bende tüylerimden kurtuldumda geldimkaç ay oldu ama doğru düzgün bi azalma yok çokmu geç etki göstercek bende hepte adet sonrasına denk geliyo şans ama bunundaamı bi etkisi yok bütün tarihlere uydum atladığım hiç bi tarih yok sabırla devam.. bu tüyler baştan beyaz çıkıyo sonra yine siyaha dönüyo bu bi belirtimi acep
hmmm,iyi fikir ben de deneyeyim ozamanzaten yapmadığım bi bu kalmıştı her duyduğumu yapıyotum ama tık yok
Cnm senin kac ay oldu baslayali.hic etki yapadimu .ggec cikma gibi mesela:26:
marttan beri yapıyorum hiçde geç çıkmadı malesef
geçen de adet sonrası epilosyon yaptım dolanay denk gelmişti...bugünde aynen adet sonrası ve tekrar dolanay....bugünde alıcam tüm tüyleri...üstelik aktrdan deniz tuzu da aldım tuz ve limon olayına başlıyoru inş hep adet sonrası dolanay denk gelir...ve kurtuluruz bu dertten:)
bende tüylerimden kurtuldumda geldimkaç ay oldu ama doğru düzgün bi azalma yok çokmu geç etki göstercek bende hepte adet sonrasına denk geliyo şans ama bunundaamı bi etkisi yok bütün tarihlere uydum atladığım hiç bi tarih yok sabırla devam.. bu tüyler baştan beyaz çıkıyo sonra yine siyaha dönüyo bu bi belirtimi acep
ben de bu akşam dolunay epilasyonu operasyonuna başlıyorum. bu ilk olacak... bakalım nasıl sonuçlar alıcam..
olumlu düşün hep bacım
mrb canım sacımı bayramdan önce boyayacagım ne zamanı öneriyosun ne zaman boyayayım:26:
ekim ayı adet tarihlerini net söyler misin ? başlangıç ve bitiş
ahhhnet bişi olsada desem kuzu bende adet düzensizlği var ilaçla oluyorum bir haftaya adet olcam
canım merhaba ay perisi...
uzun süredir topikten uzak kaldım...
canım adınımı değiştirdin...
kusuruma bakma...
eğer yanılıyorsam...
Ay perisi bisey sorcam bu dolunay epilasyon hormon bozuklugu olanlardada ise yariyomu.ben hic hormon testi yaptrmadm.hormon bozuklugum varmi yokmu bilmiyorum.eger hormon bozuklugm varsa bende ise yaramayacakmi
4 ekim 06.59 - 6 ekim 11.33 aralığında saç boyama tarihleri mevcut. adet olmadığın taktirde boyama yapabilirsin bacım
neyden şüphelendin de hormon diyon bacım :44: hormon bozukluğunda işe ya az yarar ya da hiç yaramazama hormon bozukluğu aşırı değilse ibrahim saraçoğlunun nane kürünü yaparak eşitleyebiliriz Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?