- 25 Haziran 2013
- 101
- 14
- 98
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neymiş ilginç olan bacım
şimdik bugün banyodan sonra başlasam epilasyona faydasını görürüm değil mi? bir de ne kadar sürede bir dolunay oluyor?
ağdayla almayı düşünüyorum epilatörle mi daha iyi sonuç alırım ağdayı mı kullanayım dersiniz? :)
Dolunay ve epilasyonu bir arada düşünmek
koltuk altimi aldi annem ohh mis aksama da dustan sonra bioderimi de surdum mu bu is tamamdir :)
sacima da vitaminlerimi surdum bekliyorum :)
az sonra yuzume de buhar yapicam, sonra peeling, sonra da temizleyip kil maskesi
hıhhhhhhh bende yapacam
düşünmekle zaman kaybetme sende yolun bacım
kolları sıvayalım bakalım , hep bildiğim yerden sormuşsun
hastalığın bittiği andan itibaren alabilirsin beklemene gerek yok bidenem, ister bugün al ister yarın
evet 5 ekim 03.35 e kadar küçülen faz olacak bacım, epilasyon tarihine denk getirirsen aldığın yerler geç çıkar ve küsme riski olur ileride kaş şeklini zor değiştirirsin , dolunay epilasyonu tarihleri dışındaki küçülen faz tarihlerinde alırsan küsmezde fazlalaşmazda herkese önerim bu olur, küçülen fazda alın fakat epilasyon tarihlerine denk getirmeyin
büyüyen fazda alırsan da daha hızlı ve güçlü çıkar kaşların
diger bolgelerimde hic cikmadigi icin yaziyim dedim
asil ne sorucam pericim yuzume evdeki malzemelerden pratik bi peeling onerebilir misin?
Teşekkür ederim cevapların için :)
rica ederim bacım ni dimek :13:
önersem mi :44: bi şartla
İlk sayfada koltuk altını almadan önce pudra sürülmesini önermişsin hangi markayı önerirsin ?
Bide bacaktaki batık tarzı şeylere bi önerin varmı ?
:):):)):):)
sartin dolunayda epilasyon yapmamam mi :)
yeaaak ay _perisini ben dahil kimse geçemez diyecen
nedenmis o :)
geciyorum ama
artik hic cikmadiginda da mi oyle dicem