• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım bide günlük en azından 20 kez ya vedud c.c oku ve her namazdan sonra

bide 2 rekat namaz kıl allah rızası için ya rabbi senin rızan için kıldıgım bu namazın sevabını senin rızan için peygamber efendimizin ruhuna bağıslıyorum. Ya rabbim kabul et haberdar eyle de kıldıktan sonra.

Sonra 1000 defa ya vedud c. C. Oku celle celalühü yü ben 1000 ci de diyorum en sonuncuda zor oluyo diye.

Okuduktan sonra allahım bu güzel isminin hürmetine ..... şu kişilere benim sevgimi ver kalplerini yumusat

de allah kabul eylesin canım

bende cok arastırdım cünki bende cektim

inşallah bize de böyle olur, ama yoğurdum bana karşı sabırlı değil yani bana yapılan hareketlere ve davranışlara karşı sabırlı değil. Ben gittiğimde ters tepki olursa ailesini reddetme gibi bi bir durum yaşanabilir. Umarım herşey iyi geçer :46:

yok canım insallah öyle bişi olmaz sen yumusat yogurdunu insallah hersey güzel olur benim durumumda zordu ama allah isterse neler olmaz neye kadir degil allah

allahım sen vermezsen kim verebilir,sen verirsen kim mani olabilir.

Sen dua et canım bol bol benimkide pamuk bende pamugum diyom hihihi:38: PAMUGUDA BEYAZ DİE BİDE SERT YAPILI PAMUGUM DİE YAZINCA TELİME YUMUSADI BİRAZ DAHA İYİ ONDAN PAMUGUM DİYOM HİHİ İSMİN ETKİSİNE İNANARAK HEHEH

YOK BACIM EVLİ DEGİLİZ DAHA İŞTE BENDE HAKKIMDA HAYIRLI OLMASI HAYIRLIBİR YUVA İSTİYORUM SEVDİGİMLE BENİMKİNİN AİLESİ DEGİLDE KENDİ ZOR BİR İNSAN

Son düzenleme:
Duygulandım valla ben tekrar gelcem canım

sende dualar basla kuzum insallah hersey güzel olacak ve buna inan en önemlisi bu :16::16::16::16:

Canım bide günlük en azından 20 kez ya vedud c.c oku ve her namazdan sonra

bide 2 rekat namaz kıl allah rızası için ya rabbi senin rızan için kıldıgım bu namazın sevabını senin rızan için peygamber efendimizin ruhuna bağıslıyorum. Ya rabbim kabul et haberdar eyle de kıldıktan sonra.

Sonra 1000 defa ya vedud c. C. Oku celle celalühü yü ben 1000 ci de diyorum en sonuncuda zor oluyo diye.

Okuduktan sonra allahım bu güzel isminin hürmetine ..... şu kişilere benim sevgimi ver kalplerini yumusat

de allah kabul eylesin canım

bende cok arastırdım cünki bende cektim

Rabbim yazan ellerine dert vermesin bacım :54:

yok canım insallah öyle bişi olmaz sen yumusat yogurdunu insallah hersey güzel olur benim durumumda zordu ama allah isterse neler olmaz neye kadir degil allah

allahım sen vermezsen kim verebilir,sen verirsen kim mani olabilir.

Sen dua et canım bol bol benimkide pamuk bende pamugum diyom hihihi:38: PAMUGUDA BEYAZ DİE BİDE SERT YAPILI PAMUGUM DİE YAZINCA TELİME YUMUSADI BİRAZ DAHA İYİ ONDAN PAMUGUM DİYOM HİHİ İSMİN ETKİSİNE İNANARAK HEHEH

YOK BACIM EVLİ DEGİLİZ DAHA İŞTE BENDE HAKKIMDA HAYIRLI OLMASI HAYIRLIBİR YUVA İSTİYORUM SEVDİGİMLE BENİMKİNİN AİLESİ DEGİLDE KENDİ ZOR BİR İNSAN

nişanlı mısın neysin bacım disene, kendim gibi biriyle dertleşmek içimi açtı :52:

nişanlı mısın neysin bacım disene, kendim gibi biriyle dertleşmek içimi açtı :52:

kuzum nişanlıda degilim s aydır cıkıyoruz 7 aydır tanıyorum görüstüğümü.insallah nisanlı olurum Allah söyletmiş olsun insallah

herzaman dertlesiriz canım ne demek:29:

sen yarın gidicen demi

var bacım :17: bu pazar herşey belli olacak, ya gelecek ailesi ya da başka bir yöntem deneyeceğiz :28: cumartesi gecesi aradı beni yoğurdum o ordan ağladı ben burdan :14: tam 4 saat , biz ayrılamayız. ben herşeyi sineye çektim ne de olsa evler farklı şehirlerde, o benden kopamıyor bende ondan:5: savaşacağız gücümüz yettiğince. ilk defa biri için kayseri dışına çıkacağım, pazar günü niğdeye gidiyorum yoğurdumla ve kimsenin haberi yok. 3 saat içerisinde gidip geleceğiz. babasının elini öpmeye :10: umarım merhamete gelir :26: yoksa yoğurdum onlarla bağımı koparır başka bir anne baba bulur seni istetirim diyor. bilmem bizimkiler ne yapar o zaman :14: ille de yoğurt ille de yoğurt. kızlar dua edin kabul etsinler :43:

çok üzülüyosun biliyorum ama moralim bozmakta değil amacım seni kürtsün diye istemiyen insan ilerde yine sorun çıkarır evlilik 2 kişiyle olmuyo onlar anne baba sürekli görüşmek zorundasın ailen bilse kızmazmı

çok üzülüyosun biliyorum ama moralim bozmakta değil amacım seni kürtsün diye istemiyen insan ilerde yine sorun çıkarır evlilik 2 kişiyle olmuyo onlar anne baba sürekli görüşmek zorundasın ailen bilse kızmazmı

ailem biliyor ama herşeye göğüs geren ben buna göğüs geremiyorum. yoğurtsuz olmuyor :14: söz attığımda bile bu kadar üzülmemiştim ben. ailesi kayseri dışında zaten , ailesi tarafından hor görülürsem oraya bi daha gitmez ki o :31: öyle bir yapısı var. ben onlara herşeye rağmen anne baba gözüyle bakacağım, saygı - sevgi ve hürmette kusur etmemeye çalışacağım. gerisini kendileri bilirler :34:

e bacım seni ne diye istemediler ki :44:

benim özel kuzu demiyim ben :26:

canım istemem dedigilde zorluk oldu biraz ama sagolsun iyi insanlardı sükür istedigim gibi oldu

arada annesini arayıp konusuyorum benimkinin ailesi iyiler gercekten Allah razı olsun onlardan
bide sen bukadar sorunlardan sonra zaten onlara cok hürmet edeceksin cok seveceksin

canım valla ben sunu diyim kürt türk sünni alevi
vb................ gibi nedenler bence sevgiye engel degil ya hallolurrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
benim özel kuzu demiyim ben :26:

canım istemem dedigilde zorluk oldu biraz ama sagolsun iyi insanlardı sükür istedigim gibi oldu

arada annesini arayıp konusuyorum benimkinin ailesi iyiler gercekten Allah razı olsun onlardan
bide sen bukadar sorunlardan sonra zaten onlara cok hürmet edeceksin cok seveceksin

canım valla ben sunu diyim kürt türk sünni alevi
vb................ gibi nedenler bence sevgiye engel degil ya hallolurrrrrrrrrrrrrrrr

İnşallah bacım İnşallah :46:

önemli bir gelişme var :52: yoğurdum aradı yeni ve gitmekten vazgeçtiğimizi söyledi :44: niye dedim, akşam konuşuruz çatla diyip erteliyor :26:

işten çıkmamı beklemedi ve uyudu yoğurt bey :43: e bende ne diyecen diye soru sormayacam kendine saklasın diyeceklerini :84:

ailesiyle konuşmuş, asla olmaz boşuna gelmeyin kovarım demiş babası. bende zorlamayalım kader değilmiş dedim tamamıyla bitirdim. Ne diyim hayırlısı değilmiş demek ki:50:

ailesiyle konuşmuş, asla olmaz boşuna gelmeyin kovarım demiş babası. bende zorlamayalım kader değilmiş dedim tamamıyla bitirdim. Ne diyim hayırlısı değilmiş demek ki:50:

canım günlerdir yazdıklarını okuyorum, üzüldüm gerçekten. hala böyle sabit fikirli insanlar var demek ki.
ama şöyle bir gerçek var: hayat filmlerdeki ya da kitaplardaki gibi değil. bu da şu demek oluyor, baştan bazı şeyler kötü başlarsa sonradan hep bir gıcıklık hep bir kin oluyor insanlarda birbirlerine karşı. yani eğer ben her şeye göğüs gererim diyorsan onun ailesinden vazgeçmesi gerekirdi ki bu da olmaz yani. herkesin mutlu olabileceği şekilde orta yol bulmak lazım biliyorsun.
ayrıca sana bir şey söyleyeyim mi, sizin bu iş olsaydı bence en ufak bir tartışmada laf çarparlardı sana; biz seni zaten istemedik yoğurt istedi diye oldu diye.
hiç üzülme canım sen. yaşın zaten genç. gerçekten seni hak eden biriyle olacağını düşünüyorum :54:

Son düzenleme:
Back