• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ooo hayırlı olsun :nazar: Allah tamamına erdirsin :16::16:

ne yapacaksın bakır kızıl mı?

ben az önce boyattım anneme :27: ilk izlenim olarak güzel durdu.:21:. sonrası akacak yaa o zamanda güzel durur sanırım :34:

amin bacım :17:

saçımı koyu kahveye boyatıyorum, en güzel renk bana göre :16: bana yakıştığı içinde olabilir tabii bu :37: kızılın kendisi ve türevleri aktığı için bulaşmam bir daha asla :26:

kızlar buadaki dolunay tarihleri doğrumu..sizin verdiğiniz eylül tarihi uymuyo :(
Dolunay Tarihleri 2013 | Bilim link de yazıyo :ssz:

buradaki tarihler dolunay tarihleri değildir, dolunaydaki belirli dönemleri kapsar :34: tam dolunay zamanı tüyler alınmaz, alınırsa 3-4 kat daha güçlü çıkar. önemli olan dolunaydan sonraki dönemlerdir. sayfamda verilen tarihler doğrudur içiniz rahat olsun :29:

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: yoğurdumla dans şarkımızı buldummmmm :16:

[video=youtube;hefNijwkBok]http://www.youtube.com/watch?v=hefNijwkBok[/video] :17::17::17::17::17:

bende saç kestircem kat attırcam onun içinde tarih oluyor ya bana bir tarih verseniz :)

ya bişey sorucam.
Bu dolunay sadece geç çıkmasını mı sağlıyo yoksa tüylerin daha ince, seyrek falan da çıkmasını sağlıyo mu ??

Back