• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdik bugün banyodan sonra başlasam epilasyona faydasını görürüm değil mi? bir de ne kadar sürede bir dolunay oluyor?
ağdayla almayı düşünüyorum epilatörle mi daha iyi sonuç alırım ağdayı mı kullanayım dersiniz? :)

şimdik bugün banyodan sonra başlasam epilasyona faydasını görürüm değil mi? bir de ne kadar sürede bir dolunay oluyor?
ağdayla almayı düşünüyorum epilatörle mi daha iyi sonuç alırım ağdayı mı kullanayım dersiniz? :)

valla canım hangisi az kırıyorsa onunla al :29: epilasyon tarih aralıklarını ise ilk sayfada bulabilirsin :54:

koltuk altimi aldi annem ohh mis aksama da dustan sonra bioderimi de surdum mu bu is tamamdir :)
sacima da vitaminlerimi surdum bekliyorum :)

az sonra yuzume de buhar yapicam, sonra peeling, sonra da temizleyip kil maskesi
:16:

kolları sıvayalım bakalım , hep bildiğim yerden sormuşsun :46::9:

hastalığın bittiği andan itibaren alabilirsin beklemene gerek yok bidenem, ister bugün al ister yarın :54:

evet 5 ekim 03.35 e kadar küçülen faz olacak bacım, epilasyon tarihine denk getirirsen aldığın yerler geç çıkar ve küsme riski olur ileride kaş şeklini zor değiştirirsin , dolunay epilasyonu tarihleri dışındaki küçülen faz tarihlerinde alırsan küsmezde fazlalaşmazda :54: herkese önerim bu olur, küçülen fazda alın fakat epilasyon tarihlerine denk getirmeyin :16:

büyüyen fazda alırsan da daha hızlı ve güçlü çıkar kaşların :34:

Teşekkür ederim cevapların için :)

hadi mutlu ol sana bi haber veriyim :)
gecen ay bi gun kacirmisim tarihten haberim yoktu bikini bolgemi tarihten bi gun sonra almak zorunda kaldim denize giricem diye malesef:31:

o yuzden bi ayda uclari belirdi tabi ama daha alinacak kivama gelmediler daha cok sukur:23:
o cikmayan yerlerde tuye ait eser bile yok ama:24:

bacım benim vardıyam bitti gidiyom ben :63:

EV YAPIMI PEELING; ( Haftada 2 kez uygulanacak. )

-1 tatlı kaşığı mısır unu
-Çok az miktar el kremi
-Çok az gülsuyu yoksa su

Kullanımı: Hepsini karıştırıp krem kıvamına getirin. Cildinize sürün. Kuruyunca ovalayarak çıkarın. Sonra yıkayın ve nemlendirin. Mümkünse nemlendirmeden önce kil maskesi yapın. Aktarlarda satılır ;) seninle sonra görüşecez bekle beni :10:

Back