Dolunay epilasyonu

bende 26 martta aldım bacaklarımı ağdayla.
genelde hemen çıkarlar ama daha çıkmadılar bile.
bakımlarımı da bu tarihlere denk getireceğim.
7 martta da yaparım epilasyonumu.

bende 26 martta aldım bacaklarımı ağdayla.
genelde hemen çıkarlar ama daha çıkmadılar bile.
bakımlarımı da bu tarihlere denk getireceğim.
7 martta da yaparım epilasyonumu.

epilasyona adet engel olmadığı sürece her tarihi değerlendirmeye çalışalım. çıkanlar varsa onları alalım. daha çabuk sonuca ulaştırırız:KK19: diğer konu başlıklarımı da inceleyebilirsiniz:KK24:

kozmikbakımı takip ediyodum artık buraylada yakından ilgilenicem çook teşekkürler canım :KK16:
ben bu aya göre yapılan epilasyondan çoook fayda sağladım çok memnunum
mart ayının günleride belliymiş çok sevindim yapmam gerekiyordu bugünlerde
tekrar teşekkürler:KK54:

bu arada şu bebek pudrasını mutlaka denicem yalnız sormak istediğim bişi var canım
emla krem i duymuştum acıyı azaltıyormuş bu ikisinden hangisini tavsiye edersin
emla pahalıydı biraz galiba ama:26:

bu arada şu bebek pudrasını mutlaka denicem yalnız sormak istediğim bişi var canım
hehe ben emla kullandım geçen ay...ama kuaföre gittiğimde kapanmıştı şu an bulunduğum yer antika bir şehir bilememişim:KK9:

sonuç hem 50 liradan oldum (emla) hem kıllı kaldım :KK53:

iyi uyuşturdu...:)

kozmikbakımı takip ediyodum artık buraylada yakından ilgilenicem çook teşekkürler canım :KK16:
ben bu aya göre yapılan epilasyondan çoook fayda sağladım çok memnunum
mart ayının günleride belliymiş çok sevindim yapmam gerekiyordu bugünlerde
tekrar teşekkürler:KK54:

rica ederim xAyx:21:

emlayı denemedim çünkü ciddi bir hastalığa sebep olduğunu söylemişti bir doktor yazısında ama adını hatırlayamadım :44: pudrayı da koltukaltında ilk defa şubat sonu tarihinde kuaförüm uyguladı. acı sıfıra yakındı o derece. :KK24: bi daha ki tarihe bikinimde deneyeceğim :KK52:

hehe ben emla kullandım geçen ay...ama kuaföre gittiğimde kapanmıştı şu an bulunduğum yer antika bir şehir bilememişim:KK9:

sonuç hem 50 liradan oldum (emla) hem kıllı kaldım :KK53:

iyi uyuşturdu...:)

uzun zamandır bu kadar gülmemiştim :KK60: kusura bakma ama tutamadım kendimi :KK9:

evet ben iyiki ayın 28ınde adet olmusum diyorum lazerimi denk getirdim 7 sinde olcak.süper olcak :)

ne güzel canım yaa:KK19: lazerden daha hızlı sonuç alacaksın. fakat yıllar sonra tekrar çıkıyormuş lazer uygulaması. uzaktan akrabam geliniyle beraber yaptırmıştı geri çıktı:KK1:

ne güzel canım yaa:KK19: lazerden daha hızlı sonuç alacaksın. fakat yıllar sonra tekrar çıkıyormuş lazer uygulaması. uzaktan akrabam geliniyle beraber yaptırmıştı geri çıktı:KK1:

hamilelik döneminde cıkabiliyormus sonrasnda 6 ayda bir yaptırıyormussun bu sekılde 2-3 seans daha yaptırırsın sonrası cıkmaz bi daha demişti yapan kişi :)

emlayı denemedim çünkü ciddi bir hastalığa sebep olduğunu söylemişti bir doktor yazısında ama adını hatırlayamadım :44: pudrayı da koltukaltında ilk defa şubat sonu tarihinde kuaförüm uyguladı. acı sıfıra yakındı o derece. :KK24: bi daha ki tarihe bikinimde deneyeceğim :KK52:

tamam canım mutlaka pudra alıcam yalnız merak ettiğim bişi var
makina kullansak da bööle işe yarıyo mu yoksa ağda daha mı iyi olur :26:

X