belli olmuyoki iki ay üst üste 28i oldu ondan önce 1 hafta aralıklarla oluyodu ınsallah 3 gun sonra olur :)
Dun aksamdan beri `bugun bisi yapicaktim ben ama ne?` deyip duruyorum. Oglenleyin siteye girdigimde hatirladim ne yapacagimi, az daha tarihi kaciriyordumIlk kez gununu tutturabildim, bundan sonra da insallah denk gelirde devam edebilirim Tesekkurler verdiginiz emek icin :)
Bu arada konu disinda bisi sorayim..
Ben agdayla degilde epilasyon aletiyle aliyorum bacaklarimi.
Ama hic puruzsuz bi goruntu cikmiyor ortayaboyle kirmizi kirmizi noktalar var.. Hic gecmiyor da :/
Etek giyemez oldum bu sebepten
Var midir bi cozumu acep?
Şubat tarihi 25 Şubattı canım bugün bitti diye biliyorum. Umarım Martta sende denersin.
Canım ya verdiğin tarihlerin linkine tıkladım Mart ayı için bişi göremedim ben
Ayrıca 6 Mart gibi demişsin ama ben internette Dolunay zamanları diye arattım Mart ayı Dolunay zamanı 27 Mart diyodu.
Yanlış zamanda yapmayalımHazır niyetine girmişken...
Ya benim kafam karıştı ama şimdi dediğin gibi konu derindir de eskiler derlermiş ya dolunayı görmeden ağda yapmayın. 6 Martta dolunayı görecek miyiz yani? Gerçi görsek de 6 Marta kadar ağda yapılacak konuma gelmeyiz ama ...
o kırmızı noktacıklar bende de oluşur ama 1 hafta sonra geçer. Onların oluşma sebebi yanlış çekim veya hassaslığımızdır. banyo da kese yaparım ben kese kan dolaşımını arttırır. yaptığın basınçlar o bölgede ki dolaşımı arttırır. ve daha çabuk geçer. ve birde ağdayı çok sıcak sürme o da kırmızılıklara yol açıyor.
bu arada rica ederim canım. faydalı olabiliyorsam ne mutlu
Ayy cok tesekkur ederim akrepcik'im ya aklima geldikce kese uygulardim ama bundan sonra her girdigimde yapayim bari
Yok değil ama adaş gibi devam edebiliriz :) Kızımın adı Melek
Bende 6 da işten çıkıcam ama sabah devam ederiz İyi akşamlar :*
evet bende yarın epilasyonumu yapacağım :18: bikini bölgemde eldivene başlamayı düşünüyorum umarım acımaz , yoksa ağda yapamıyorum. bir ömür boyu jilet nereye kadarkoltukaltıma da eldiven yapacağım. o kadarcık küçük yer için en az 10 lira lıyolar. yazık günah, paramızın kıymetini bilmek lazım artık küçük bölgelere tonlarca para ödemek yok
Eldivenle daha mı az acıyor ??bide acıtmaması için önce yada sonra krem felan sürüyomuyuz ? ben 3. tarihte özel bölge için ağdacıya gittim hem utandım hemde çok acıdıı : ((
bu arada kızlar koltukaltımı aldırıyordum. kuaför kız bebek pudrası döktü. bu niye dedim. hem ağda yapışmaz hemde daha az acır dedi. yok artık daha neler ne alaka dedim. kız bi yaptı bana mısın demedi hiç acımadı ve yapış yapış olmadımbikiniye veya koltukaltına ağda yaptırmak için giderseniz bebek pudrası döktürün ya da orda pudra olmayabilir. siz götürün. bak bu da bir tecrübe oldu artık hepimize hem ağdanın ısısını aldığı için fazla da kararmaz koltukaltımıııııııııııız