Çok teşekkürler.
böyle deneyimlerimizi paylaşıp hep beraber uygulayalım ki şu işten az acıyla kurtulalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler.
böyle deneyimlerimizi paylaşıp hep beraber uygulayalım ki şu işten az acıyla kurtulalım
Canım mart ayı tarihlerini yayınladın mı?
bu arada kızlar koltukaltımı aldırıyordum. kuaför kız bebek pudrası döktü. bu niye dedim. hem ağda yapışmaz hemde daha az acır dedi. yok artık daha neler ne alaka dedim. kız bi yaptı bana mısın demedi hiç acımadı ve yapış yapış olmadım bikiniye veya koltukaltına ağda yaptırmak için giderseniz bebek pudrası döktürün ya da orda pudra olmayabilir. siz götürün. bak bu da bir tecrübe oldu artık hepimize hem ağdanın ısısını aldığı için fazla da kararmaz koltukaltımıııııııııııız
kesin 5 gün vardır, bu ay 28 çekti ne de olsa
ooooooooooooo çoktaaaaaaaaaaaaaaan konunun ilk mesajında güncel olarak veriyorum.
bundan kolay ne var ya :) çooooooook saol :)
küçük bi leke oldu bile şimdiden napim nisanı artık değerlendiririm :)
Çok teşekkürler.
ay yazııık nisan tarihleri 2 tane olacak. 1 i başında 1 i sonunda. valla bak çok acıdım
mart tarihi benim adetimin başlangıcına denk geliyor
mecburen nisandaki tarihleri bekleyeceğim
canım nisanın başında dediğin tarihte yine böyle 2 nisan falan mı?
bir de adet tarihinden 5-6 gün önce yapabilir miyiz ağdayı?
bu arada kızlar koltukaltımı aldırıyordum. kuaför kız bebek pudrası döktü. bu niye dedim. hem ağda yapışmaz hemde daha az acır dedi. yok artık daha neler ne alaka dedim. kız bi yaptı bana mısın demedi hiç acımadı ve yapış yapış olmadım bikiniye veya koltukaltına ağda yaptırmak için giderseniz bebek pudrası döktürün ya da orda pudra olmayabilir. siz götürün. bak bu da bir tecrübe oldu artık hepimize hem ağdanın ısısını aldığı için fazla da kararmaz koltukaltımıııııııııııız
Canım ben bu yöntemi hep kullanıyorum. Özellikle yazın terli olduğumuz zaman daha çok işe yarıyor.
Yani hiç aklıma gelmedi ki. Ben bunu acıyı azaltmak niyetiyle hiç kullanmamıştım. Daha rahat alabilmek ve özellikle yaz aylarında makinenin cımbızları tüyü çekerken eti sıkıştırabiliyo bunu önlemek için kullanıyordum. Akrepcik acıyı azalttığını söyleyince düşündüm hakikaten az da olsa acıyı azaltıyo.