• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hadi mutlu ol sana bi haber veriyim :)
gecen ay bi gun kacirmisim tarihten haberim yoktu bikini bolgemi tarihten bi gun sonra almak zorunda kaldim denize giricem diye malesef:31:

o yuzden bi ayda uclari belirdi tabi ama daha alinacak kivama gelmediler daha cok sukur:23:
o cikmayan yerlerde tuye ait eser bile yok ama:24:

beter olsun :27:

bacım benim vardıyam bitti gidiyom ben :63:

EV YAPIMI PEELING; ( Haftada 2 kez uygulanacak. )

-1 tatlı kaşığı mısır unu
-Çok az miktar el kremi
-Çok az gülsuyu yoksa su

Kullanımı: Hepsini karıştırıp krem kıvamına getirin. Cildinize sürün. Kuruyunca ovalayarak çıkarın. Sonra yıkayın ve nemlendirin. Mümkünse nemlendirmeden önce kil maskesi yapın. Aktarlarda satılır ;) seninle sonra görüşecez bekle beni :10:

cok tesekkur ederim:54:
goruselim :9::13:

Cnm 6,7 saat yokki dün gece 02:33te tarih girdi.su anda alabilirsin dolunay epilasyon zamanı .ilk sayfada tarihler yaziyo .

ooooff nasıl utandımmm... benim kafa karışık herhalde yaaa :(
ben bu gece 2 de tarih başlıyo diye düşünüyorum... dün gece 2ymiş meğer...
neyse bu koca göbekli halimle elimden geldiğince yaptım epilasyonumu teeeeeeezzzz vakitte kıl tüy bitsin inşallahhh...şifa olsunnnn hepiciğimizeeeee:52:

neyse bu koca göbekli halimle elimden geldiğince yaptım epilasyonumu teeeeeeezzzz vakitte kıl tüy bitsin inşallahhh...şifa olsunnnn hepiciğimizeeeee:52:
İnsallah cnm hepimizin istegi o tez zamanda kurtulalm su kıldan tüyden.hamilesin sanrm bizden iki kat zorlanmissindr rabbim sağ sağlim bebegni kucağna almayı nasib etsin

ozamn birazdan bikini bölgemi alıcam benm tüğler çok çabuk çıkıyo ama gür ve sert değil sinir oluyorum tam çıkmadan alıyorum

canım yaa ben şimdi almak zorundayım tüylerimi...daha 6-7 saat var tarihimize ama :(

bu durum beni nasıl etkiler ki?

Cnm 6,7 saat yokki dün gece 02:33te tarih girdi.su anda alabilirsin dolunay epilasyon zamanı .ilk sayfada tarihler yaziyo .

İnsallah cnm hepimizin istegi o tez zamanda kurtulalm su kıldan tüyden.hamilesin sanrm bizden iki kat zorlanmissindr rabbim sağ sağlim bebegni kucağna almayı nasib etsin

Allah razı olsun canımmmm inşallah sağlıkla alırız kucağımıza....

bacım hamilelikli mi seni dalgın yapan böyle :1: neyseki ercy bacım uyarmış :16: Rabbim analı babalı büyütsün, ailesine ve vatanına hayırlı evlat olmasını nasip eylesin :46:

geçen de adet sonrası epilosyon yaptım dolanay denk gelmişti...bugünde aynen adet sonrası ve tekrar dolanay....bugünde alıcam tüm tüyleri...üstelik aktrdan deniz tuzu da aldım tuz ve limon olayına başlıyoru inş hep adet sonrası dolanay denk gelir...ve kurtuluruz bu dertten:)

bende tüylerimden kurtuldumda geldim :32: kaç ay oldu ama doğru düzgün bi azalma yok çokmu geç etki göstercek bende :( hepte adet sonrasına denk geliyo şans ama bunundaamı bi etkisi yok bütün tarihlere uydum atladığım hiç bi tarih yok sabırla devam.. bu tüyler baştan beyaz çıkıyo sonra yine siyaha dönüyo bu bi belirtimi acep

Cnm kaya tuzunu suyla karstrp tüyleri aldktan sonra vücuda dökünce tüyler azalyomus tabi herkeste sonuc vermiyo her yöntem denet
Yip görmek lazim .denedim bakalm fark olcakmi sonraki ayda denicem sonucu paylasrim

hmmm,iyi fikir ben de deneyeyim ozaman:3: zaten yapmadığım bi bu kalmıştı:52: her duyduğumu yapıyotum ama tık yok:50:

Back