Dolunay epilasyonu

kız bıyığına cımbız kullanma çoğu kez kırar ve biz bunu farketmeyiz, sonra da sert çıkar. bunu annemde farkettim, annemin bıyığını falan hep ben alırdım iple . sonra üniversiteye gittim annemi boş bıraktım, o da hep cımbızla almış, ip kullanmayı bi türlü beceremiyor da ne yazık ki o bıyık tüyleri resmen kıl olmuş. şimdi dolunayda iple alıyorum belirli bir düzelme var. hatta bi ara annemi cımbızla yakaladım, dolunayı bekleyemem erkeğe dönmüşüm diye veryansın ediyodu

Ben epeyce küçük yaşta almaya başladım bıyık kısmımı.
Hiçbir zaman kıl durumuna gelmedi.
İp bende sakal yapmıştı resmen.
Cımbızdan çoookkk memnunum.
Benim tüylerim ince ve az. Makine, cımbız, ağda hiç değiştirmiyor bunu.

Arkadaşlar bende dolunayda ağda yapmanın tüyleri azalttığını yeni duydum. Dün akşam ağda yaptım ve sonu sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım söylendiği gibi azaltır. Denemediğim yöntem kalmadı hiç biri fayda etmedi (Karınca yumurtası yağı - Hürrem hamam otu yağı - Bioder) Hatta en son Still tüy dökücü diye bir krem duydum hiç ağda yapmadan sürüp 8dk sonra yıkıyorsun en fazla 3 ayda tüyleri kökünden yok ediyormuş. Dayanamadım hemen aldım ama tüyleri yok etmek ne kelime dökmedi bile.... Duyan eden varsa sakın almayın.
Umarım bu sefer doğal yollarla fayda bulurum. Dolunaya çok inanarak büyük bir hevesle yaptım ağdamı.

En kısa sürede sonucu da bildireceğim..

çok sevindim hoş geldin aramıza sende faydasını göreceksin inşallah bizim gibi bu arada ben derim hiç bir yöntem veya malzeme tüyleri yok etmez diye. fakat sakalımız yok ki

Son düzenleme:
Yok yok gerçekten hepsi tırt :)
Bende biliyorum ama bi ümit şansımı denemeden edemiyorum. Hepsi hüsranla sonuçlanıyor. Bu arada dolunayda ağda yapınca idrar sürersen o da zamanla yok edermiş doğruluk payı nedir? Bu sefer de azalmazsa bunu da denemeyi düşünüyorum :)))

canım şöyle birşey yapıyoruz üyelerce.

kimi kırmızı ozonlanmış kantaron yağını sürecek, ben karınca yağını, kimisi hürrem hamam otu yağı. sen de o denileni yap. bende duydum fakat yapmadığım için bişey demeyeceğim herkes deneyecek belirli bir süre. hangisi işe yararsa onu yapacağız hep beraber

işte bende bu yüzden bi daha veet kullanmadım ben minicik cıktıgında sir makinem var eritiyorum sürüyorum minicikleri bile alıyo o ama bu veeti denedim almadı o minikleri ben hadi bu sefer hadi bu sefer diye diye kabardı yani .cımbızla tek tek onlamı ugrascam ya :) sirde alıyo hem sir azaltıyoda.

canım çok etkilendim rüyandan inşallah hepimize çözüm olur bu dolunay çünkü bençok faydasını gördüm

bende etkilendiğim için burdayım :) inanıyorum ben benim rüyalarım genelde gerçek olur zaten bide dua edip yatıp böyle rüya görünce ve böyle bişeyin oldugunuda ögrenınce işaretmi diyede düşündüm yani.

canım sir demek şekersiz yapılan agda demek diye biliyorum bazı agdalar sekerli oldugu için dahada beslıyo ama sirle zamanla ala ala seyrekleşiyo ama tamamen bitmiyo tabi en iyisi sir zaten incecik sürünce en ufacıkları bile alıyosun .

idrarmı yok etcekmiş yok artık kimbilir kimin uydurması bu ya öyle olsa hergün çiş yapıyoruz niye genitalin iç kısımlarındada kıl oluyo hiç olmazdı yani :) yapma böyle bişey bence o vücudumuzun mikrobu.idrarın bir damlası bile namaza maniyken bir damlası bile üstümüzde olmaması gerekirken bu yüzden kabir azabının en büyük sebebiyken bir uydurmasyona uymamak lazım bence.idrarın vücudumuzu temizlemek dışında bir faydası oldugunu düşünmüyorum.

ben de dün başladım bu işe. kaş, bıyık, çene bölgesi kısacası yüzüm :) kaşlarımı cımbızla, gerisini ağdayla. ip de gezdirdim garanti olsun :) martın sadece 6sı mı? mart tarihleri neydi tam olarak???

aneeeeeeeeeeeeeeey yüze hiç ardarda ağda sürülür müüüü cilt tabakasına zarar verirsiniz aşındırırsınız

yok onu biliyorum, hani bıyığa özel demişsin ya onu belirtmek istedim yani şuraya buraya özelin bi anlamı yok, kuaför arkadaşım da dedi. memnun kaldığın sir ağdayı her yerine kullanabilirsin. şuraya buraya özel dedikleri sadece ad koymak için. yani çeşit yapacaklar aklısıra

dün bikinimi alırken tam da ilk cümlenin aynısını düşündüm idrar aslında mikrop değil bir çeşit asit. lisede görmüştüm amonyum nitrat mıydı neydi tam hatırlamıyorum:44: hani kıl köklerini yakmak maksatlı düşünülmüş olabilir. nasıl ki limonun asit taşıdığını düşünüpte yapıyolar ya öyle bişey. hiç belli olmaz. tabi yaptıktan sonra yıkanıp gusül abdesti almak lazım aman ha dikkat bunun dışında idrarı hamam otuna karıştırıp sürenler bile vardı bi ara. sakın denemeyin derim. ama şahsen ben denemem, işe yarasaydı çoktan manşet olmuştu. yıllardır var bu konu yani demek ki işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…