- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.527
- 398
tamam çaktırmıyorum canımşşşşşş çaktırma
böyle daha iyi olmuş
kocaman öptüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam çaktırmıyorum canımşşşşşş çaktırma
Oooooo bayagida olmusya bazilarnda 1 ayda etki ediyo .iste herkeste bir olmuyor.neyse gec olsunda temiz olsun sonu güzel olsun.
olabilir :44: ama psikolojik olarak olumlu düşünmüyorsun, sert bile çıksa azalıyor diye düşün bacım, hep hayal kırıklığı olacak mı diye düşünüyorsun böyle yaparsan hormonların onları azaltmana yardımcı olmayacak
Tüylerim cok fazla degil ama cokta az degil.bide cikmayan yerimde bikactane siyah tüy cikmaya basladi diyorum acaba hormon bozullugummu var .hasteneyede gitmeyi hic sevmem ama bi tahlil yaptrmak istiyorum.bunane kürü bildigimiz toz nanemi yoksa yaprak seklinde banemi
tamam çaktırmıyorum canım
böyle daha iyi olmuş
kocaman öptüm
aşk için ölmeli yoğurt için savaşmalı
[video=youtube;4T5rf-zmov0]http://www.youtube.com/watch?v=4T5rf-zmov0[/video]
yuppi dün tüm tüylerimden kurtuldum hemde hiç acı duymadan...inanamadım özellikle bikini bölgesini gözlerimden yas gele gele 3 saate yakın yaprdım acısı dün ise 1 saat den daha az bir sürede aldım üstelik de eldivenle alıyorum cektiyorum ama hisetimiyorum kıl kökünden geliyor sadece görüyorum inş bu dolanayın etkisidir gerçekten cok mutluyum acı ne bilmeden kısa sürede epilasyon yapmak çok güzel....ay perisi allah senden razı olsun dolanay tüylerimi azaltmasa da olur böyle acısız olsun yeter bana....
birde limon ve tuz olayını denedim ama hiç yanma hissetmedim kıl köklerinde ancak açık yaralarım çiziklerim vardı onlar sızım sızım sızladı üstelik yapış yapış oldum limob tuz olayı benim için dün bitti...
eskiden çok zor oluyodu alırken şimdi hem acımıyo hemde daha kısA sürüyo buda bi etkidir belki ama çokluk olarak aynı çıktığı için bu beni sinir ediyo
niye savaşıyosun yoğurt için bi umutmu var
ayperisi eylül tarihlerini kaçırdım ekim için lazerden randevu alıcamda ekim tüy aldırma tarihleri ilk ne zaman
var bacım bu pazar herşey belli olacak, ya gelecek ailesi ya da başka bir yöntem deneyeceğiz cumartesi gecesi aradı beni yoğurdum o ordan ağladı ben burdan tam 4 saat , biz ayrılamayız. ben herşeyi sineye çektim ne de olsa evler farklı şehirlerde, o benden kopamıyor bende ondan savaşacağız gücümüz yettiğince. ilk defa biri için kayseri dışına çıkacağım, pazar günü niğdeye gidiyorum yoğurdumla ve kimsenin haberi yok. 3 saat içerisinde gidip geleceğiz. babasının elini öpmeye umarım merhamete gelir :26: yoksa yoğurdum onlarla bağımı koparır başka bir anne baba bulur seni istetirim diyor. bilmem bizimkiler ne yapar o zaman ille de yoğurt ille de yoğurt. kızlar dua edin kabul etsinler
Allah yardımcın olsun canım benimde böyle bir durumum olmustu sükür inan ailesi yumusadı ben sunları yaptım
gitmeden önce 52 besmele oku
100 YA KADİR C.C
1100YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM
ÜSTTEKİLERİ GİTMEDEN EVVEL OKU
400 YA VEDUD CELLE CELELÜHÜ
88 YA HALİM C.C AİLESİNİ İKNA ETMEK İÇİN
37 YA EVVEL C.C SORUNLARIN CÖZÜMÜ İÇİN
102 YA AZİM C.C İKNA ETMEK İÇİN
10 YA RAUF C.C YUMUSATMAK İÇİN
BUNLARI MUTLAKA OKU CANIM HATTA SİMDİDEN BASLA
İNSALLAH HERSEY HALLOLUR
canım gözlerim doldu Allah razı olsun, dualarını esirgeme bitanem
hani hz. Ali dua edermiş ya " rabbim gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı da gönlüme razı eyle" diye, bende öyle diyorum rabbime yoğurdumu hakkımda hayırlı eyle yarabbim diye şu yukarıdaki duaları da okuyayım inşaallah rabbimin izniyle herşey olumlu olacak
SENİ ANLIYORUM CANIM BENDE YASADIM O HEYECAN BULUSMA ZAMANI VE GECMEYEN GÜNLER EVLERİNE GİTTİĞİMDE HEYECANDAN KONUSAMADIM KALBİM TAVAN YAPTI.ALLAHA SÜKÜR SİMDİ İYİLER
SENDE OKU MUTLAKA GİDENE DEK BASLA SİMDİDEN.YADA ESMAÜL HÜSNALARIN HEPSİNİ OKU BEN SİMDİ HEPSİNİ OKUYORUM.HEPSİNİ OKUMAK DAHA İYİMİŞ DİOLAR.TAMAM BENDE OKUYACAGIM SEN İÇİN DUADUALARIMIZDASIN
BİDE SEVDİGİN COK ÖNEMLİ O YUMUSATMALI AİLESİNİ