ben de dün başladım bu işe. kaş, bıyık, çene bölgesi kısacası yüzüm :) kaşlarımı cımbızla, gerisini ağdayla. ip de gezdirdim garanti olsun :) martın sadece 6sı mı? mart tarihleri neydi tam olarak???
Ah ah düzensiz adetlerin yüzünden bu tarihide kaçırdım... Dün adetim başladı.... Bi dahaki tarih ne zamanmis ne zamanmis
Her şey tamam ama bu batıkları jiletlesek kötü mü olur?
bnde bugün ilk defa bu yöntemi deneyenlerdenim inş iyi sonuç verir,bnm kafama bişey takıldı ama martın ilk haftasındaki tarihte kıllar çıkmayacağı için yapamıycaz biz marttada başka tarih yokmuş nisana kadar kurt adama döncez hepimiz
yani mecburen martta dolunaysız dolunaysız halletcez işimizi
idrarmı yok etcekmiş yok artık kimbilir kimin uydurması bu ya öyle olsa hergün çiş yapıyoruz niye genitalin iç kısımlarındada kıl oluyo hiç olmazdı yani :) yapma böyle bişey bence o vücudumuzun mikrobu.idrarın bir damlası bile namaza maniyken bir damlası bile üstümüzde olmaması gerekirken bu yüzden kabir azabının en büyük sebebiyken bir uydurmasyona uymamak lazım bence.idrarın vücudumuzu temizlemek dışında bir faydası oldugunu düşünmüyorum.
Bende sürekli bu konuyu takip ediyordum ama hiç uyamadım artık uymak istiyorummmmmArtık mart ayından itibaren dolunayın gücüne baırakıcam tüylerimi Şubatı kaçırdım sanırım Şubat tarihi ne zamandı kızlarrr???
İlk başta bana da anlamsız geldi ama bu konuda çok fazla yorum var.
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/392813-tuy-sorununa-idrarda-mucize-kitap.html inceleyebilirisin.
Google a da dolunay-idrar-ağda yazıp aratırsanız sizde şaşıracaksınız
İlk başta bana da anlamsız geldi ama bu konuda çok fazla yorum var.
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/392813-tuy-sorununa-idrarda-mucize-kitap.html inceleyebilirisin.
Google a da dolunay-idrar-ağda yazıp aratırsanız sizde şaşıracaksınız
konunun ilk mesajında tarihler güncel olarak verilmektedir. tarihleri oradan öğreneceksin
tüh desene ben boşunamı yaptım bugün şimdi bıyıklarımı saat 2 de yaptım 3 e kadar vakti vardı nasılsa ama ıkı yada 3 gün içinde adet olucam.bir hafta daha öyle gezmeyım adet öncesı yapayım demiştim