yuppi dün tüm tüylerimden kurtuldum hemde hiç acı duymadan...inanamadım özellikle bikini bölgesini gözlerimden yas gele gele 3 saate yakın yaprdım acısı dün ise 1 saat den daha az bir sürede aldım üstelik de eldivenle alıyorum cektiyorum ama hisetimiyorum kıl kökünden geliyor sadece görüyorum inş bu dolanayın etkisidir gerçekten cok mutluyum acı ne bilmeden kısa sürede epilasyon yapmak çok güzel....ay perisi allah senden razı olsun dolanay tüylerimi azaltmasa da olur böyle acısız olsun yeter bana....

birde limon ve tuz olayını denedim ama hiç yanma hissetmedim kıl köklerinde ancak açık yaralarım çiziklerim vardı onlar sızım sızım sızladı üstelik yapış yapış oldum limob tuz olayı benim için dün bitti...

Oooooo bayagida olmusya bazilarnda 1 ayda etki ediyo .iste herkeste bir olmuyor.neyse gec olsunda temiz olsun sonu güzel olsun.

eskiden çok zor oluyodu alırken şimdi hem acımıyo hemde daha kısA sürüyo buda bi etkidir belki ama çokluk olarak aynı çıktığı için bu beni sinir ediyo

Kadınlarda tüylenmeye karşı ve östrojen hormonu yükseltilmesi için:
Bir ay boyunca öğlen ve akşam öğünlerinden on dakika önce bir tatlı kaşığı (4-5 gram) taze nane tüketilir ve şikâyetin seyrine göre dönem dönem uygulanır.

Dikkat:
Meme CA (meme kanseri) hastasıysanız ve hekiminiz östrojen hormonunu baskılayıcı ilaç vermişse, nane tüketiminden kesin uzak durunuz. Pataloji, biyopsi amaçlı alınan parça üzerinde hormon reseptörü (östrojen ve / veya progesteron) tespit etmişse, nane tüketiminden uzak durmak gerekir. Çünkü nane tüketimi östrojen hormonu artışını doğrudan tetiklemektedir.

Dikkat:
Eğer ani kan şekeri düşüklüğü yaşıyorsanız veya hipoglisemi hastasıysanız, nane tüketimine karşı ölçülü olmanız gerekir. Çünkü nanenin içeriğinde bulunan diosmin etkin maddesi, kan şekerini düşürür. Diyabet hastalarının taze nane tüketmelerinde faydalar vardır.

Dİkkat:
HBV (hepatit-B) ve HCV’ye (hepatit-C) bağlı olarak veya herhangi bir nedenle interferon (IFN) tedavisi alanların kuru veya taze nane tüketiminden uzak durmaları gerekir. Büyük oranda interferonun etkisini azaltabilmektedir. Nane, interferon-antagonistidir.

Dikkat:
Romatoid artirit (RA) hastalarının taze nane tüketmesinde büyük faydalar vardır.

Östrojen hormonu ve nane
Nane, östrojen hormon seviyesi düşük olan kadınların imdadına yetişir. Östrojen hormon seviyesini yükseltmek gerekiyorsa taze nane bu anlamda bulunmaz bir nimettir. Menopoz döneminde östrojen hormon seviyesi düşüklüğüne bağlı olarak kadınların vazgeçmemesi gereken bir bitkidir nane.

Bir aylık uygulama çok etkili
Nane kadınlardaki tüylenmeye karşı çözümdür diyebilirim. Tüylenmenin sebebini hekiminizle mutlaka konuşunuz. Östrojen hormonu seviyesi düşüklüğüne veya testosteron seviyesi yüksekliğine bağlıysa, taze nane mükemmel bir yardımcıdır. Yaklaşık bir aylık uygulama sonunda yaptıracağınız tahlilde, östrojen hormon seviyenizin yükselmeye başladığını hayretle görebilirsiniz. Tüylerin giderek inceldiğini ve azaldığını da gözlemleyebilirsiniz.

aşk için ölmeli yoğurt için savaşmalı

[video=youtube;4T5rf-zmov0]http://www.youtube.com/watch?v=4T5rf-zmov0[/video]

dolunayın etkisi tabii, diyecen ki nerden anladın :44: eğer ben evde kendi kendime epilasyon yapıyorsam cidden dolunay acıyı azaltıyor demektir yoksa imkanı yok tek tüyü yolmamın Rabbim hepimizden razı olsun ve bizleri kurtarsın şu yumaklıktan

niye savaşıyosun yoğurt için bi umutmu var

var bacım bu pazar herşey belli olacak, ya gelecek ailesi ya da başka bir yöntem deneyeceğiz cumartesi gecesi aradı beni yoğurdum o ordan ağladı ben burdan tam 4 saat , biz ayrılamayız. ben herşeyi sineye çektim ne de olsa evler farklı şehirlerde, o benden kopamıyor bende ondan savaşacağız gücümüz yettiğince. ilk defa biri için kayseri dışına çıkacağım, pazar günü niğdeye gidiyorum yoğurdumla ve kimsenin haberi yok. 3 saat içerisinde gidip geleceğiz. babasının elini öpmeye umarım merhamete gelir :26: yoksa yoğurdum onlarla bağımı koparır başka bir anne baba bulur seni istetirim diyor. bilmem bizimkiler ne yapar o zaman ille de yoğurt ille de yoğurt. kızlar dua edin kabul etsinler

Allah yardımcın olsun canım benimde böyle bir durumum olmustu sükür inan ailesi yumusadı ben sunları yaptım

gitmeden önce 52 besmele oku
100 YA KADİR C.C
1100YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM
ÜSTTEKİLERİ GİTMEDEN EVVEL OKU

400 YA VEDUD CELLE CELELÜHÜ
88 YA HALİM C.C AİLESİNİ İKNA ETMEK İÇİN
37 YA EVVEL C.C SORUNLARIN CÖZÜMÜ İÇİN
102 YA AZİM C.C İKNA ETMEK İÇİN
10 YA RAUF C.C YUMUSATMAK İÇİN

BUNLARI MUTLAKA OKU CANIM HATTA SİMDİDEN BASLA

İNSALLAH HERSEY HALLOLUR

canım gözlerim doldu Allah razı olsun, dualarını esirgeme bitanem

Ay perisi rabbim hayrlısı neyse onu kaderine yazsın .hayrlı olcaksa yoğurdunun ailesinin kalbine yumusaklik versin insallah.rabbim neylerse güzel eyler.

hani Hz. Ali dua edermiş ya " Rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle" diye, bende öyle diyorum Rabbime yoğurdumu hakkımda hayırlı eyle yarabbim diye şu yukarıdaki duaları da okuyayım İnşaallah Rabbimin izniyle herşey olumlu olacak

canım gözlerim doldu Allah razı olsun, dualarını esirgeme bitanem

SENİ ANLIYORUM CANIM BENDE YASADIM O HEYECAN BULUSMA ZAMANI VE GECMEYEN GÜNLER EVLERİNE GİTTİĞİMDE HEYECANDAN KONUSAMADIM KALBİM TAVAN YAPTI.ALLAHA SÜKÜR SİMDİ İYİLER

SENDE OKU MUTLAKA GİDENE DEK BASLA SİMDİDEN.YADA ESMAÜL HÜSNALARIN HEPSİNİ OKU BEN SİMDİ HEPSİNİ OKUYORUM.HEPSİNİ OKUMAK DAHA İYİMİŞ DİOLAR.TAMAM BENDE OKUYACAGIM SEN İÇİN DUADUALARIMIZDASIN

BİDE SEVDİGİN COK ÖNEMLİ O YUMUSATMALI AİLESİNİ

Son düzenleme:

bende hep öyle dua ediyom canım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle allahım

diye ....zorlastırma allahım kolylastır.

Gönlümdekileri ol emrin ile hayırlısı ile oldur diyorum

İnşallah bize de böyle olur, ama yoğurdum bana karşı sabırlı değil yani bana yapılan hareketlere ve davranışlara karşı sabırlı değil. ben gittiğimde ters tepki olursa ailesini reddetme gibi bi bir durum yaşanabilir. umarım herşey iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…