hadi mutlu ol sana bi haber veriyim :)
gecen ay bi gun kacirmisim tarihten haberim yoktu bikini bolgemi tarihten bi gun sonra almak zorunda kaldim denize giricem diye malesef
o yuzden bi ayda uclari belirdi tabi ama daha alinacak kivama gelmediler daha cok sukur
o cikmayan yerlerde tuye ait eser bile yok ama
evet öyle diyecen
canım yaa ben şimdi almak zorundayım tüylerimi...daha 6-7 saat var tarihimize ama
bu durum beni nasıl etkiler ki?
bacım benim vardıyam bitti gidiyom ben
EV YAPIMI PEELING; ( Haftada 2 kez uygulanacak. )
-1 tatlı kaşığı mısır unu
-Çok az miktar el kremi
-Çok az gülsuyu yoksa su
Kullanımı: Hepsini karıştırıp krem kıvamına getirin. Cildinize sürün. Kuruyunca ovalayarak çıkarın. Sonra yıkayın ve nemlendirin. Mümkünse nemlendirmeden önce kil maskesi yapın. Aktarlarda satılırseninle sonra görüşecez bekle beni
Cnm 6,7 saat yokki dün gece 02:33te tarih girdi.su anda alabilirsin dolunay epilasyon zamanı .ilk sayfada tarihler yaziyo .
İnsallah cnm hepimizin istegi o tez zamanda kurtulalm su kıldan tüyden.hamilesin sanrm bizden iki kat zorlanmissindr rabbim sağ sağlim bebegni kucağna almayı nasib etsinooooff nasıl utandımmm... benim kafa karışık herhalde yaaa
ben bu gece 2 de tarih başlıyo diye düşünüyorum... dün gece 2ymiş meğer...
neyse bu koca göbekli halimle elimden geldiğince yaptım epilasyonumu teeeeeeezzzz vakitte kıl tüy bitsin inşallahhh...şifa olsunnnn hepiciğimizeeeee
İnsallah cnm hepimizin istegi o tez zamanda kurtulalm su kıldan tüyden.hamilesin sanrm bizden iki kat zorlanmissindr rabbim sağ sağlim bebegni kucağna almayı nasib etsin
cik olmaz o is :)
neden yalan soyliyim ki ben semem yalani
aaaaa suna bak kavgada soylenmez
cok tesekkur ederim
goruselim:13:
canım yaa ben şimdi almak zorundayım tüylerimi...daha 6-7 saat var tarihimize ama
bu durum beni nasıl etkiler ki?
Cnm 6,7 saat yokki dün gece 02:33te tarih girdi.su anda alabilirsin dolunay epilasyon zamanı .ilk sayfada tarihler yaziyo .
ooooff nasıl utandımmm... benim kafa karışık herhalde yaaa
ben bu gece 2 de tarih başlıyo diye düşünüyorum... dün gece 2ymiş meğer...
neyse bu koca göbekli halimle elimden geldiğince yaptım epilasyonumu teeeeeeezzzz vakitte kıl tüy bitsin inşallahhh...şifa olsunnnn hepiciğimizeeeee
İnsallah cnm hepimizin istegi o tez zamanda kurtulalm su kıldan tüyden.hamilesin sanrm bizden iki kat zorlanmissindr rabbim sağ sağlim bebegni kucağna almayı nasib etsin
Allah razı olsun canımmmm inşallah sağlıkla alırız kucağımıza....
ozamn birazdan bikini bölgemi alıcam benm tüğler çok çabuk çıkıyo ama gür ve sert değil sinir oluyorum tam çıkmadan alıyorum
Kaya tuzunu denedim bakalım faydası olcakmı:26:
kaya tuzu ne için arkadaşım, konunun başını kaçırıdm sanırım?
Cnm kaya tuzunu suyla karstrp tüyleri aldktan sonra vücuda dökünce tüyler azalyomus tabi herkeste sonuc vermiyo her yöntem denet
Yip görmek lazim .denedim bakalm fark olcakmi sonraki ayda denicem sonucu paylasrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?