türkiye'de saatleri aldınız ama biz burda almadık 3 saat farkımız oldu. şimdi benim epilasyon saatim bitti mi yani. hadi çöz bakalım benim problemimi :( offf kollarımı alırdım iyi olurdu. ben daha dolunaydan etkilenmedim çünkü, maaşallahım var. her ay hepsi çıkıyo tüylerimin eksiksiz, tam kadro. ama inatla tarihlere uyuyorum, belki bende senin gibi olurum :31:

doğuda mıydın :44: doğudaysan 23.07 de bitecek :34:

batıdaysan 21.16 da başlayacak 05.07 de bitecek :54:

Back