Cnm senin kac ay oldu baslayali.hic etki yapadimu .ggec cikma gibi mesela:26:

İnşallah bacım sabrın sonu selamettir :13:

olabilir :44: ama psikolojik olarak olumlu düşünmüyorsun, sert bile çıksa azalıyor diye düşün bacım, hep hayal kırıklığı olacak mı diye düşünüyorsun böyle yaparsan hormonların onları azaltmana yardımcı olmayacak

Ay perisi bisey sorcam bu dolunay epilasyon hormon bozuklugu olanlardada ise yariyomu.ben hic hormon testi yaptrmadm.hormon bozuklugum varmi yokmu bilmiyorum.eger hormon bozuklugm varsa bende ise yaramayacakmi

canım merhaba ay perisi...
uzun süredir topikten uzak kaldım...
canım adınımı değiştirdin...
kusuruma bakma...
eğer yanılıyorsam...

Ay perisi bisey sorcam bu dolunay epilasyon hormon bozuklugu olanlardada ise yariyomu.ben hic hormon testi yaptrmadm.hormon bozuklugum varmi yokmu bilmiyorum.eger hormon bozuklugm varsa bende ise yaramayacakmi

neyden şüphelendin de hormon diyon bacım :44: hormon bozukluğunda işe ya az yarar ya da hiç yaramaz ama hormon bozukluğu aşırı değilse ibrahim saraçoğlunun nane kürünü yaparak eşitleyebiliriz Allah'ın izniyle

Tüylerim cok fazla degil ama cokta az degil.bide cikmayan yerimde bikactane siyah tüy cikmaya basladi diyorum acaba hormon bozullugummu var .hasteneyede gitmeyi hic sevmem ama bi tahlil yaptrmak istiyorum.bunane kürü bildigimiz toz nanemi yoksa yaprak seklinde banemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…